KUAFÖR

mdbl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
52
15
38
mdbl .!.:
Kızlar görümcemin düğünü var. Bana hiç kuaföre gideriz beraber vs demediler.Hatta görümcem kuaför için sadece kendine randevu aldı tek kişilik. Bende hiç onların yanında giderim muhabbeti yapmadım.düğün bi kac gün sonra. Sizce kendim baska kuaföre gitmeli miyim ? Yasadıkları yerde türban güzel yapamıyor kuaförler. Sadece makyaj yaptırsam mı diye düsünüyorum.yoksa onlar hiç teklif etmedi bosver gitmiyim onların ayıbj diyorum.evinde tek geliniyim.bendeyken basta esim ve annesi olmak üzere yüz kere arayıp kızlarada randevu al diye tutturdular hem nisanda hem düğünde yaptırdılar saçlarını.ama simdi kimse bana sende gidelin demiyor.Sizce ne yapmalıyım bi akıl ? Kendim baska bi kuaföre gitmeli miyim ? Düğündede kötü gözükmek istemiyorum.çalısan biriyim çünkü. Tabi kuaföre gitmesem bile makyajımı türbanımı kendimce yaparım ama yinede kararsızım.

Otur kendin yap nie elalemin eline bakıosun muhtaç gibi. Artık herkes cok guzel makyaj yapabiliyor. Sende yapıosundur. Zaten türban yaptırma kalmadı. Krep yada medine ipeği şal al omuzlarına iğneyle tuttur cok şık duruyor. Ne gerek var ben olsam yalvarsalar gitmem. Zamanı gelir lafı olur onunda merak etmeyin. Muhtac değilsin

Neden millete ağız egiyorsunuzki, kendinizde çalışıyormussunuz, iyi bi kuaför bunun gidin, kıyaslama yapmayın

Onlara agız egdiğimden degil zaten hiç muhabbetini bile yapmadım.onlara kızdıgım nokta neden kendilerine gelince beni durmadan aradılar kuaför ayarla diye.ama kendilerine gelince beni düşünmüyorlar nezaketen bile demiyolar.bu sizcede kötü degil mi? Yoksa kuaför parası vs hiç umrumda degil yaptırmaya karar versem bi.yaptırıncada bu sefer bizden ayrı baska kuaföre gitti muhabbeti olacak.çünkü herşeye konusabiliyolar.

Onlara agız egdiğimden degil zaten hiç muhabbetini bile yapmadım.onlara kızdıgım nokta neden kendilerine gelince beni durmadan aradılar kuaför ayarla diye.ama kendilerine gelince beni düşünmüyorlar nezaketen bile demiyolar.bu sizcede kötü degil mi? Yoksa kuaför parası vs hiç umrumda degil yaptırmaya karar versem bi.yaptırıncada bu sefer bizden ayrı baska kuaföre gitti muhabbeti olacak.çünkü herşeye konusabiliyolar.
Çünkü onların zamanında kuförün parasını abileri belkide maddi desteği eşinizin anne babası sağladıysa o yüzden yüzlü yüzlü aramışlardır .şimdi maddiyat damada baktığı için belkide söyleyememişlerdir zaten insanın düğünde yükü çok ağır oluyor hiç kimseye bulaşmayın boşverin zaten gelinin yanındakilere kuaförler çok önemsemiyorlar baştan sağma yapıyolar gidin bi kuaföre kaç lira istiyecek ki (görümcemin düğünü demeyin bu arada arkadaşımın deyin fiyat artmasın )

hala düğünlerde beraber kuaföre girme olayı var mı ? gerçekten bilmediğim için soruyorum. yakın zamanda evlenen kuzenlerimde biz öyle bişi yapmadık. gitmek isteyen gelinle aynı yere gitti ama parasını kendi ödedi.
bu devirde zaten sadece öz kardeşinin kuaför parası verilir bence.
aynı yere gidin, paranızı ödeyip çıkın.

Back
X