Kesinlikle oyle bebek gelmeden nasibini veriyor allah ayrıca tesekkür ederm sagolunMaşallah sana cerenimo iyi yapmışsın . Allah nasibiyle veriyor . Çok sevindim. Rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin sana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle oyle bebek gelmeden nasibini veriyor allah ayrıca tesekkür ederm sagolunMaşallah sana cerenimo iyi yapmışsın . Allah nasibiyle veriyor . Çok sevindim. Rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin sana![]()
Canım çok teşekkür ederim desteğin içinBöyle düşünme sevgili ysmngzr Rabbim kolaylığını verir inşaAllah hem bence bebeklerinin arası da gayet iyi![]()
Konu sahibi de konuyu açmış ve bir daha hiç girmemiş1 senelik konu :)
Ay Evet ya ne yaptı acaba?Konu sahibi de konuyu açmış ve bir daha hiç girmemiş![]()
Dogurmustur ellaamAy Evet ya ne yaptı acaba?
Canim hic dert etme 2 yıl emzirmenin emredilmesi falan yok... Hic emziremeyen anneler napsin o zaman sütü olmayanlar. Dinimizde anneler çocuklarini emzirmekte yükümlü degilmiş istemezse... Ama biz anneler hepimiz isterizki en guzel sekilde beslensin buyusun 2 yilda emsin ama suan bu arkadasim senin icin cok yipratici olcagi icin hakkinda hayirlisi buymus uzulmeCanim planli bir hamilelik degildi bu diyorum okumadiniz sanirim. E ozamn madem oyle aldirayim baride oglumu 2 yil emzirebileyim. Eeee peki allah bebek aldirmaninda gunah oldugunu soylemedimi???
Bende merak ettim ya Müge anlı ya mı haber versek o bulsun bakalım konu SahibiniAy Evet ya ne yaptı acaba?
Bende merak ettim ya Müge anlı ya mı haber versek o bulsun bakalım konu Sahibini![]()
Demek ki her şey yolunda gitmiş hayatında ki bir daha girme gereği duymamış.. ben daha çok sıkıntım olduğu zamanlarda giriyorum :)) şimdi hamileyim ya depresyona girdim ikinci çocuk için hiç hazır değildim bir de spiral vardı bende şok oldum hamilesin deyince doktor yok Artık mümkün değil filan diyorum. Hala kendime gelmedim:)))Bende merak ettim ya Müge anlı ya mı haber versek o bulsun bakalım konu Sahibini![]()