- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
Az önce üniversitedeki arkadaşlarımın açtığı bir watsap grubuna mesaj yazdım (sadece kızlara özel grup atamalarla ve kpss ile ilgili konular konuşuluyor) grup mayıs ayından beri var ve ben şimdi mesaj yazdım çünkü ders çalışıyordum. Sorduğum şey yine derslerle ilgiliydi. Aranızda çalışan varmı diye? İşte bana zaten atama olacak, seninde sıralaman gerilerde olduğu için etkinliklere destekte bulunmadın gibi şeyler söylendi(atama sayısı belli belirsizdi). Bende evet kabul ediyorum dedim.. Bazen özellikle moral bozmak için yaptıklarını düşünüyorum. Ben evde bomboş oturmuyorum ki.. evet sıralamam geride onların önde ama gerçekten benim hakkımda geçmişimde kimse iyi düşünemiyor herhalde.Başka olaylar ise bir işyerinde staj yaptım gözümde mavi lensler vardı orada ki bir kız diğer arkadaşlarının yanında işte başka bir kızı göstererek senin gözlerin gibi yapay değil baksana burada orjinali var diyor. Ben yinede tüm bu olanlara gülümsüyorum çünkü karşı cevap vermek ne bilmiyorum. geçen arkadaşım oturmaya çağırdı hamileydi bende kalkacağımı söyledim diyor ki senide ne zaman çağırsak hep işin çıkıyor diyor gözlerini yana kaydırarak zaten 2 ayda 1 kez davet ediyor , 5 senelik arkadaşım vardı sadece derdini anlatır ağlamak için beni arardı tam 5 yıl derdini dinledim ve onuda hayatımdan çıkarttım. Benden 2 yaş büyük halam var oda aklına eserse arayıp soruyor ki sormuyor bile.. Ya şu hayatta o kadar iyi düşünüyorum insanlara karşı ama beni kıskanıyorlar mı yoksa beni iticimi buluyorlar. Ondan mı böyle bir gün yüzüme gülen ertesi gün laf sokuyor bana.. Ya da rahatlıkla laf söyleyebiliyor. Gerçekten darlandım ve bunun çözümü için ne yapabilirim. Az önceki watsap konusuna çok alınıp yine dertlendim. Gerçekten arkadaşlarımın hissettikleri neler bana karşı ? Bir çok örnek var ama aklıma gelen bunlar olduğu için paylaştım .Çok güler yüzlü bir insanım bilmiyorum bundan mı kaynaklanıyor.