- 15 Ekim 2021
- 381
- 145
- 33
- 38
- Konu Sahibi cokbilennur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle başarı hikayeleri duymaya ihtiyacım vardı. Teşekkür ederim. Ayrıca tebrik ederim sizi.ben kucuk bebekle, sırtıma baglayip uniyi bitirdim, bitmesine yakin yine hamile kaldim, bi sekilde geçti o yillar. Yani, yapabilirsin. Esinin de desteği onemli.
inşaAllah ben de o girmeyen kişilerden olurum. Dün yorumları okuyunca yatma saatine kadar konu tekrar ettim. Akşamları dinleniyorum ama artık tekrarla geçireceğim. Teşekkür ederimBiraz zor gibi ama imkansız değil.
Ev işlerini düzene sokmalı, sıkı plan program hazırlamalısınız. Bebek anne karnındayken işiniz kolay ama doğumdan sonra işler biraz zorlaşıyor. Ayrıca loğusa depresyonu da yaşamıştım ben mesela ama herkeste olmuyor depresyon tabiki.
Doğumu beklemeden şuan biraz daha arttırın çalışma saatlerinizi. Doğumdan sonraki süreç nasıl olur bilinmez ,çalışmalar aksayabilir biraz
Ben 3-4 ay sık sık emer, sonra da uyur sanıyordum ama öyle değilmiş.Kucuk bebekle ders calismakta evden calismakta cok cok cok zor bence
Tam tersi 3-4 ay cok aglar gaz sorunlari olur yani oyle rahat gecmedi benimBen 3-4 ay sık sık emer, sonra da uyur sanıyordum ama öyle değilmiş.Çoğu yorum zor olduğu şeklinde.
Özür dilerim güldümO Bebek ilk 3 ay uyur eskidendi. Benimkinin videosu var 42 günlükken kalkmaya çalışıyor, 10 saniye koltuğa bıraktım diye. Sonrası feryat figan. Otomatik salıncak alın, sling alın, bütün türbeleri ve ölmüşlerinizin mezarlarını gezip yalvarın
tanrım çocuğum shusuininki gibi olmasın diye dua edin. Benimki Nisan 2018 doğumlu, atom bombası düşseydi daha kolay toparlanırdık. Can hıraş gece gündüz çalışın şu an , her saniye size kar.
İnternet var evde. Uyumadığı zamanlar yarı dua yarı ders birlikte dinleriz artık:))Sinirsiz internet baglatin eve. Beb3kle ilgilenirken video izleyip dinleyebilirsiniz mesela.
Bebek de dinler :)
Edebiyat mezunuyum.bölümünüz nedir ona göre tavsiye vermeye çalışayım
Benimki kız. Şimdi 4 olmak üzere daha yeni yeni akıllanıyor. Ama şöyle bir durumda var arkadaşımın ikiz erkekleri oldu, yalnızdı birde o, kuzu gibi çocuklardı. Zorlanmadı pek oğlanlar bir yaşına gelene kadar. Sürpriz yumurta biraz çocuk. Benim ki çok akıllı olacak, sakin olacak diye evrene mesajlar falan gönderinAman Allahım.Sizinki gerçekten çok fenaymış. Şimdi nasıl annesi uslandı mı biraz. Bi de cinsiyeti nedir? Erkek bebekler kızlara göre zor oluyor diyorlar
Genelde kız çocukları uslu olur derler ama sizinkinın maşaAllah'ı varmış.Benimki kız. Şimdi 4 olmak üzere daha yeni yeni akıllanıyor. Ama şöyle bir durumda var arkadaşımın ikiz erkekleri oldu, yalnızdı birde o, kuzu gibi çocuklardı. Zorlanmadı pek oğlanlar bir yaşına gelene kadar. Sürpriz yumurta biraz çocuk. Benim ki çok akıllı olacak, sakin olacak diye evrene mesajlar falan gönderin![]()
yaparsın . neden olmasın.Hanımlar merhaba. Şuan kpss ye çalışıyorum. Allah nasip ederse nisan ayı içinde bebeğimi kucağıma alacağım. 11. haftamda bebeğim de ense kalınlığı çıktığı için 2 aya yakın bu duruma yoğunlaştım. Doğal olarak gözüm ders, kitap görmedi. Çok şükür yakın zamanda bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendim.Psikolojim i toparlayıp yeniden kpss ye çalışmaya başladım.Gy, gk, eğitim ve alan a çalışmam lazım ve benim bölümüm çok yüksekle kapatıyor.İlk sınav 31temmuz , diğeri 15 ağustosta. Bebek doğana kadar elimden geleni yapıp konuları bitirsem diyorum ama alan bitmaye bilir. Sonrasında ders çalışabilir miyim bilmiyorum..Küçük bebeğiyle sınavlara hazırlanan, hazırlanmış olan hanımlar tecrübelerinizle bana yol gösterir misiniz, bu süreçte ne yaptınız?
Hayırlı olsun hem bebeğimiz hem işiniz. Bu sene olmazsa belki seneye. Artık nasipAsla moral bozan biri olmak istemem ,kaldı ki ben de yeni atanıp yeni anne olan bir kadın olarak, söylediğiniz nerdeyse imkansız![]()
Çok teşekkür ederim.yaparsın . neden olmasın.
kpss çalışma sürecimde 2 çocukluydum.
5 yaş ve 1 yaş iki erkek çocuk.
her fırsatta öğrenmeye çalıştım . test . video . soru bankası
şükür atandım ilk kpss sınavıyla. Allah isteyen herkese nasip etsin .
kardeşim de sizin gibi hamilelikte çalıştı.
bir oğlu da 7 yaşındaydı. onun bakımı vs ile yine de çalıştı.
doğum yaptıktan 2 gün sonra da mülakata çağırıldı. sezaryanliydı
şimdi öğretmen . oluyor . yeter ki çaba gösterin . emeksiz yemek olmuyor.
Canim bu yil her ne kadar calisirsam calis dogumdan sonra seni ne bekliyor bilemezsin.Yani bebegin belki gazli olacak, kolik olacak 1 sayfa bile acamayacaksin.Bildiklerinide karistiracaksin, unutacaksin.Ya da bebegin emip uyuyacak herseye bakabileceksin.Bunu bilmek imkansiz.kaldi ki sen lohusa olucaksin.Anladigim kadariyla ilk dogumun lohusalik oyle kolay bir psikoloji degil.Dogumdan sonra ders calistigimi hayal edemiyorum, iyice sinirli biri olurdum galiba.Onumuzdeki yil girme şansın varsa ertelemeni oneririm.Bebegin ve senin icin saglikli bir surec olmaz, cok stresli.Hanımlar merhaba. Şuan kpss ye çalışıyorum. Allah nasip ederse nisan ayı içinde bebeğimi kucağıma alacağım. 11. haftamda bebeğim de ense kalınlığı çıktığı için 2 aya yakın bu duruma yoğunlaştım. Doğal olarak gözüm ders, kitap görmedi. Çok şükür yakın zamanda bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendim.Psikolojim i toparlayıp yeniden kpss ye çalışmaya başladım.Gy, gk, eğitim ve alan a çalışmam lazım ve benim bölümüm çok yüksekle kapatıyor.İlk sınav 31temmuz , diğeri 15 ağustosta. Bebek doğana kadar elimden geleni yapıp konuları bitirsem diyorum ama alan bitmaye bilir. Sonrasında ders çalışabilir miyim bilmiyorum..Küçük bebeğiyle sınavlara hazırlanan, hazırlanmış olan hanımlar tecrübelerinizle bana yol gösterir misiniz, bu süreçte ne yaptınız?
B 12ye baktırın balık yağı falan alınHanımlar merhaba. Şuan kpss ye çalışıyorum. Allah nasip ederse nisan ayı içinde bebeğimi kucağıma alacağım. 11. haftamda bebeğim de ense kalınlığı çıktığı için 2 aya yakın bu duruma yoğunlaştım. Doğal olarak gözüm ders, kitap görmedi. Çok şükür yakın zamanda bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendim.Psikolojim i toparlayıp yeniden kpss ye çalışmaya başladım.Gy, gk, eğitim ve alan a çalışmam lazım ve benim bölümüm çok yüksekle kapatıyor.İlk sınav 31temmuz , diğeri 15 ağustosta. Bebek doğana kadar elimden geleni yapıp konuları bitirsem diyorum ama alan bitmaye bilir. Sonrasında ders çalışabilir miyim bilmiyorum..Küçük bebeğiyle sınavlara hazırlanan, hazırlanmış olan hanımlar tecrübelerinizle bana yol gösterir misiniz, bu süreçte ne yaptınız?