Küçücük bir fikir önerisi :)

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
118
Ankara
Merhaba kızlaar :)

En çok bu bölüme vakıf olduğum için buraya yazmak istedim .
Bilenler biliyordur ben aileme 1oo km kadar uzaklıkta bir ilde okuyorum . Ve bugün en yakın arkadaşlarım Ankara'dan yanıma gelecek 2 gün kalacaklar . Yeni evime ilk kez gelecekler o yüzden onları çok iyi ağırlamak istiyorum .

Sorun şu ki ; fırınım yok . Baktığımda hemen hemen bütün güzel yemek , pasta tarifleri fırınlı
Ne yapacağımı bilemedim . Evimi mis gibi temizledim . Temiz nevresimleri serdim . 7de derse gidip 9da çıkıcam sonra da gelecekler . 1.5 saatim var yani :)

Fikirlerinizi bekliyoruum:)

yemek olarak çorba köfte pılav salata yeterlı olur. tatlı olarak tıramısu yap netten tarıf al bılmıyosan fırına gerek yok . çokda lezız bır tatlı. çaydan sonrada meyve ıkramı daha ne olsun

Ablacım yemek önerin süper pilav yerine püre yaparım ben :)

Tramisu yerine önerebileceğin bir şey var mı ben pek sevmem de:)

hıımmm....makarnada olabılr oğrencı işi sonuçta
tıramısu yerıne fırında olmayan tatlı sultan sarması lokumu var ama o daha zor tutturamaybılırsın. en ıyısı bıskuvılı pasta yap. bı kat bıskuvı bı kat pudıng bı kat daha bıskuvı gene pudıng. en alttada pudıng. nefıs kolay bır pasta

Yalancı profiterol yapabilirsiniz, en uğraştırıcı kısmı etimekleri kırmak.

Leziz

Son düzenleme:
canım hazır pasta tabanlarından alıp krema ile pasta yapabilirsin....çok basit bişey...
yemek olarak da çorba zaten olsun kesin, sebze yemeği sevmezseniz köfte çok mantıklı...köfteleri kızarttıktan sonra salçalı sos yapıp patatesleri dilim dilim doğrayıp karıştırıp geniş bir tancerede pişirebilirsin...pilav da olmazsa olmazlardan...

Çorba , köfte , pilav , taze fasulye ve salata yaptım

Tatlı olarak da yalancı profiterol yaptım :)

Çook teşekkür ederim güzel fikirleriniz için :)

şöyle güzel bi tencerde karnıyarık yanında bembeyaz bi pirinç pilavı...zeytinyağlı sarmanı da bi gün önceden sarar atarsın dolaba,bi çorba,salata börek ayran ve ek istersen bi iki meze de yaparsın miss gibi bi sofra hazır

Teflon tencerede yada normal tencerede tavuklu patates pisirebilirsin.Tavuklari sarimsakli ,salcali ve kekikli sosun icinde harmanla,tencerenin icine tavuklari ve patatesleri guzelce yerlestir tencereye hic su dokme ocakta kisik ateste pisir,yanina pilav,corba,tursu ikram edebilirsin.

Aman canım naptın :) bir gariban öğrenci nasıl sarsın bi başına yaprak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…