• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuaför ve igne !

Gardenya5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
217
142
53
Herkeze hayirli aksamlar..
Konu basliktada yazdigi gibi gittigim kuaforle alakali..kuaforum semtin en iyisi ve hizmet olarak kaliteli sayilan bir yer..subeleride var..
Bugun ağda yaptirirken batiklarim icin benimle ilgilenen bayan igne kullandi..
Sonradan çark etti kafama ya igne batiktiysa diye....cekmeceden cikardi ve batirdi direkt ve tabiki kanama oldu ette..
Sordugum zamanda icerideki temiz igne kutusundan alip,agda odasinin cekmecesinde yedekte tuttugunu soyledi..kullandiginida attigini soyledi..
Ama icim rahat etmiyor ya uzerindd bulasici hastaligi olan birinin kani vardiysa diye..içim icimi yedi en sonunda buraya yazip sormak istedim..sizce kafaya takip uzulmem normalmi ??:cry: ?
.

Son düzenleme:
Bende lazerden önce agdami evde kendim yapardım ve enjeksiyon ignesi kullanirdim. iz falan kalmiyor temiz tutunca sorun da olmuyor ama baska yerde yapilmasina sicak bakmiyorum. bir daha yaptırma. eger igne lazimsa kendi ignenle git.

Igne lazim degil simdiye kadarda kullanilmadi hic ama bu bayan batikla ugrasmayi seviyormus :KK57: cimbizi bulamayinca igne kullanmis :cry: bidaha zaten yaptirmamda uzuldum kafaya taktim ya igne pistiyse diye..

Igne lazim degil simdiye kadarda kullanilmadi hic ama bu bayan batilla ugrasmayi seviyormus :KK57: cimbizi bulamayinca igne kullanmis :cry: bidaha zaten yaptirmamda uzuldum kafaya taktim ya igne pistiyse diye..

Gitsin kendi batığıyla uğraşsın manyak mıdır nedir? Kardeşimin bacağındaki batığa öyle sualsizce dalamam yani. Ne rahat insanlar var ya. En özel yeriniz söz konusu, neymiş hanımefendi batıkla uğraşmayı seviyormuş. Sizin yerinizde olsam şikayet ederdim.

Herkeze hayirli aksamlar..
Konu basliktada yazdigi gibi gittigim kuaforle alakali..kuaforum semtin en iyisi ve hizmet olarak kaliteli sayilan bir yer..subeleride var..
Bugun ağda yaptirirken batiklarim icin benimle ilgilenen bayan igne kullandi..
Sonradan çark etti..cekmeceden cikardi ve batirdi direkt ve tabiki kanama oldu ette..
Sordugum zamanda icerideki temiz igne kutusundan alip,agda odasinin cekmecesinde yedekte tuttugunu soyledi..kullandiginida attigini soyledi..
Ama icim rahat etmiyor ya uzerindd bulasici hastaligi olan birinin kani vardiysa diye..içim icimi yedi en sonunda buraya yazip sormak istedim..sizce kafaya takip uzulmem normalmi ??:cry: ?
.
batiklar igneyle cikarilir bazen deri altindayken dogru yalniz toplu igne ile geneldede deismezler o igneleri herkese ayni muamele yani sanmiyorum degistigini kuaforlerde 3 kurus kazanicam diye sterilizasyon makinasini bile caliatirmayip ta calistiriyormus gibi makinanin icinden alet cikaranlar var maalesef.cok sube demek iyi demek degildir batiklariniz varsa bir kac kere jiletlemeyi deneyin yada birdaha igneyi kullanmamasini soyleyin gercekten cok riskli kuaforler her turlu insana acik ortamlardir maalesef kim hepatit kim aids kim temiz kim kirli bilemiyosunuz

Olan oldu batirdi ben noldugunu anlamadan :KK43: simdide taktim ya pisse igne ya baskasinin kaniyla batirdiysa diye :KK43:

İğneği değiştirdiklerini sanmıyorum herkese ayrı iğnemi kullanacaklarmış , isterse yüz tane şubesi olsun inandırıcı gelmedi. 2 veya 3 defa gittim ağda için kuaföre bir daha da gitmedim evde yapılan en temizi. İmkanınız varsa lazer yaptırın.

Olan oldu batirdi ben noldugunu anlamadan :KK43: simdide taktim ya pisse igne ya baskasinin kaniyla batirdiysa diye :KK43:
Korkma iyi düşün iyi olsun.batıklarinı kendin de alabilirsin.evde kendin almaya çalış alisirsin bir süre sonra.bana göre kuaforlerin agdalari bile mikrop yuvası her ne kadar spatulalari degistirseler bile aynı Agdayi 100 kişide kullAniyorlar.

Korkma iyi düşün iyi olsun.batıklarinı kendin de alabilirsin.evde kendin almaya çalış alisirsin bir süre sonra.bana göre kuaforlerin agdalari bile mikrop yuvası her ne kadar spatulalari degistirseler bile aynı Agdayi 100 kişide kullAniyorlar.
Lazer yaptiricam onunda radyasyon riski yeni bi teknoloji (henuz zararlari tam tespit edilememis)olusu vs derken agdaya ddvam ediyorum ama zaten ben batiklarimla uhrasin demiyorki,pata kute cimbiz neyse igneyle bi anda olunca mudahalede edemedim.o anda..

Burdan anlayabileceğin bi şey yok. Doktora git durumu anlat. Doktor test yapar bi şey olup olmadığı anlaşılır

Ağdaya verilen parayı biriktirip lazer yaptırın kızlar
Temizlik ki ne temizlik
5 senedir bacaklarımda tek tüy yok
Diğer yerleri bitirmeden bıraktığıma çok pişmanım

Burdan anlayabileceğin bi şey yok. Doktora git durumu anlat. Doktor test yapar bi şey olup olmadığı anlaşılır

Dışarda mikrop 3 saniyeden fazla yaşayamaz... yani kolay kolay bişey olmazda yaptırmayın kuaförlerde böyle şeyler, benim içim sadece saç kestirmeyi alıyo, onda da eve gelip hemen banyo yapıyorum, herkese aynı tarağı kullandıkları için..

Dışarda mikrop 3 saniyeden fazla yaşayamaz... yani kolay kolay bişey olmazda yaptırmayın kuaförlerde böyle şeyler, benim içim sadece saç kestirmeyi alıyo, onda da eve gelip hemen banyo yapıyorum, herkese aynı tarağı kullandıkları için..
Bu bilginiz dogrumu dogruysa sevinirim o_O cunki gercekten kafaya taktim.igneyi..bende lazer zararli die yaptirmadim..agdayida evde zor oluyor die yaptiriyorum..icim almiyor degilse :KK43:

Back
X