Bebek Beslenmesi Küçük bebekle uçak yolculuğu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

alaimisemaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
1.705
1.072
133
Hanımlar benim üç buçuk aylık oğlum var. Kucakta durmayı pek sevmez, dara da gelemez. Malatyadan Ankaraya gitmemiz gerekiyor otobüsle gitmeyi gözüm kesmedi. Pek uslu bi bebek sayılmaz çünkü. Gidiş dönüş Uçak bileti aldık bile. Tecrübeli annelerden tavsiyeler bekliyorum.

Bebeğim malesef emmiyor. Kalkışta emzirmek gerekiyor diyorlar. Uçağa mamayı yapıp girebiliyor muyuz? İçeri su alınmıyor biliyorum hostesten sıcak su isteyip mi yapacağım acaba. Of çok stres yaptım şimdiden. Ben orda görevlilere sorcam da burda da twcrüvelerinizden yararlanmak istedim.

Uçağın ön taraflarından koltuk seçmek iyiymiş hemen inmek için geç binip erken inin diyorlar. Bunun gibi tüyolar verirseniz sevinirim.

Bende bebeğimle ilk defa bineceğim 10 aylık olacak o zaman kalkışta falan kulakları rahatsız olur mu acaba benim oluyor çünkü de

Ucaga bebek mamasi, ve bebek icin kaynatilmis su alinmasina izin veriliyor. Ucaga biner binmez bebeginize agri kesici syrup verin. Kalkista ve iniste biberonla besleyin ya da emzirin. Emzik kullaniyorsa emzikte verebilirsiniz. Ben ikiz bebeklerime boyle yapiyorum. Allaha sukur bir sorunla karsilasmadim.

Ucaga bebek mamasi, ve bebek icin kaynatilmis su alinmasina izin veriliyor. Ucaga biner binmez bebeginize agri kesici syrup verin. Kalkista ve iniste biberonla besleyin ya da emzirin. Emzik kullaniyorsa emzikte verebilirsiniz. Ben ikiz bebeklerime boyle yapiyorum. Allaha sukur bir sorunla karsilasmadim.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Sıcak suyu aldıklarına da sevindim. Sonuçta uçaktan isyiyeceğimiz su ne kadar hijyenik bilmiyoruz...
Şurup vermeyi hiç düşünmemiştim. İyi oldu söylediğiniz

Ağrı kesiciye falan gerek yok.
4 aylıktan beridir sürekli yolculuk yaptım. Emmiyorsa hostes su veriyor. İnerken ve kalkarken besleyin.eğer olmazsa emzik verin.
Uyurken pek etkilenmiyorlar.uyutabilirsiniz.
Kızım bir kere bile inerken yada kalkarken basınçtan ağlamadı..hiç etkilenmiyor.inşallah sizinde öyle olur. Uçağa kadar bebek arabasıyla girebiliyorsunuz.merdivende bırakın hostes alır.

Ağrı kesiciye falan gerek yok.
4 aylıktan beridir sürekli yolculuk yaptım. Emmiyorsa hostes su veriyor. İnerken ve kalkarken besleyin.eğer olmazsa emzik verin.
Uyurken pek etkilenmiyorlar.uyutabilirsiniz.
Kızım bir kere bile inerken yada kalkarken basınçtan ağlamadı..hiç etkilenmiyor.inşallah sizinde öyle olur. Uçağa kadar bebek arabasıyla girebiliyorsunuz.merdivende bırakın hostes alır.

Teşekkür ederim emzik yada su daha kolay çünkü gün içinde içmiyor zaten uçuşumuz 11 uyuyacaktır

Merhaba hanımlar

Biz ilk yolculuğumuzu yaptık. Çok şükür bir sıkıntı olmadı inşallah dönüşümüz de iyi geçer.

Merak edenler içşn yazıyorum:

Uçağa sıcak su, biberon maması ve anasonlu su aldılar hiç sormadılar bile...

Bnm merak ettiğim şey iniş ve kalkışta bebeği nasıl güvene alıyorsunuz kemer falan. Sonuçta koltuk alınacak kadar büyük değiller.

Peki bebekler için ek bi ücret oluyor mu yada bilet alırken bilgilendirmek gerekiyor mu
Evet oluyor malesef. Yanlış hatırlamıyorsam biletininin yüzde 30'u kadar bir ücret ödeniyor. Bebeğe de bilet kesiliyor. Onun bileti olmazsa geri gönderiyorlar bilet kestir diye önümüzdeki birine yapmışlardı.

Back
X