Kına Gecesi Küçük bir soru :)))

Bindallı giymek istiyorsan satın almak yerine kiralamak daha mantıklı. Kıyafete gelince , erkek tarafı alıyor canım.. Genel böyledir zaten.

Bnece de ya yazık valla ben öle zaten dantelli mantelli gecelik mecelik hiç bana göre deil ama işte adetmiş yapılması gerekirmiş zaten bir sürü eksik var bilemedim bende

iyide tatlım geceliği onlar kafasına göre alamaz ki...
alışverişe beraber çıkılır sen beğenirsin onlar hesabı öder:)

sonunaa kadar katılıyorum sizeee ama herkes sizin kadar şanslı olamıyo düğün yapmak zorunda kalınıyo çoğu zamandaa aman elalame nederizkii laf söz olurr bi oğlmz var onundaa düğününü göremycezmi falann tarznda bi dünya laf hattaa çevremde acaba bi haltmı yedilerde nikahtan gidiyo bu gelin falann neler neler çevre geniş onca zor tabi..keşkee sorsalar siz ne istersinzz diye..

Evet ya aynen öle oluyo bir seyler eksık olsun az olsun bu kız dul muda buna hersey yapılmıyo nıye az sey ıstenmıs bole bırsuru sacma sapan sey elbette kımse onemsemıyo hedıyeymıs altınmıs bohcaymıs ama bu laflar ınsanın moralını bozmaya yetıyo işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…