• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük bebegimle yeniden hamileymisim.

Keşke eşimin askerliği olsa bende ikinci evladıma hamile kalsaydım. Bunu isteyen bu kadar anne aday adayıyız. Şikayet etmeyin allahın gücüne gider. Gelen rızkıyla geliyo dediğiniz gibi. Askerlikte biter bebekte büyür

Canim planli bir hamilelik degildi bu diyorum okumadiniz sanirim. E ozamn madem oyle aldirayim baride oglumu 2 yil emzirebileyim. Eeee peki allah bebek aldirmaninda gunah oldugunu soylemedimi???
Canim hic dert etme 2 yıl emzirmenin emredilmesi falan yok... Hic emziremeyen anneler napsin o zaman sütü olmayanlar. Dinimizde anneler çocuklarini emzirmekte yükümlü degilmiş istemezse... Ama biz anneler hepimiz isterizki en guzel sekilde beslensin buyusun 2 yilda emsin ama suan bu arkadasim senin icin cok yipratici olcagi icin hakkinda hayirlisi buymus uzulme :KK200:

Bende merak ettim ya Müge anlı ya mı haber versek o bulsun bakalım konu Sahibini :KK53::KK70:
Demek ki her şey yolunda gitmiş hayatında ki bir daha girme gereği duymamış.. ben daha çok sıkıntım olduğu zamanlarda giriyorum :)) şimdi hamileyim ya depresyona girdim ikinci çocuk için hiç hazır değildim bir de spiral vardı bende şok oldum hamilesin deyince doktor yok Artık mümkün değil filan diyorum. Hala kendime gelmedim:)))

Back
X