• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuaför

Ankarada değil ama Polatlıda mükemmel bir yer vardı. adam aşmış artık yaptığı at kuyruğu 3 gün bozulmaz. o kadar iyi ki ablamın düğünü Ankarada olduğu halde Polatlıdan getirtmişti kuaförü. İstersen paylaşayım bilgilerini
Çok sevinirim valla polatlıyı iyi bilirim:))

Eryamanda oturuyorum bu kuaför nerde

kızılay selanıkte tutku kuafor (ama cıdden ıyı bı kuafor ve ankaranın en eskı kuaforlerındendır) sakarya metrodan cıkınca dırek gıt karacan dersanesın altında balıkcıları goruceksın hemen yanında ıkıncı katta ttutku kuafor 7/4 olması lazım selanık yanı gorursun

dıger kuafor betty kuafor sordum oda hosderede oda makyaj sac 650 ıstedı yukarda bı arkadas huston kuaofr demıs oda betty fcıvarında benım bıldıgım

en azından tutkuya gıt bı bak derım fön vs ömer yaptır sacını ıcerde 15 kısı calısıyor omer cok ıyı yapıor

kızılay selanıkte tutku kuafor (ama cıdden ıyı bı kuafor ve ankaranın en eskı kuaforlerındendır) sakarya metrodan cıkınca dırek gıt karacan dersanesın altında balıkcıları goruceksın hemen yanında ıkıncı katta ttutku kuafor 7/4 olması lazım selanık yanı gorursun

dıger kuafor betty kuafor sordum oda hosderede oda makyaj sac 650 ıstedı yukarda bı arkadas huston kuaofr demıs oda betty fcıvarında benım bıldıgım

en azından tutkuya gıt bı bak derım fön vs ömer yaptır sacını ıcerde 15 kısı calısıyor omer cok ıyı yapıor

650 çokmuş yaa :s bi günlüğüne okdr para vermek saçma gelio bana sırf isim yapmış diye. Kızılaydaki uygundur gidip soracağım teşekkür ederim☺️ :)

650 çokmuş yaa :s bi günlüğüne okdr para vermek saçma gelio bana sırf isim yapmış diye. Kızılaydaki uygundur gidip soracağım teşekkür ederim☺️ :)

et uygun gorursen 200 olurmu de arkadasim cok israr etti de ?D

Arkadaşlar ya şöyle uygun ve güzel kuaför tavsiye edebilcek olan varmı gelin saçı için? İlgili yerede yazdım kimse cevp vermedi:(( muhtemelen burdada kapıtalıcak ama napıyım

Ankarada 8 yıldır güvendiğim tek kuaför ve kesinlikle öneriyorum namık Taner kuaför osmanlı pazarının biraz aşağı tarfında memnun kalacağına eminim.

Tutku da bir kere saçıma fön çektirdim aynı gün ağda ve kaşta aldırdım. Saçım daha çıkmadan bozuldu ve hiç memnun kalmadım çalışan kızlarda bi tuhaf aceleyle alalım diye yalap şalap yaptı ağdayı ama kaşı güzel alıyorlar hakkını yememek gerek.

Tutku da bir kere saçıma fön çektirdim aynı gün ağda ve kaşta aldırdım. Saçım daha çıkmadan bozuldu ve hiç memnun kalmadım çalışan kızlarda bi tuhaf aceleyle alalım diye yalap şalap yaptı ağdayı ama kaşı güzel alıyorlar hakkını yememek gerek.

benim sacimi , omer yapiyor iki gun erken bozuldugunu daha hic gormedim ordaki en iyi firca onun cidden bak bi git dene ,omer yapsin

benim sacimi , omer yapiyor iki gun erken bozuldugunu daha hic gormedim ordaki en iyi firca onun cidden bak bi git dene ,omer yapsin

İsim olarak bilmiyorum 2 3 yıl oluyor gideli ama sanırım bahsettiğin kişi diil oraya yeni başlamış biri yaptı saçlarımı o kadar berbattı yani:) ama tutkunun methini çok duydum.

İsim olarak bilmiyorum 2 3 yıl oluyor gideli ama sanırım bahsettiğin kişi diil oraya yeni başlamış biri yaptı saçlarımı o kadar berbattı yani:) ama tutkunun methini çok duydum.

hi bilemiyorum omer oranin 12 yillik calisani bide tutku kizilayin en eski kuaforudur 24 senelik asya yukari nerdese var bida gidersen bak muhakkak omere yaptir sacini

hi bilemiyorum omer oranin 12 yillik calisani bide tutku kizilayin en eski kuaforudur 24 senelik asya yukari nerdese var bida gidersen bak muhakkak omere yaptir sacini

Tamam canım bir daha gidersem ömere yaptırcam :) teşekkür ederim

Ay belirtmemişşm onu kusura bakmayın:) ankara siz?

CEBEcide cavit kuafor war saci harika yapiyor fiyati cok iyi.. tum akrabam oraya yaptrdi..
birde cebecide basak kuafor var.. harika nakyaj yapiyor manken gibi oluyorsun;)
saci pek begenmiorum ama oranin..

Merhaba,
2 mayısta düğünüm var.İyi bir kuaför arıyorum.İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum.Fatih,Bayrampaşa,Bahçelievler taraflarında iyi saç ve porselen makyaj yapan bildiğiniz iyi kuaför isimlerini alabilir miyim?

REKLAMLAR

Son düzenleyen: Moderatör:
biraz daha derine baksanız petrol bile bulabilirdiniz kızlar :27:

Back
X