- 21 Kasım 2017
- 28.655
- 124.202
- 598
- Konu Sahibi Kaybolmus hayaller
Tabii ki hayır. Beni Hale sanan bilmem kaçıncı üye daha.Sen hale misin pekı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii ki hayır. Beni Hale sanan bilmem kaçıncı üye daha.Sen hale misin pekı![]()
Sorma onun ismini sorma didim bdhdhdhdhSen hale misin pekı![]()
Ya ben elayim daTabii ki hayır. Beni Hale sanan bilmem kaçıncı üye daha.![]()
Ela Hale Lale, Bakırköy den bütün mahalleYa ben elayim da
Ela hale el eleye bağlayacaktım
Ha lale ha hale
Neyse yine kimsenin elinden tutamadım![]()
Bazen Allah bizim yolumuza işaretler çıkarır. Biz onları görürüz ya da gormemezlige geliriz.Uykusunda Kübra geldi mi diye sayıklayınca aldatılıyor olmaktan başka bir ihtimal düşünemedim maalesef
Kendimi o kadar güçsüz hissediyorum ki boşanmak için bile o kaos için bile kendimi hazır hissetmiyorum ben boşsnmayı yıllardır kafama koydum bir gün boşancam ama sanırım bu kendime en güvendiğim en güçlü olduğum zamanda olacak sanırım o zaman şimdi değil ben kendimde boşanmak için sadece imza atma takatini buluyorum başka yok düşününce bile içim sıkılıyor bunalıyorum eşimin karşı çıkmaları tehdit küfürleri ailesinin bilmemneyimin bilmem nesinin barıştırma çabaları benim bu kaos ortamında kafamı toplayıp çocuklarım la kuracak yeni hayatım için evvela iş bulmam ev kurmam dahası yaşadığım kasabada öıkacak dedikodular eşimin bu süreçte çirkefleşip olmadık şeyler yapması yani bu süreçlerin hepsini yaşadım boşanamadım şu an tekrar bunları yaşayıp popomun üstüne oturmak istemiyorum birileri benim yerime bunların hepsini yapsın ben sadece imza atayım istiyorum daha doğrusu sadece buna gücüm var dahasına yok o hırslı güçlü kararlı tuttuğunu koparan bir kız değilim artık diyorum ya aklımı kaybettiğini düşünmeye başladım üst üste çok kötü şeyler yaşadım babamın dramatik bir şekilde vefatı iyice yıktı beni baba dua edin lütfen kardeşlerim kulun kula duası kabul olur inşallah rabbim en dopru kararı verdirsin aydınlığa çıkarsın boşanmam hayırlı ise o gücü içime koysun benimAyri yatıyorsun ilişki yok. Biz kadınlar her koşulda partnerimize bağlı kalıyoruz da erkekler dışarıya açılmak için sürekli bahane arıyorlar. Emin ol Kübra değilse bile başkaları illa oluyordur hayatında. Çünkü adamın hayatında belli ki sen yoksun
Evet Kübra
Hamle yapmdığımı kim söyledi böyle bir şeye gükecek kdar zavallısınzhahahahahahshahha ay kusura bakmayin ama onceden aldatilip tek hamle yapmamissiniz, gercekten ablasinin adini soyledi diye olay cikariyorsunuz. ilgincsiniz.
Güven en önemli şeydir sevgiden bile önce gelir diye düşünüyorum eğer bir ilişkide güven kırılmışsa o ilişki zaten bitmiştir hele hele aldatma eylemi varsa durumunuzu anlayamam tabi ama affetmeyin derim ben ve lütfen bu aptal insan için üzülmeyin ayrıca babanızın da mekanı cennet olsun inşallahHerkese hayırlı geceler nasıl başlasam bilemiyorum direkt konuya gireyim eşim genelde işi gereği şehir dışında yaşar eve geldiği gün kanepede uyuya kaldı onu uyandırırken Kübra geldi mi dedi ? Sonra lafı çevirip ablam geldimi dedi ben tabi sordum kim bu kübra diye ablamı gördüm dedi ertesi gün benim çekişmeli boşanmaya gidip dava açmaya gücüm olmadığını anlaşmalı bir şekilde evliliğimi sonlandırmak istediğimi söyledim kızdı bağırdı ben rüyamda anlamı gördüm üstüne kitaplık devriliyordu dedi .. hiçbir şey demedim üstelemedim kızıp bağırıp üste çıkıyor kolumu sıkıyor çocuğun yanımda tatsızlık çıksın istemedim.. ben eşimi çok severek evlendim detaya girmiyorum yani onu kıskanmayacak böyle birleyi kabullenecek bir insan değilim daha doprusu değildim eşim daha önce defalarca kez sosyal medya üzerinden beni aldattı bunu fille dökmüş müdür büyük ihtimal dökmüştür ben sadeve gördüğümü söylüyorum ilk öğrendiğimde doğum günümdeydi kadına mesaj yazmış doğum günümde sanki o güm hayatımın en kötü günüydü çok kötü şeyler yaşadım neyse uzatmayım şimdi bu olay dan sonra bu olaydan sebep gözümden bir damla yaş akmadı çok ta üzülmedim onunla uyumuyorum beraberlik vs yok ama hiçbirşy olmamış gibi davranıyorum dahası bunu bilinçli yapmıyorum aklımı mı kaybediyorum yoksa eşimi mi kaybetmişim içimde bitmiş tükenmiş mi bilmiyorum ama durum bundan ibaret önüm karanlık daha bir karar da vermiş değilim açıkçası eşim kötü bir baba olsaydı daha kolay karar verirdim iyi bir baba ve çocuklarıma kıyamıyorum ama böyle de yaşayamıyorum daha doprusu nereye kadar ayrı yatakta uyumak bir yabancı gibi davranmak ben kadınım sevilmek isterim ilgi isterim o zaman ne yapacağım yanılmaktan kendi bedenime kendime yanlış yapmaktan korkuyorum hep dua ederim yanıltma beni Allahım diye ama insanları maalesef bazı şartlar bazı yanlışları yapmaya sevk ediyor şu an öyle bir boşluktayım ki daha yeni babamı kaybettim ve sevilmeye çok ihtiyacım var benim için dua eder misiniz ben her gün Allahım hakikatı göster diye dua ediyorum ama sanırım hakikat ortada bir erkek neden uykusunda başka bir kadının adını sayıklasın ki
Hamle yapmdığımı kim söyledi böyle bir şeye gükecek kdar zavallısınz
Sürekli şehir dışında olan biri nasıl çok iyi bir baba oluyor anlamadım. Ayrıca boşanınca babalıktan da feragat etmiyor, yine babalık yapacak, siz çalışıyor musunuz? Çocuklar kaç yaşında?Haklısınız gurursuz onursuz yaşamak çok kötü ama ben hiçbir zaman önce kendimi düşünerek bir karar vermedim veremedim şimdi de çocuklarım ı düşünüyorum dediğim gibi kötü bir baba olsaydı her şey daha kolay olurdu ama çok iyi bir baba
Hakikat size defalarca gösterilmiş ama görmeyi seçmemişsiniz.her gün Allahım hakikatı göster diye dua ediyorum