İyi günler. 1 yıldır düzenli olarak iki adet arasında kanama sorunu yaşıyorum. Daha önceki yıllarda da kanama oluyordu ama böyle düzenli olmuyordu. Bu kanama 6 gün sürüyor. Normal adetimdeki kanamaya göre miktarı daha az. Pıhtı gibi ipliksi kum tanesi gibi yapılar da geliyor. Rengi kırmızıdan kahveye doğru değişiyor. 3 kez doktora gittim. Ama tatmin edici bir bilgi alamadım. Hatta gittiğimde pişman oldum. Fsh ve hcg hormonlarina bakıldı ama normaldi. Ultrasonda doktor hemşireye yazdırırken duyduklarım dışında bir bilgim de olmadı. Buna göre endometrium 7 mm. Sağ ve sol ovariyum normal. Bir tek bu dediklerini anladım. Doktor kötü davrandığı için sonuçlar için gitmedim. Bu durumu yaşayan arkadaşlar ya da bilgisi olanlar yardım edebilir misiniz? Durumum normal mi sizce? Hormonlar normal olduğu için doğum kontrol hapı kullanmama gerek var mı? Acaba adetin düzeni mi değişti? Yani şu anda normal adetimdeki 6 gün sürüyor. 4 gün sonra ya da bir hafta sonra tekrar kanama başlıyor ve 6 gün sürüyor. Normal midir? Endişelenmeye gerek var mıdır?
Son düzenleme: