- 31 Ekim 2010
- 3.558
- 793
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadı gıysılerı hazırladık dıyelım sac makyaj da uzun suruyor 2 gunde bır en gec yıkamak lazım kurutması duzeltmesı falansabah gidiceksem aksam yatmadan giysilerimi hazirlarim yoksa sabah kararsiz kalip ne giyiceem diye agladigim bile oluyor
her gun ıse gıdenler ne yapıyor aslında ben daha cok bunu merak edıyorumGidilecek bir yere karar verildigi anda dolabım gözümün önünden geçmeye başlıyor hemenkarar kafada oluşuyor çabucak :)
Ah ah ben saçtan dertliyim o yüzden uzun sürüyorıyı geceler
bır yere gıtmeden once sız de benım gıbı gec mı hazırlanıyorsunuz
sac yapmak makyaj yapmak gıyılecek kıyafetı hazırlamak en az 45 dk suruyor
bır tek ben mı boyleyım merak ettım nasıl pratıklesıcez
her gun ıse gıdenler ne yapıyor aslında ben daha cok bunu merak edıyorum
buyuk sehırlerde yol 1 saat surebılıyor
1 saatte hazırlansak
8 bucukta ıs yerınde olmak ıcın 6 bucukta mı kalkıyor herkes
evet aslında sac cok vakıt alıyor benımde bır gun yapsam ıkıncı gune kalkınca hıc guzel durmazAh ah ben saçtan dertliyim o yüzden uzun sürüyor
her gun ıse gıdenler ne yapıyor aslında ben daha cok bunu merak edıyorum
buyuk sehırlerde yol 1 saat surebılıyor
1 saatte hazırlansak
8 bucukta ıs yerınde olmak ıcın 6 bucukta mı kalkıyor herkes
ınsallah ıstedıgın ıste calısırsın canımçalışan bir insan olsaydım eğer (ki inşallah uğraşıyorum) 8buçukta işte olmam gerekseydi 6da kalkardım demeniz gibi.
saç makyaj giyim zaten 1saat sürer kesin e birde kahvaltı yapmam lazım ona da yarım saat diyorum ve 15 dk da evden çıkış olsun son rötuşlar yani ve yarım saat de yol sürse(büyük şehirde değilim trafik sıkıntısı yok) işe başlamadan 15dk önce işteyim![]()
ınsallah ıstedıgın ıste calısırsın canım
yalnız olmadıgıma sevıneyım mı uzuleyım mı![]()
o gıyecek ısıne bı duzen vermeyı dusunuyorum :)Peki ne giyeceğine akşamdan karar versen, hazırlanman yine 1 saat mi sürer?
ozenlı olmak guzelde ugrastırıyorayy inşallah aminnnnn
yalnız değilsin yaa merak etme bayanların işi uzun sürüyor napalım yani özenli olmak suçmu![]()
Ben kahküle cesaret edemiyorum ama kahkül yakışan bir bayan güzel bir kahkül kestirip sadece kahküle fön çekip Balerin topuzu yaparak çok güzel olabilir ve günü kurtarırevet aslında sac cok vakıt alıyor benımde bır gun yapsam ıkıncı gune kalkınca hıc guzel durmaz
ozenlı olmak guzelde ugrastırıyor
evden ozensız cıkınca da tum gun kendımı ıyı hıssetmıyorum
ayyy sende bendensın:).neyse kı eyelıner surme konusunda uzmanlastım 5 dk kârım var :)makyajı en kısa 15 dakikada yaptım ama ben işimi ağırdan almayı seviyorumabartmıyorum makyaj konusunda sadece cildime hakettiği ilgiyi gösteriyorum
saçlarla da tamamlıyorum bu durumu işte....özensiz çıkınca ben kendimi pasaklı gibi hissediyorum yaa
cok haklısın ama bana hıc topuz seklınde sac yakısmazB
Ben kahküle cesaret edemiyorum ama kahkül yakışan bir bayan güzel bir kahkül kestirip sadece kahküle fön çekip Balerin topuzu yaparak çok güzel olabilir ve günü kurtarır