hiçbir şey eskisi gibi olmuyor..
ama bu demek değil ki eskisinden daha da kötü oluyor ya da daha da mükemmel oluyor..
yaş ilerlemiş şartlar değişmiş oluyor ister istemez yaşananlarda değişiyor...
5 yıldır aynı insanla birlikteyim ama bu aralıksız bir birliktelik değildi.
her barışmada “bu sefer başka” diyerek başlıyorduk hakikaten de bu sefer başka oluyordu...
zaman geçerken durmuyor maalesef, hani belki dursa her şeye kaldığı yerden başlanabilir ama zaman ilerliyor ve bazı şeyler elimizde olmadan değişmiş oluyor..
sevgilim ilk zamanlarında çok romantikti, peşimde pervaneydi... yaşadığım mutluluğu tahmin edersin :)
sonra araya ayrılıklar girdi, birbirimize alıştık velhasıl artık öyle ölürüm biterim diyen adam yok.. peşimde pervane değil, gerekmedikçe sevgi yağmuruna tutmaz ...
şimdi kıyaslarsam evet eskiden daha ilgiliydi..ayrılığımızdan önce çok daha fazla söylerdi sevdiğini...
ama bir de şimdiden geçmişe bakalım...
anladım ki vazgeçilmiyor senden diye söylendi ve ailesiyle tanıştırılıp işin ciddi olacağını gösterdi...
bu da inanılmaz mutluluk veriyor... sürekli seni seviyorum diyen yok beni ilgi manyağı yapan yok ama olmuyor işte kopamadık bitemedi diye ailesinin içine sokabildi…
ve bu zamanında bana ettiği arabesk laflardan daha da mutlu ediyor beni
başta dediğime geliyor; eskisi gibi olmuyor hiçbir şey ama konudan konuya da değişiyor...
o zaman neydik gereksiz ağır arabesk yapan sevgi yumağı olduğunu sanan insanlar...
şimdi neyiz daha kendini bilen, birbirini tanıyan insanlar...
yine de olmuyor işte, hisler değişiyor, bakış açısı değişiyor..
o zaman mutlu eden şey artık seni edemez hale geliyor...
eskiden her kavgada özür dileyen sen artık aman nasılsa bitemez bırakmaz diye rahat hareket ediyorsun..
ayrıldık da ne oldu, yine barıştık işte diye çok rahat hal alıyorsun... gereksiz bir güven kaplıyor içini :)
"yok asla gerçekten bitmez"
daha da yazsam uzayacak cümleleri nasıl toparlayayım bilemedim :)
ama inan eskisi gibi olmuyor hiçbir şey, kötü mü iyi mi işte orası da konudan konuya, kişiden kişiye değişiyor...
yaşanan o ayrı günlerde boştan yere seni yıpratmış oluyor, göz yaşın aksa bir dert akmasa bir dert oluyor...
ne onla ne onsuz diyor arafta kalıyor kendini yıpratıyorsun..
ne bileyim toparlayamadım işte... bende bir kaç defa yaşadığım için böyle ara vermeleri, epey sıkıntılı biliyorum...
uzun tutmamak gerek, aylar sürüyorsa tehlikeli ama haftaya bir şey diyemem :))