- 28 Temmuz 2016
- 4.044
- 6.758
- 158
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Çok zor andayim şu an gerçekten iyilik mi hayvana eziyet mi bilmiyorum inanın ama halletmeye çalışacağım aşı ve karne işiniAy çok tatlısınız. Allah gönlünüze göre versin.İlçe tarımda aşısını 3-5 liraya yaptırıp karne çıkartabilirsiniz. Oradan bilgide veriyorlar bakım hakkında. Sabah akşam 15 dk dolaştırıp çişini yaptırırsınız. Evde çiş yaptığı yere alışmaması lazım. Kokuyu yok ederseniz bir daha yapmaz . Gazeteye alıştırsınız. Açık balkondan düşebilir.
Eşimle konuştuk bir takım fikir alışverişi yaptık evet bakabiliriz ancak çok uzun saatler evde yokuz emanet. Alacak kimsemiz yok acaba iyi mi ediyoruz kötü mü bilemedik inanınMerhaba
Öncelikle eşinizle oturup gerçekten bu sorumluluğu alıp alamayacağınızı
Çocuk olduğunda da bakmaya devam edip edemeyeceğinizi konuşmanız gerekir.
Size alıştıktan sonra onu bırakmanız çok daha yıkıcı olacaktır.
Yavru köpek olduğu için çiş kaka eğitimini siz vereceksiniz. Bunun için bir çok yöntem ve video mevcut.
Evin her yerinde dolaşmasına izin vermelisiniz çünkü o da bir birey
Şahsen biz köpeğimizle birlikte yatıyoruz aynı yatakta.
Numunelk kuru mama alın her markadan ve deneyin. Sevdiği bir mama olursa ona devaö ederniniz.
Kendi sağlığınız ve köpeğinizin sağlığı için mutlaka rutin aşılarını yaptırın. Asla atlamayın.
Bunlar dışında sormak istediğiniz bir soru olursa her zaman yardımcı olurum
bizi de ikilemde bırakan o sırf kendi sevgimiz için hayvana eziyet etmek istemiyoruzGün boyu evde kimse olmayacak,hayvan üzülmez mı bilemedim
Haklısınız bunların hepsini eşime anlatıyorum siz yazdıkça bu akşam konuşacağız enine boyunaO kadar uzun sure yavru köpeği evde tek basina birakmaniz iskence olur. Disari da cikmasi gerek siz iştesiniz. Bence sahiplendirin..
Uzun sure yanliz kalamaz ilgi ister sefkat ister oyun insan ses ister. Göremeyince oturur inleme sesi gibi aglar.
pastırmayi eşim vermiş :):) en kısa sürede bu gece enine boyuna konuşacağızCanım ne pastırması saçmalama :)
Yavru köpekler için olan kaliteli kuru mamalardan alacaksın ki hayvan kokmasın.
Ekmek-süt versen daha iyiydi ya pastırma ne????
Ayrıca yavru köpek evde tek başına kalamaz. Evi ısırır, işer, ağlar ona ilgi gerek şevkat gerek.
Şu an tuvalet alışkanlığı yok her yere işeyecektir ona bu alışkanlığı kazandırmanız için uğraşmalısınız.
İlk iş veterinere götürüp aşılarını yaptırmalısınız. O size anlatır.
Bir bebek doğurdunuz farzedin hiç bir farkı yok.
Bu yüzden bakamayacaksanız lütfen ilan vererek yuva bulun. Yuva bulana kadar da siz ilgilenin.
Sokağa atmayın!
Masallah cok tatli sizde cok iyisiniz sahip cikmissiniz.Ustunde bit pire vs olabilir bunun icin sprey ya da ilaclar var kontrol ettirip onlardan kullanin ayrica sakin karbonhidratli seyler vermeyinMerak edenler için küçük dostumuz bu Eki Görüntüle 2027990
Sahip çıktım ama sanırım olmayacak eşimle hala fikir alışverişi yapıyoruz ciddi bir şekilde ilgilenebilir miyiz diyeMasallah cok tatli sizde cok iyisiniz sahip cikmissiniz.Ustunde bit pire vs olabilir bunun icin sprey ya da ilaclar var kontrol ettirip onlardan kullanin ayrica sakin karbonhidratli seyler vermeyin
ben netten baktım böyle kaka yapması için kum var buldum yani üstünde de köpek fotosu var ama yine de bilemedim tabi.
Ben balkona evde gezmesin diye koymak istemiyorum yatağın üstüne bile çıkabilir eşimle tiksinmeyiz öyle şeylerden biz sonuçta akşam yıkayıp temizleyeceğim köpeği sorun olmaz sadece hayvan dışarıyı görmeden sıkılır mı diye düşünüyorum sabah 9 akşam 10 arası evde yokuz
çok haklısınız aslında iyi bir şeyi kötüye çevirmeye gerek yokKöpekler hakkında pek fikir sahibi değilsin sanırım. Köpeklerin kakalarını kuma yaptıklarını mı düşündün? Öyle bir şey yok günde en az 2 defa dışarı çıkarıp gezdirmen lazım.
Akşam geç vakitlerde eve dönüyorsunuz bence köpek sahibi olmak için şartlarınız uygun değil. İyilik yapıcam derken hayvanı mutsuz etmeyin. Köpekler yalnız kalmaktan hoşlanmaz.
Sağol mune cevap yazdığın için çok teşekkür ederim eşimle hala bu konu hakkında konuşuyoruz çok istiyoruz ama ortak fikrimiz hayvana eziyet olacak yönündeSiz bu köpeciği sahiplenmeyin bence, sabahtan akşama kadar evde kapalı kalacak, günde en azından 3 defa dışarı çıkması gerekiyor tuvalet ihtiyacı ve egzersiz için, köpek cins olarak iri köpeklerden olacaktır, apartman dairelerinde komşular şikayetçi oluyor bu gibi durumlarda, ATTRAENTE birçok şeyi söylemiş zaten, köpekler için kum yoktur, alıştırma pedi vardır, köpekler kuma yapmaz, çoğunluğu dışarıya çıkmayı tercih eder, sokakta bulduğunuz ve yalnız olduğuna göre nereden baksanız 3 aylık falandır hemen aşılarına başlanmalı, veteriner önce iç parazit ilacı verir sonra sırasıyla karma, kuduz, gençlik, lyme, bronşit vb aşıları yapılır, henüz bebek olduğundan en az 8-9 çeşit aşı olması gerekiyor hem kendi sağlığı hem sizin sağlığınız için.
sokağa atma düşüncemiz yok şu an zatenLütfen yuva bulun. yuva bulmadan sokağa atmayın. duygularıyla oynarsınız
internetten atabildiğiniz yerlere atın ilanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?