• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük bebegimle yeniden hamileymisim.

Bulutut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
26
34
3
28
Merhaba kk hanimlari. Direk konuya geciyorum. Benim 10 bucuk aylik dunyalar tatlisi bir oglum var ve bugun yeniden hamile oldugumi oldugumu ögrendim. Acikcasi biraz tedirginim üzülsemmi sevinsemmi bilemedim 1.sebep. bebegimi emziriyorum ve emmeye cok düskün yeniden hamile kalanlar emzirmeyi birakmali diye duygum cunku bebegi zehirliyomus.
2.sebep. Esim henuz askerligini yapmadi 2018e kadar tecili var eger bedelli cikarsa bi sekilde ödücez gitmicek. Cikmazsada askere giderse ben 2 cocukla nasil askerlik donemini atlaticam bilmiyorum esiminde askerlik oldugu icin 2. Cocukta onunda endiseleri var.
3.sebep sanirim esim ve kayinvalidemin cocugu istemiyolar sanirim bu askerlikten dolayi. Aslinda esim sevindi ama askerlik var nasil olcak diyip duruyo sabah kaynanamla konustuk oda insallah yoktur diyip durdu morelimi bozdu. Bu aralar durumumuz biraz sıkısık maddi konulari aciyo nasil olck nasil bakcaniz diye. Gelen nasibiylr gelirmis bi sekilde bakilir gelene git diyemem dedim sonra konusurz diye kapatti. Kizlar sunuda belirteyim kesinlikle aldirma taraftari degilim evlat bu sonucta bi sekilde bakar buyur sadece ikisinede yeteri kadar ilgiyi gostericekmiyim basarabilcekmiyim 2 cocuklu anne olmayi diye tereddutyeyim. Sadece sizinle burda konusup icimi döktum yorumlariniz lutfen kırıcı olmasin. Iyi aksamlar.

Benm gibisin:KK54: bende biri 3 dgeri 1.5 ya bebegm var ve eşim iş için yurtdısında hemde 9 aydır :skandal:

Bır ay sonra bızde gıdecegız. Kendıne guven. Emin ol yapabılırsın. Hem ıkı kardes olacaklar cok güzel bı duygu.. Emzirmeyıde doktorunla konus sakınca yok diye bılıyoruö ama sen yınede doktoruna danış. Ayrıca ben tek basıma bakıyorum :KK16:

Zorlukları olsada güzel yanları daha çoook :super::spor:

Bir arkadaşım 3 aylık bebeği varken hamile kaldı öğretmen ayrıca çalışıyor yani o yaptıysa sizde yaparsınız ki sizin bebeginiz daha büyük ve kayinvalidene ağzının payını ver tek başıma yapmadım herhalde diye bir şekilde hallolur bence ve su kayın tarafını herşeye dahil etmeyin yaa inşalla h yoktur ne demek sanki gayri-meşru çocuk tövbe yarabbim

Burda cogu insan bi bebegin sacina hasretken siz 2. ye hamilesiniz. Cok sanslisiniz
AMA amasi var iste keske korunsaydiniz daha iyi oglun kucukmus emme konusunda yazik olmus ama yanlis hatirlamiyosam belirli bi zmna kadar emzirebiliyosun bunu iyice ogren cnm

Bedelli çıkmazsa kısa dönem mi yapıcak ?

Küçük bir bebeğiniz olduğu için çokta masraflı olmaz diye düşündüm aynı eşyaları kullanabilirsiniz enazından pahalı olanları.

Kvnize söz düşmez bebek sizin hayat sizin beden sizin .

Hayırlı olsun
Tesekkur ederim canim. Hayir uzun dönem yapicak ünw. Kaydi var ama dondurdu. Uzun dönem yapicagi icin endiseliyim zaten. Kayinvalidem icinde birdaha ayni seyleri söylerse gereken cevabi vericem zaten.

Bence kv hiiic ağzını açmasını hele bi daha bu tarz konusursa ağzının payını verin kucaginizdaki nasılsa karninizdakide aynen öyle esiniz de bi süre sonra bu durumu kabullenicektir siz yeterki oldu bi kere ve aldiramam diye net konuşun .

Bence kv hiiic ağzını açmasını hele bi daha bu tarz konusursa ağzının payını verin kucaginizdaki nasılsa karninizdakide aynen öyle esiniz de bi süre sonra bu durumu kabullenicektir siz yeterki oldu bi kere ve aldiramam diye net konuşun .
Kavinvalideminde esiminde agzinin payni vericem zaten bir daha konusurlarsa

Tesekkur ederim canim. Hayir uzun dönem yapicak ünw. Kaydi var ama dondurdu. Uzun dönem yapicagi icin endiseliyim zaten. Kayinvalidem icinde birdaha ayni seyleri söylerse gereken cevabi vericem zaten.

Ee üniyi bitirsin ohalde ya 5 ay yapar ya12 ay ücret alıp yapar. Bu sizinde işinize gelir hayat şartlarınız kısıtlanmaz.

Burda cogu insan bi bebegin sacina hasretken siz 2. ye hamilesiniz. Cok sanslisiniz
AMA amasi var iste keske korunsaydiniz daha iyi oglun kucukmus emme konusunda yazik olmus ama yanlis hatirlamiyosam belirli bi zmna kadar emzirebiliyosun bunu iyice ogren cnm
Internettw biraz arastirma yaptm net bi cevap bulamadm kontrole gittigmde bunu daha net ögrenicem. Tesekkr ederim

Back
X