Kuaförün Saçı Yanlış Kesmesi ve Pişmanlık

Kısa tarafta iki farklı kısa bölüm var sanki .
Arkaya doğru daha kısa biryer var .
Çok kısa daha da kesilemez
Argan yağıyla besleyin

Bu da bi dert ama İnan en azından saçın var ve uzar. 1.5 ay sonra nasipse düğünüm var saçlarımın yüzde doksan doksan beşini kaybettim üstelik kısa ve cansızlar. Dökülmesi yetmiyormuş gibi saçlarımı koparıyorum. İyice azaldılar ne yapacağımı bilmiyorm köşeye sıkışıp kaldım çaresi de yok. O yüzden moralinizi çok da bozmayın
Sarımsaklı şampuanlarla falan hızlı uzarlar. Geçmiş olsun

Yeni moda doğal saç gibi duran peruklar var. Düğün için onlardan kullansanız?

Bana öyle yolunmuş tavuk saçı gibi gözükmedi normal kısa saç gibi duruyor yada resimde tam belli değil bilemedim ama bence sakın elletirme artık zaten saçın baya kısa iyce kötü olur :KK12:

Bizim memlekette 20 lira.

20 liraya fön bile çekilmiyor burada, 25TL 😂😂
Saç kesimine 70lira veriyorum ve gittigim kuafor istanbulun en lüks kuaforu filan degil😁
Saçın belli olmuyor bir tek üst kisimlari gorunuyor ve birsey anlamadim ama duzenli gittiginiz kuaforu kolay kolay degistirmeyin daha iyisini buldugunuzdan asiri emin degilseniz👍

20 liraya fön bile çekilmiyor burada, 25TL 😂😂
Saç kesimine 70lira veriyorum ve gittigim kuafor istanbulun en lüks kuaforu filan degil😁
Saçın belli olmuyor bir tek üst kisimlari gorunuyor ve birsey anlamadim ama duzenli gittiginiz kuaforu kolay kolay degistirmeyin daha iyisini buldugunuzdan asiri emin degilseniz👍
Bizimki ilçe belki ondandır.Fiyatlar pahalı maalesef bir süre komik de görünsem kamufle etmeye çalışacağım.

Saçlarımı kestirdiğim hep bir şekil var ilk kez farklı bir yerde kestirdim tabiki de istediğim gibi kesmedi ben düzelteyim derken saçım yolunmuş tavuğa döndü.Ben böyle okula gideceğim bir de nasıl kamufle edebilirim bu saçı ben? Bir daha düzelttireyim desem erkek saçı gibi olacak ve 20 gün sonra çok istediğim bir konsere gideceğim ve sinirden ağladım.İnşallah konuyu yanlış yerde açmamışımdır bu da dert mi diyenler olacaktır ama kadınlar için saç önemli.

Benimde küçükken çok takıntılı olduğum ama sonradan aman kesildi zaten elimde sihirli degnek yok aglamaninda anlami yok bu saçı da sevmek için çaba göstermeliyim dedigim olay...

bence kamufle edilecek bir yanı yok, hatta gayet tarz duruyor. keşke bana yakışıyor olsa da ben de kısa kullanabilsem, özendim bile bir miktar :(
çok rahatsızsanız çam terebentin hızlı uzamada yardımcı olabilir ama.

Back
X