- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi ciceklientari
BanaSize mi atıyor durumuna mı
duruma atmasi beni ilgilendirmezki kendi ozel alani der gecerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BanaSize mi atıyor durumuna mı
Sizi tam ne sinir etti anlayamadım? O zaman engelleyin ve whatsappı da sadece yakın ailem ile kullanıyorum, diğer herkesi sildim deyin bitsin gitsin... dert bunun neresinde? çocuğu falan kıskanıyor olabilir misiniz, belki kendinize bile ifade edemiyorsunuzdur bilemedim. Tuhaf bir durum çünkü![]()
Ne kiskanicam allah askina
Benim de bebegim var olmasa nolur bebegin neyini kiskanayim
Zirt pirt telefonunuza 5 ,6 tane foto video ard arda dusse surekli surekli sizde sıkılırsiniz emin olun
Insanlari bu kadar darlamanin ne anlami var
Normal bir durummu sizce
Cvp yazmadigim da oldu gec bakrigimda kisa cvp verdigimde ama hiiic anlamadi.Ama demek ki tepki vermiyorsunuz ki anlayamamış bir türlü.
Bence benim önerimi bir düşünün derim.
Ya da en son yolladığında uzunca bir süre cevap yazmayın,
sorarsa da cevaplaşmak için attığını anlamadım, zaten her gün aynı fotolar vs deyip alttan alta laf sokabilirsiniz.
Senin çocuğun sana bu kadar tatli bana degil bitane de bende var oyle bıktıran tek onun cocugu varmis gibi sürekli çocuk muhabbeti tüm hayatı onun üzerine kurulu cocuga aldıklarını atarSelam hanimlar
Bir sorunum var kucuk ama sinir bozmaya baslayan
Bir arkadasim var uzaktan da tanidik aslinda
Kucuk cocuklarimizin arasinda 1.5 yas var
Yani benim ki neredeyse 2 onunki de 7 aylik falan diyelim
Yahu biktim sanki bi onda cocuk varmis gibi surekli foto video atmasindan
Haftada 3 kere 4 kere ortalama olarak
Durduk yere de atar bambaska bisey icin yazisirkende yada telde konusmus kapamisizdir hemen pesine
Ondan once de benim buyugununkini atardi
Koskoca cocugunkini de
Sunu belirteyim ki benden hicbir sekilde talep gelmiyor , foto at bakayim merak ettim gibi
Zaten firsat da vermiyor
Ha hic atmasa belki cok cok iki ayda bir kucugu bir goreyim derim bilmiyorum
Yogun kosturmacali bir hayatim var
Sıkıntili bir donemi yeni atlattim
Yogunlugumu yorgunlugumu biliyor
Ne yapabilirim nasil soylerim
Usulu erkanla soylemek istiyorum
Yani dan diye diyemem kalp kiramam bunu belirteyim
Vakitsiz aramasi surekli gorusmek istemesi de varki onun biraz onune gectim gibi
Simdiden tesekkurler sevgiler
Ilk cocugunda da boyleydi de whatsap falan yoktu o zmnSenin çocuğun sana bu kadar tatli bana degil bitane de bende var oyle bıktıran tek onun cocugu varmis gibi sürekli çocuk muhabbeti tüm hayatı onun üzerine kurulu cocuga aldıklarını atar
Benimde iki tane çocuğum var kimseye anlatmam durduk yere resimde atmam istenmedikce napsinlar ki onlari cokta ilgilendirmeyen konulari insan sikiliyor kendimden biliyorum
Evet her çocuk cok güzel ve özel tamam ama gercekten bayiyor bi yerden sonra bu muhabbet
o zaman misilleeme onun videosunun arkasına hemen senin cocuklardan video gonder ama sacma olsun yemek yedigindw dokerken yaramazlik yaparken falan bir sure sonra vazgecer eminim.. bazilarina naiflik ise yaramiyor :)O kadarcik yaziyorum ama ardi arkasi kesilmiyor :))
Seytan diyor bazen at galerideki tum foto video allah ne verdiyse artik teli gocer mi napar gorsun gununu:))o zaman misilleeme onun videosunun arkasına hemen senin cocuklardan video gonder ama sacma olsun yemek yedigindw dokerken yaramazlik yaparken falan bir sure sonra vazgecer eminim.. bazilarina naiflik ise yaramiyor :)