Kuaföre balyozla saldırdı.

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.817
Güneydoğu Asya’da bir kuaförde, kadın müşterilerden biri saç kesimini beğenmediği için kuaförü yıkmaya kalkıştı.

DailyMail’de yer alan habere göre, YouTube’da yayımlanan videoda kadın, balyozla kuaförü yıkmaya çalışıyor. Olayı şaşkınlıkla izleyen müşteriler ise sinirli kadını engellemeye çalışsa da kadını durdurmak mümkün olmuyor.

Diğer yandan öfkeli kadının, kuafördeki camları ve dolapları kırdıktan sonra çalışanlardan birini tehdit ettiği belirtiliyor.

http://karnaval.com/article.php?art...9#/article.php?article_id=39787&channel_id=19

:KK70::KK70:

Kavgaya balkondan atlayarak dahil olmaya çalışan Adanalı amaca geldi yine aklıma. :KK45:

Yazarken korktum aslında Adanalı arkadaşlar kızar diye ama sadece Adana yazınca internette o kadar garip şeyler çıkıyor ki eminim onlar da hak verir ahahahaha. En son güneşe ateş etmişlerdi çok sıcaklarda. Gerçi gerçek miydi o haber yoksa geyik miydi takip etmedim.

Yazarken korktum aslında Adanalı arkadaşlar kızar diye ama sadece Adana yazınca internette o kadar garip şeyler çıkıyor ki eminim onlar da hak verir ahahahaha. En son güneşe ateş etmişlerdi çok sıcaklarda. Gerçi gerçek miydi o haber yoksa geyik miydi takip etmedim.
Güneşe ateş mi etmişler?:KK45: Sorunun köküne inmişler işte... Mantıklı. :KK53:

X