Kuaförün Saçı Yanlış Kesmesi ve Pişmanlık

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.261
1.932
133
29
Saçlarımı kestirdiğim hep bir şekil var ilk kez farklı bir yerde kestirdim tabiki de istediğim gibi kesmedi ben düzelteyim derken saçım yolunmuş tavuğa döndü.Ben böyle okula gideceğim bir de nasıl kamufle edebilirim bu saçı ben? Bir daha düzelttireyim desem erkek saçı gibi olacak ve 20 gün sonra çok istediğim bir konsere gideceğim ve sinirden ağladım.İnşallah konuyu yanlış yerde açmamışımdır bu da dert mi diyenler olacaktır ama kadınlar için saç önemli.

IMG_20190917_182419169615903.webp

Sağ tarafı biraz daha uzun sol tarafı biraz daha kısa saç kesimiydi.Düzelttirsem sağolsunlar burdaki kuaförler 40 lira istiyorlar ve baya kısa olacak.

bence tarzınız buymus gibi duruyor yanlıs kesin degilmis gibi.Oldukca havalı
Aslında saçım yanmıştı o yüzden kestiriyordum kahkülüm de vardı ama kuaför kahkülü hesap etmemişti sol taraf çok kötü görünüyordu keşke düzeltmeseydim.

bence yağ bakımıyla ve biotin içerek 2 haftada hızlı bi uzama sağlayıp hep gittiğin kuaföre gidip düzelttirtebilirsin.

uğraşmak istemezsen şapka ya da bandana da hatta geniş bi taç da iş görür.

ama kötü değil sadece üst kısımlar kısa ve tülerik olmuş kısa olan yerler biraz jöleyle ya da kuaförde 3 numaraya vurdururak eşitleyebilirsiniz

Bu da bi dert ama İnan en azından saçın var ve uzar. 1.5 ay sonra nasipse düğünüm var saçlarımın yüzde doksan doksan beşini kaybettim üstelik kısa ve cansızlar. Dökülmesi yetmiyormuş gibi saçlarımı koparıyorum. İyice azaldılar ne yapacağımı bilmiyorm köşeye sıkışıp kaldım çaresi de yok. O yüzden moralinizi çok da bozmayın
Sarımsaklı şampuanlarla falan hızlı uzarlar. Geçmiş olsun

bence yağ bakımıyla ve biotin içerek 2 haftada hızlı bi uzama sağlayıp hep gittiğin kuaföre gidip düzelttirtebilirsin.

uğraşmak istemezsen şapka ya da bandana da hatta geniş bi taç da iş görür.

ama kötü değil sadece üst kısımlar kısa ve tülerik olmuş kısa olan yerler biraz jöleyle ya da kuaförde 3 numaraya vurdururak eşitleyebilirsiniz
Yağ var bandanam da var biraz komik olsa da eşitleyeyim desem cesaret edemiyorum.

Bu da bi dert ama İnan en azından saçın var ve uzar. 1.5 ay sonra nasipse düğünüm var saçlarımın yüzde doksan doksan beşini kaybettim üstelik kısa ve cansızlar. Dökülmesi yetmiyormuş gibi saçlarımı koparıyorum. İyice azaldılar ne yapacağımı bilmiyorm köşeye sıkışıp kaldım çaresi de yok. O yüzden moralinizi çok da bozmayın
Size de çok geçmiş olsun 20 gün sonra konser var oraya da galiba bandanayla gideceğim erkek için neyse de kadın için saç çok önemli.

Ah bu kuaförler.. Benim de gittiğim bir kuaför var. Kaşlarımı orada aldırıyorum. O kadar acıyor ki alırken :( Size anlatamam. İster istemez kendimi sıkıyorum. Bir de kuaför beni azarlıyor kaşını serbest bırak diye. Ben mi anormalim anlamadım

Ah bu kuaförler.. Benim de gittiğim bir kuaför var. Kaşlarımı orada aldırıyorum. O kadar acıyor ki alırken :( Size anlatamam. İster istemez kendimi sıkıyorum. Bir de kuaför beni azarlıyor kaşını serbest bırak diye. Ben mi anormalim anlamadım
Benim de şikayetim kaşımı düzgün alamıyorlar burası öğrenci mahallesi diye fazla fazla fiyat istiyorlar bir de bir kesim 40 lira mı olur? Utanmasam erkek kuaförüne gideceğim.Güzelce anlatmıştım bir de bende kesemiyorum saçımı.

bandana yı kısa saça çok yakıştırıyorum. önleri böyle kamufle edebilirsin.

önümüz kış, bere vs.

bir de inan sen bildiğin için böyle rahatsız edici geliyor. eminim ki sokakta gördüğümüz bir çok insanın da kesimi istediği gibi değildir, ama ben hiçbirinde rahatsız edici birşey algılamıyorum.

Dökülmesini anlıyorum ama neden koparıyorsunuz onu anlamadım 😱

Back
X