• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçücük şeyleri kafaya dert etmek,Dost kazığı, yalnızlık... ?

Benimde nikahım var yakında. Ama ailemin desteğini hissetmiyorum. Hani maddi anlamda değil. Nişanlımı da çok seviyorlar sadece hani hazırlıklardır vs tek başımayım. Sanki çok sıradan bir olaymış gibi kimsesiz gibi
hayırlı olsun diyeyim şimdiden. Gerçekten insan bir telaşe istiyor dimi . Kardeşiniz yok mu peki? Ya da yakın arkadaşınız felan. Siz yine yalnız sayılmazsınız nişanlınız bey var ama :)

Kitap okurum evet çok severim :) ama kitaplardan öğrenmedim tabii ki bu kelimeleri sadece ben biraz fazla cazgırım sanırım :KK53: ay ben susamıyorum ya yapıştırıveriyorum valla lafımı ondan sanırım bu hazırcevaplılığım :KK59:
gerçekten hayran kalırım böylelerine . okurken bile oha diyerek okudum kız. Helal olsun ama en güzeli budur :)

Evet arkadaş çevreniz... kızlarla Whatsapp grubunuz,5 senelik arkadaşınız... Sizle alıp veremedikleri bir şeyler var. Konunuzdan okuduğum kadarıyla iyi niyetli biri olduğunuz belli oluyor ama böyle negatif insanlar sizi daha çok üzer
gerçekten öyle .. alıp veremedikleri var ama o şey ne onu bulamıyorum . ne zaman bir şey yapsam insanlara batıyor. teşekkür ederim :)

bu tarz insanlar gerçekten sinir bozucu sizin burada yapabileceğiniz 2 şey var ya size laf söylediklerinde sessizliğinizi bozup hak ettikleri lafı söyleyeceksiniz ya da ben bunu yapamam benim fıtratıma ters diyorsanız bu kişileri etrafınızdan göndereceksiniz. Ben başka çıkar yol göremedim.

hayırlı olsun diyeyim şimdiden. Gerçekten insan bir telaşe istiyor dimi . Kardeşiniz yok mu peki? Ya da yakın arkadaşınız felan. Siz yine yalnız sayılmazsınız nişanlınız bey var ama :)
En yakın dediğim arkadaşım nişanımda hayırlı olsun bile demedi. Akraba desen yok. Ailem kendi derdine düşmüş durumda. Onları da anlıyorum ama insan yine de üzülüyor

bu tarz insanlar gerçekten sinir bozucu sizin burada yapabileceğiniz 2 şey var ya size laf söylediklerinde sessizliğinizi bozup hak ettikleri lafı söyleyeceksiniz ya da ben bunu yapamam benim fıtratıma ters diyorsanız bu kişileri etrafınızdan göndereceksiniz. Ben başka çıkar yol göremedim.
gerçekten gönderdiğim için yalnızım ama en güzeliymiş meğer artık kafam rahat şükür

En yakın dediğim arkadaşım nişanımda hayırlı olsun bile demedi. Akraba desen yok. Ailem kendi derdine düşmüş durumda. Onları da anlıyorum ama insan yine de üzülüyor
insanın arkadaşı niye böyle yaparki hakikatten anlam veremedim. Zaten hep en güzel günleri kimse istemez başkası yaşasın insanlar çok kıskanç olmuş. Ama bak sen kötü olsan herkes meraklı meraklı dinler inankki

insanın arkadaşı niye böyle yaparki hakikatten anlam veremedim. Zaten hep en güzel günleri kimse istemez başkası yaşasın insanlar çok kıskanç olmuş. Ama bak sen kötü olsan herkes meraklı meraklı dinler inankki
Zaten baştan aşağı anlamsız bir insanmış onu anladım. Kimseyi kırmayayım dedikçe insan kendisi kırılıyor ama bir noktadan sonra kendinde bile kırılacak parça kalmayınca artık tepki vermeye başlayınca herkes tarafından "aşırı" görülüyor

Back
X