Küçük bir problemim var.

pekiyi_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
272
150
53
İyi günler. 1 yıldır düzenli olarak iki adet arasında kanama sorunu yaşıyorum. Daha önceki yıllarda da kanama oluyordu ama böyle düzenli olmuyordu. Bu kanama 6 gün sürüyor. Normal adetimdeki kanamaya göre miktarı daha az. Pıhtı gibi ipliksi kum tanesi gibi yapılar da geliyor. Rengi kırmızıdan kahveye doğru değişiyor. 3 kez doktora gittim. Ama tatmin edici bir bilgi alamadım. Hatta gittiğimde pişman oldum. Fsh ve hcg hormonlarina bakıldı ama normaldi. Ultrasonda doktor hemşireye yazdırırken duyduklarım dışında bir bilgim de olmadı. Buna göre endometrium 7 mm. Sağ ve sol ovariyum normal. Bir tek bu dediklerini anladım. Doktor kötü davrandığı için sonuçlar için gitmedim. Bu durumu yaşayan arkadaşlar ya da bilgisi olanlar yardım edebilir misiniz? Durumum normal mi sizce? Hormonlar normal olduğu için doğum kontrol hapı kullanmama gerek var mı? Acaba adetin düzeni mi değişti? Yani şu anda normal adetimdeki 6 gün sürüyor. 4 gün sonra ya da bir hafta sonra tekrar kanama başlıyor ve 6 gün sürüyor. Normal midir? Endişelenmeye gerek var mıdır?

Son düzenleme:
Anormal birşeyler olduğu belli sanki de, doktor ne hakla kötü davranıyor? Keşke başka bir doktora da gitseydin. Sağlığın önemli.
Geçmiş olsun...

Doktorunuzu değiştirin normal olmayabilir.

Bana da normal gelmedi. Iyi bir jinekolog bul, burdan da yasadigin sehre gore bircok oneri bulabilirsin.
Ihmal etme.

Ciddi bişey olabilir de olmayabilirde, öncelikle gidin sonuçlarınızı alın ve başka bi doktora gidin, yeniden aynı tesleri isticekler zaman ve para kaybı olmasına gerek yok, size en azından bilgilendirme yapar, önemli şöyle şöyle ya da değil senin düzenin bu diyebilir, bu belirsizlikle yaşanmaz

Doktorun derdi neymiş acaba neden kötü davrandi ? Nefret ediyorum ya boyle kendi bi halt sanan doktorlardan

Saçmasapan bir sürü dr var piyasada. Mesleğin adını kirletiyorlar. 23 yaşında gencecik bir kızı doğru dürüst tedavi edip, hastalığı konusunda bilgilendirmiyorlar, PES!

Başka bir kadın Dr. Una görün

2 adet donemi arasi yumurta yerlesme kanamasi olur ,bazilarinda kanama bazilarinda lekelenme tarzinda olur ,doktorun yazdirdigi 7 mm kalinlik rahim zarinizin kalingi ki normal ,yakinizda varsa bir universite hastanesine gidin ,

Doktorun derdi neymiş acaba neden kötü davrandi ? Nefret ediyorum ya boyle kendi bi halt sanan doktorlardan

Bana son adet tarihimi sordu. Ben de o gün adetin ilk günü olduğu için ve doktor erkek olduğu için o günün tarihi de o anda aklıma gelmedi biraz düşündüm biraz utandım. O da seni mi beklicem dışarda birçok hasta bekliyor diye azarladi. Benim o an gözlerim doldu zaten. Zaten ilk andan itibaren çok suratsiz ve sinirliydi. Zaten kan testine eksik istek vermiş. Pıhtılaşma değerlerime bakilmamişti. Öyle işte. Bir daha gitmem asla. Önceki gittiğim doktorlar da böyleydi. İlki iyiydi ama ultrason bakmadı. Hematolojiye git dedi. Pıhtılaşma değerlerini bozuk buldu. Ama ultrason bakmadığı için güvenemedim ikinci gittiğimde ultrason bakacaktı doktor idrara sıkışık olduğum halde yeteri kadar sıkışık bulmadı. Şu içtim öğleden sonraya kaldım bu seferde denge sağlayamadim ben sıkışık olduğumda doktor yerinde olmuyordu. İki kez böyle sıkışık kalip tutamadım. O gün de öyle vazgeçtim. Şimdi de böyle oldu.

2 adet donemi arasi yumurta yerlesme kanamasi olur ,bazilarinda kanama bazilarinda lekelenme tarzinda olur ,doktorun yazdirdigi 7 mm kalinlik rahim zarinizin kalingi ki normal ,yakinizda varsa bir universite hastanesine gidin ,

Teşekkür ederim. Normalse endişelenmeme gerek yok o zaman. Zaten hormonlar da normal çıktı. Ultrason da normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…