Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaförün röfle için kısacık saçlarıma istediği fiyata dudağım uçukladı!!!

Beetlee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
3.466
15
0
İzmir
kızlar kuaför arıyordum uzun zamandır saçlarımı yıpratmadan röfle yapıcak. bugün izmir bornova da 3 kuaför gezdim. özellikle lorealin platinium açıcısını kullanıp kullanmadıklarını sordum. bu forumdan ve araştırmalarımdan anladığım kadarıyla saçı yıpratmayan tek açıcı o. 3 kuaförde de yoktu. hadi dedim en son şu ünlü kuaföre uğrayayım malum kuaför ibrahim ibrahime. sordum ve kullanmadıklarını söyledi. ve içerdekilerin hepsi gençti hiç güven vermediler. saçım yıpranır mı dedim garanti veremedi.ve küt olan saçlarıma 110 tl dedi. hem yıpratıcak saçımı hemde 110 tl alıcak. yuh dedim tabi. sonra brezilya fönünü sordum. hoş oraya yaptıracağımdan değil sadece merak. 300 tl dedi.içinde formaldehit var mı dedim. açık açık evet var formaldehit olmayan ürün mü var sanki dedi çocuk pişkin pişkin.bende evet var dedim. birden nefret ettim o kuaförden.neden ünlü olmuş anlayamadım. sonra çamkıranda harun ferhat team var. orayada sordum platinium vardı. bana öyle bi fiyat verdi ki dudağım uçukladı. kısacık saçıma 270 tl dedi. indirim yap dedim peşin verirsen 230 tl dedi. bana yine çok fazla geldi. gider nizamteam e yaptırırım o fiyata be. tolga raziye kuaföre uğricam ama bornovada sanırım sadece harun ferhatta varmış platinium.ordan da fiyat alıcam görüşücem. olmadı platinium u kendim alıp kuaföre yaptırtcam.

Ben dört gün önce röfle yaptırdım 120 lira dedi pazarlıkla 80 liraya yaptırdım.Öyle ünlü bir kuaförde değil fakat gayet hoş oldu.Ama dikkat et canım her önüne gelene yaptırma saçlarını yakarlar :20:

yaşadığım şehirde 3 yıl önce en ünlü kuaförlerden birine erkek saçı kadar kısa saçıma 70 tl ye gölge yaptırdım.kardeşim ise bu yıl mahalle kuaförümüze beline kadar uzamış saçları için 50 tl ye yaptırdı.inan ikimizinin birbirinden farkı yoktu.

ee sen unlu yere gtmıssın onlar ısı bıldıklerınden degıl ısım yaptıkları ıcın pahalı
kası 8 lıraya alırlar agdayı 50 ye yaparlar benım sacımı acıp boyamak ıcın 170 ıstedı sırınyerde 100 e yaptrdım unlu kuafor jaleye ibrahımibrahım çok pahalı
özkanlarda vip var elemanları cok ıyı ve ucuk bıyerde degıl meshur olmasına ragmen

valla röfle ne kadardır bilmem ama benim saçlarım kısacık, açtırma işlemi ve açık kumral rengine boyaması için 90 tl verdim, içinde kesimde var. bana kalırsa çok istemişler ya. bu arad aistanbulda boyattım ben.

Ben de İzmir de oturuyorum. Buca da yaptırmıştım 60 liraya ben de. Ama kapattı kuaför. Eşim arkadaş oldu o yüzden indirimli yaptı yoksa ohoo. Şimdi bizim mahallede bir kuaför var başka yerde de şubesi varmış kadının. Şengül kuaför ona gideceğim saçlarımı siyaha boyamıştım onu açtırıp şu simpsonun bakırından yaptıracağım. Memnunum ben o kuaförden geçen yaz karamel bir renge boyamıştı saçlarımı müthişti çıt çıtlarımla beraber 60 lira almıştı boya parası ama değerdi yani. Umarım bu bakır rengin içinden de sağsağlim çıkarım. Korkuyorum saçlarım siyah ya:26:

arkadaşlar evde yapan kuaförlerde var.onlar daha uyguna yapıyor.komple röfle çok uzun gür saçlar için max 60 tl. kısa saçlar 20-30 tl arası.hem sağlıklı hem hijyenik,hemde herşey gözünüzün önünde. izmirde hemde :) okadar boş paralar dökmeyin,sonuçta o parayı mekana weriyorsunuz,kirası,elemanı....ama ewde yapanlar daha sağlıklı bence.ben manikür,pedikür,agda,boya herşeyimi ewimde yaptırıyorum,kendi hawlum,malzemelerim..

CANIM nerden bulabilirim evde yapan kuaförü? varmı bildiğin güvenebileceğim? bu devirde kimseye güven olmuyor ki eve getiresin. ben platinium açıcıyı alıcam büyük ihtimal. sonra kuaföre yaptırtcam. çok pahalı o açıcıda ama yakmıyorsa değer. hiç deilse almışken 7-8 kere kullanabilirim çünkü yarım kilo. birde şöyle bi fikir alabilirim sizden platinium açıcıyı ben alsam. uyguna nereye uygulattırabilirim? ve güzel yapan tabi. boyası benden boyaması kuaförden yani. var mı bildiğiniz tanıdığınız?

canım bence pazrlık yapabilirsin benim saçlarım küt omuz hizası..çok iyi bir kuaför var..70 olur dedi ama pazarlık yaptım..270 çok fazla..

küçük parkta atilla var oraya da bi sor istersen benim saçlarım uzun brezilya fönünü 200 e yaparız demişti geçen ay

pardon canım brezilya fönüde dahilmiş fiyata..ama kullanılan malzeme önemli sanırım..200 eindirebilirsin bence fiyatı..yinede iyi bir yere yaptır bence..

ben karsıyakada ınanmıcaksınız bu rofleyı 15tlye yaptırdım yaklasık 1ay once $2012-03-01 17.00.12.webp $2012-03-01 16.56.49.webp $2012-03-01 17.19.50.webp ucuz deyıp gecmeyın fotomu goturdum adam aynını yaptı neden ucuz dıye sorarsanız surumden kazandıklarını dusunuyorum asırı kalabalık

he bıde baktım adam tam ıstedıgım gıbı yaptı 5tlde bahsıs verdım:52::52:

ben karsıyakada ınanmıcaksınız bu rofleyı 15tlye yaptırdım yaklasık 1ay onceEki Görüntüle 361071 Eki Görüntüle 361072 Eki Görüntüle 361073 ucuz deyıp gecmeyın fotomu goturdum adam aynını yaptı neden ucuz dıye sorarsanız surumden kazandıklarını dusunuyorum asırı kalabalık

çok yakışmış hemde cebinide yakmamış aşırı kalabalık olmasıda hem uygun üstelik güzelde yapmaları sanırım duyan gitmi duyan gitmiş meşhur olmuşdur işde keşke tüm kuaförler böle olsa diğerlerinin verdiği fiyatta dudağın uçuklaması çok normal malzeme en fazla 10 20 tl tutuyo 60 a 70 e boyuyolar onlarda burdan para kazanıyo ama kazıklıyolarda

çok yakışmış hemde cebinide yakmamış aşırı kalabalık olmasıda hem uygun üstelik güzelde yapmaları sanırım duyan gitmi duyan gitmiş meşhur olmuşdur işde keşke tüm kuaförler böle olsa diğerlerinin verdiği fiyatta dudağın uçuklaması çok normal malzeme en fazla 10 20 tl tutuyo 60 a 70 e boyuyolar onlarda burdan para kazanıyo ama kazıklıyolarda

normalde daha tatlı bır rengı var ama fotoda belırsız olmus aynen ole canım fıyatları duysan sok olursun fon 3tl manıkur 3tl cıglıden fone gelenler vardı kızın bırı metroya atlıyom sureklı fone gelıyom dedı bana benım saclarımı genelde 70 80 arası yapıyolardı burda fıyat dusuk dıye korktum cırkın olur sacım yanar dıye sacım sıyahtan donmustu orayelle acılmıstı kumrala boyuyodum aylardır sacların yanabılırdı annemım ıs yerının yanında annem bana guven cok guzel yapıyolar dedı bende takıp ettım nasıl sac yaptıklarını sacını boyatırken bekleyen bayanlar sıgar ıcmeye cıkıyordu onlarla ıletısım kurdum baktım adamlar guzel ıs cıkartıyor dedım gıdecem yaptıracam eskı roflelı fotomu gosterdım adam aynısını yaparım dedı ınanamıya ınanamıya yaptırdım 15 tl bundan 3sene once 75lıra odemıstım ben

valla çok uygunmuş canım ya yeri neresi tam olarak? ama benim saçlarım çok kuru o yüzden yanmaması lazım.

küçük parkta atilla var oraya da bi sor istersen benim saçlarım uzun brezilya fönünü 200 e yaparız demişti geçen ay

valla uzun saça 200 dediyse çok iyi. benim saçlarım küt zaten. ama gür. içinde formaldehit var mı acaba? kullandıkları ürün iyi midir bi görüşmek lazım.

valla uzun saça 200 dediyse çok iyi. benim saçlarım küt zaten. ama gür. içinde formaldehit var mı acaba? kullandıkları ürün iyi midir bi görüşmek lazım.

ürün olarak ne kullanıyolar bilmiyorum sadece fiyat aldım ben görümcem yaptırmak istiyo asıl ama kaliteli bi yer öle rastgele ürün kullanıcaklarını pek sanmıyorum
ben bi görüş derim

valla çok uygunmuş canım ya yeri neresi tam olarak? Ama benim saçlarım çok kuru o yüzden yanmaması lazım.

canım karsıyaka denız sınaması pasajının ıcınde ama benım sacımı yapan kısının adını unuttum sımdı aklıma gelmıoyor ozellıkle herkez onu tercıh edıyor eger karar verırsen adını ogrenırım bak oraya gıdıcek olursa benım sacımı yapan adama yaptırmalısın gıdıpte dıger elamanlara yaptırma

Back
X