makineyle bikini bölgsini almakbana şaka gibi geliyo ,yani büyük cesaret. ben korkarım bişe mişe olur yanlışlıkla falan. ayyyy düşünmesi bile ürpertiyo içimi :18:
heralde sadece üst bölgeyi aletle alıyosunuzdur dimi? dudakları da mı yapıyosunuz yoksa
kamoscum yani bikini bölgesinin her tarafını mı alabiiyosunuz aletle onu merak ettim şimdi? nası yapıyosunuz peki dudak kısmını? çook affedersin ama gerçekten cahilliğime ver,
ee sumak alışmışındır acısına dimi? kendin hiç denedin mi? ne biliim yaa alışmak ve kendim yapmak istiyorum. çevremde bazıları öle olmuş bende üstesinden gelebilirim die düşünüyorum. inşallah da öle olur.
ben kolyuk altımı ile alamıyodum acısından, ablama anneme falan yaptırıyodum. sora sonra kendim yapabildim. şimdi sıra o bölgeye geldi. azimliyim dilerim foss çıkmazz :26:
ee sumak alışmışındır acısına dimi? kendin hiç denedin mi? ne biliim yaa alışmak ve kendim yapmak istiyorum. çevremde bazıları öle olmuş bende üstesinden gelebilirim die düşünüyorum. inşallah da öle olur.
ben kolyuk altımı ile alamıyodum acısından, ablama anneme falan yaptırıyodum. sora sonra kendim yapabildim. şimdi sıra o bölgeye geldi. azimliyim dilerim foss çıkmazz :26:
makineyle bikini bölgsini almakbana şaka gibi geliyo ,yani büyük cesaret. ben korkarım bişe mişe olur yanlışlıkla falan. ayyyy düşünmesi bile ürpertiyo içimi :18:
heralde sadece üst bölgeyi aletle alıyosunuzdur dimi? dudakları da mı yapıyosunuz yoksa
kızlar ben kendim alıyorum hemde makineyle hiçte batık olmuyo çyle çünkü benim makinemin ağzı demir diil porselen philips markası inanın alışıyo insan bide pisikolokjik olarak hazırlamanız lazım kendinizi ben öyle yapıyodun ilk başlarda mesela kendi kendime kıl değilmi sendenmi korkacam :):) diyoduk gaz veriyodum kendime ağdaylada denedşm ama çekemiyorum ya ben onu o cesaret yok bende sonrada orda kalıyo çeksen bile yapış yapış kalıyodu ama şimdi okadar azaldıki inanın uzadımı bile hiç öyle kötü gözükmüyo tüy gibi gözüküyo hepsi
ipek yani içimi kıydın şurdahiç dayanamam böle şeylere bi tuhaf oldum,ürperdim yine makineyi eledimmm
sorma nidasuu ama alışırız,başkaları nası yapıyo bizde yaparızz. bide şartlanmamak lazım zor yapamıyorum die. ben çook istiyorum kendi ağdamı kendim yapayım ama daa önceden böle bi tecrübem olmadığı için beceremiyorum. kızların dediği gibi kuaförde alışalım sora kendimiz yapabilecek hale geliriz inş..
kimse yok mu cevap vericek :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?