- 14 Temmuz 2025
- 359
- 451
- 18
- Konu Sahibi Kaktusveportakal
Nikahım için normal mahalle kuaförlerinden fiyat almak istedim saç 10.000 (saçlarım kısa ve maşa istiyorum) makyaj için de günlük makyaja 3 Bin gibi rakam verdiler ona da takma kirpik dahil değil :) . Gerçekten insanın zoruna gidiyor. Nikahım olduğunu söylememeyi düşündüm ama duvağımı takamam diye gelin olarak belirttim. Gerçekten yazık ya tamam kendileri gelinleri geçim kapısı olarak görüyor ama normalde 2 bine yaptıkları saçı da 10 bin istemesinler ya. Duvağı takmanın bir yolu yok mudur
Anneme söyledim evde taksak diye bu kadar tutumlu olma düğün yapmıyorsunuz zaten hiç masraf yapmadınız (benim evimde yaşayacağız eşya almadık kendi eşyalarımı kullanacağım sadece yatak odasını yeniden aldım onu da ödemesini ailem yaptı) erkeği böyle alıştırmak o kadar iyi değil falan diyor ama yazık yani 5 bin falan olsa neyse sadece saça dümdüz maşaya gelin olduğum için 10 istediler. Ben mi çok pintilik yapıyorum
Anneme söyledim evde taksak diye bu kadar tutumlu olma düğün yapmıyorsunuz zaten hiç masraf yapmadınız (benim evimde yaşayacağız eşya almadık kendi eşyalarımı kullanacağım sadece yatak odasını yeniden aldım onu da ödemesini ailem yaptı) erkeği böyle alıştırmak o kadar iyi değil falan diyor ama yazık yani 5 bin falan olsa neyse sadece saça dümdüz maşaya gelin olduğum için 10 istediler. Ben mi çok pintilik yapıyorum
Son düzenleme: