Kucakta uyuyor

hadi cnm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
181
48
13
Merhaba arkadaslar. Bebegimiz yarin 40 gunluk olucak. 3 hafta erken dogdu. Hastanede yataga yatirdigimizda hep agladi hep kucakta uyudu. Hemsireler kendini anne karninda saniyo dediler duzelir sandik ama duZelmedi. Hic yattigi yerde tek basina uyumuyor.surekli kucakta pışpış yaparak yada emzirerek uyutuyoruz. Uyudugunda sirt ustu yatirdigim gibi uyaniyor. Yuzustu yatiyor ondada ancak iki saat uyuyor ve her uyumada da bu numarayi yemiyor. Uykuya cok zor daliyor. Aglarsa aglasin birak diyolar ama kiyamiyorum..onerilerinizi bekliyorum

Evet ama cok yorucu. Kimse yok yanimda yardim edicek. Uyurken kucagimda uyanikken kucagimda..yemek bile yiyemiyorum

3 bucuk aylik oglum var suan kucagimda uyuyo. Zaten emerek daliyo uykuya. Nolcak bilmiyorum boyle. Insallah seninki duzelir

Ben gunduz cok uyutmuyorum ki gece uyusun. Bakiyorum 3 saat olmus uyuyali uyandiriyorum oyle oyle alisti simdi gece daha cok uyuyo

benim oğlumda 3.5 aylık ve hala uykusu cok kotu.. gece saat bası kalkıyor, üstelik uykıya dalana kadar akla karayı secıyorum...ılk cocugumdada boyleydı...bı bılen varsa allah aşkına akıl versin :(

3 bucuk aylik oglum var suan kucagimda uyuyo. Zaten emerek daliyo uykuya. Nolcak bilmiyorum boyle. Insallah seninki duzelir

Hadi ya o kadar uykusuz nasil duruo ki. Gaz problemi var demek ki. 4. Aydan sonra gaz problemi azaliyo diyolar insallah bebisinin uykusu duzelir tatlim.

gaz problemi olsa bunu kasılarak bellı eder ama bunda oyle bıseyde yok.. babaları sevmıyo uykuyu bunlarda babaya cektı sanırım artık baska hıcbısey dıyemıyorum :(

Hadi ya o kadar uykusuz nasil duruo ki. Gaz problemi var demek ki. 4. Aydan sonra gaz problemi azaliyo diyolar insallah bebisinin uykusu duzelir tatlim.

Benim kızımIn yaşı 7 olacak hala bensiz yatmiyo :KK14:
Hani yanlış anlamayın uykuya dalana kadar değil bildiğin sabaha kadar
Bir ara uyuyunca yatağına koyup gelip yatıyordum gecenin bi vakti gelip babasını tekmeleyip kendine yer açıp gene bana sarılıp yatıyordu
Pes ettim artik:KK53:

o da ayrı konu :) benım kızda 7 yasında ve hala ınatla gelıyor gece yanımıza .. hatta kızım ilk 4 yıl hiçç uyumadı resmen.. şimdi kendime 4 yıl daha uyumamaya hazır ol dıyorum :)

Benim kızımIn yaşı 7 olacak hala bensiz yatmiyo :KK14:
Hani yanlış anlamayın uykuya dalana kadar değil bildiğin sabaha kadar
Bir ara uyuyunca yatağına koyup gelip yatıyordum gecenin bi vakti gelip babasını tekmeleyip kendine yer açıp gene bana sarılıp yatıyordu
Pes ettim artik:KK53:

o da ayrı konu :) benım kızda 7 yasında ve hala ınatla gelıyor gece yanımıza .. hatta kızım ilk 4 yıl hiçç uyumadı resmen.. şimdi kendime 4 yıl daha uyumamaya hazır ol dıyorum :)
İkinciye cesaretim yok:KK70::KK70:

Kizlar ne diyosunuz yaa ilk 4 yil mi!!!!!
Benimki gunduz guzel uyumaya basladi 1.5 aylik oldu ama belki hala geceyle gunduzu karistiriyodur diyorum..gaz skintisi vardir diye bende dusundum ama cok sukur patir kutur cikariyo gaz. Bide yuz ustu uyuyo hep.uykusu ne kadar derin olsada sirtustu yatinca uyaniyo hemen. Simdi uyanikken keyfide yerindeyken ayaklarimda sallamaya basladim bi iki kere oyle uyutup yuzustu yatirdim. Zira kucagimda tasiyacak dermanim kalmadi sag kol iptal bende

merhaba benımde oğlum kırk gunluk, oda kucagımda uyuyor, onceden memede uyuyordu şimdi kolumda evde volta atarak uyuyoruz memede uyumasından ıyıdır, 3-4 gundur emzık tutmaya basladı da rahatladım yoksa memeler iptal oluyodu.. emzik vermeyı deneyın rahat oluyor.. bende gunduz beşiğine yatıramıyorum hemen acıyor gozlerını, gündüzleri otokoltugu-anakucagında uyuyor kenarları olunca kucakta sanıyor kendını... gece beşiğinde ...

Kizlar bizimki ikibucuk aylik surekli kucakta filan uyuyordu yatağına koyunca uyanıyordu hemen
smdi yanına yatiyorum kendime cevirip poposuna vuruyorum pit pit pispisliyorun aglasada bi zaman snra uyuyor deneyin yatağına alıştı smdi yatarken uyudugu için uyanmiyor

Bende de ayni sorun var,45 gunluguz, emerken uyuyo, koydugum an uyaniyo, hicbisekilde yalanci emzigi de kabul etmiyo..Yemek yemek tuvalete gitmek bile sikinti.Ozellikle aksamlari aglamaktan bi hal oluyo, bi haftadir arabayla tur atiyoruz gece, zar zor uykuya daliyo ve biraz uyuyo Allah'tan..Yoksa gunduz de gece de asla uyumuyo..:(

Back
X