• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük bir sorun ama...

gulendam09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
628
482
103
Kızlar benim küçük bi sorunum var ama aklıma geldikçe beni rahatsız eden bir konu.Sorun şu:Kayınvalide ve görümcelerin bize gelmek istediklerinde beni değil eşimi aramaları.Doğru olan nedir?Beni mi yoksa eşi mi aramaları mı?Ben aranmadığımda kendimi umursanmıyormuş gbi hissediyrm.Çok mu takıntı yapıyrm yoksa ha seni aramışlar ha onu ne fark eder eşin=sen demektir mi dersiniz?

Henuz yeni mi evlisiniz? Eger öyleyse eşinizle daha rahat iletişim kurduklarından onu arıyor olabilirler. Başka probleminiz yoksa aklınızda büyütmeyin bence her ailenin değişik huyları olabiliyor onlarada böyle uygun geliyor demek sizi saymasalar size niye gelsinler

Henuz yeni mi evlisiniz? Eger öyleyse eşinizle daha rahat iletişim kurduklarından onu arıyor olabilirler. Başka probleminiz yoksa aklınızda büyütmeyin bence her ailenin değişik huyları olabiliyor onlarada böyle uygun geliyor demek sizi saymasalar size niye gelsinler
2buçuk yıllıknevliyiz ilk zamanlarda da eşimi arıyorlardı şimdi de.Başta ben de yeni olduğu için eşimi arıyolardır diye düşündüm ama vakit geçtikçe neden hala aynı davranıştalar anlamıyrm tuhaf geliyor.Başka bi sorunumz yok çok şükür
Haklısnz.her ailenin kendine göre huyu var

Back
X