Küçük Ağa Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay Küçük Ağa dizisiile Kanal D ekranlarında yepyeni bir dizi daha başlayacak. Yapımcılığını Erler Film’in üstleneceğidizinin adı “Küçük Ağa” olacak. Dizininsenaryosunu Arka Sokaklar dizisinin senaristleri Ahmet Yurdakul ve Sinan Yurdakul yazacak.
Dizinin başrolünde son olarak Pana Film’in Ben Onu Çok Sevdim dizisinde rol alan Birce Akalay ve Atlılar dizisinin başlamadan yayindan kaldırıldıktan sonra bir süre ekranlardan uzak kalan Sarp Levendoğlu bulunuyor.

emir berke oynuyor çok seviyorum bu çocuğu ya merakla bekliyorum bu diziiyi güzel bişeye benziyo:)

Birceyi cok seviyorum, cok güzel kadın.
Sıcak diziye benziyor. İzlerim bennn...

birce çok güzel ve rolünü yaşayan bizi buna inandıran bi kadın ouncu.. bu işide eminim çok güzel olucak ama uamraım şu reyting canavarına kurban gitmez... tabi ki izlicem birce akalay fanı olarak....

Cinayet'in saatine koymuşlar, iyi de olmuş Salı 20:00:32: de...

harikaydı dilerim kanal d saçmalamaz bu dizidede o kadar çok dizi sokuyorki ve bitiriyorkiiiiii

Sevdim,eglendim..
Bircee cok guzel hatun, bi daha bi daha soylemek istedim.

Şu şımarık veledi hiç sevmiyorum :22:

Osman'ı izlemezdim. (yani oynadığı diziyi)
çocuğu şımarık buluyordum. (belki gerçekten şımarık)
ama dün bu diziyi izledim. sevimli şirin bir dizi bence...

birce akalay'ı ilk kez "sizi seviyorum" filminde görmüş, çok beğenmiştim. gerçekten rolünün hakkını veriyor. sarp levendoğlu da güzel oynamış bence...

umarım uzun ömürlü bir dizi olur, hayırlısı...

(hoş ben pek dizi takip edemiyorum ama :ssz:)

Bu Birce üst dudağına silikon mu enjekte ettirmiş?
Şarap içme sahnesinde bariz belli.
Eski hallerine baktım fark var bence...

(diziyle alakalı olmadı yorumum ama! :) )

Dizi fena değil. Zorlama yeşilçam klişeleri falan olsa da çerezlik, eğlencelik bir dizi olmuş. Hatta benim diziyi çeken yapım şirketinden beklemediğim kadar kaliteli. Fakat bu diziyi çeken yapım şirketi Arka Sokaklar, Akasya Durağı, Cennet Mahallesi gibi bize bir süre sonra gına getirmiş dizilerin yapımcısı.. Şimdilik güzel gitse de ilerde bu saydığım dizilerden farklı olmayacak, eminim..

Dizi fena değil. Zorlama yeşilçam klişeleri falan olsa da çerezlik, eğlencelik bir dizi olmuş. Hatta benim diziyi çeken yapım şirketinden beklemediğim kadar kaliteli. Fakat bu diziyi çeken yapım şirketi Arka Sokaklar, Akasya Durağı, Cennet Mahallesi gibi bize bir süre sonra gına getirmiş dizilerin yapımcısı.. Şimdilik güzel gitse de ilerde bu saydığım dizilerden farklı olmayacak, eminim..
Mecburen getirecek zira kısır döngü ama işte çerezlik izle geç tarzı. ;-)

Birce'yi beğeniyorum. Oyunculuğu da şahane bence... Nedense birçok gerekmez insanın yıldızı parlarken bu kızın yıldızı parlamadı. :'(

Bu arada bunlar boşandı. ( Ali ve Sinem )
Bundan sonra ne olacak yaaaa?
Boşanmasalardı da öyle sürünseydi dizi. :1:
( sürünmeye sürünecek :1: )

Son düzenleme:
bu diziyi muptelası olarak ızlıyorum
5.bölümde boşanma sahnesınde koptum ağlamaktan içim çız etti yemın olsun
kendı hayatımdan bır kesıt buldugum ıcın sarıyor belkıde ama oyuncular cuk oturmus dızıye

Son düzenleme:
bu diziyi muptelası olarak ızlıyorum
5.bölümde boşanma sahnesınde koptum ağlamaktan içim çız etti yemın olsun
kendı hayatımdan bır kesıt buldugum ıcın sarıyor belkıde ama oyuncular cuk oturmus dızıye
Benim de içime öküz oturdu.
Resmen acı hissettim ya. :D

ben sonuc olarak ne olursa olsun dızının ıcındeymısım gıbı kendımı kaptırıp ızledıgım cok nadır dızı vardır buda onlardan bırı
6.bölümü sabırsızlıkla beklıyorum ;)

altıncı bölümün 19.11 dakikası:

Ali ve Mehmetcan, Sinem'i yolcu ediyorlar. Ali arabanın önünde üzerinde kırmızı beyaz çizgili tişört var. arabaya biniyorlar. arabadaki sahne gri tişört !!! :27:

Ya dizi konusunun yine bir gideri var da bu osman cok kotu bir oyuncu.
Bu senaristler yeni bir utopya yaratmislar.
Tebrikler

Son düzenleme:
Back
X