Bu kez ben ortalığı karıştırdım

O aile fikir sorarken övgü beklemiş aslında 😃 Canları pohpohlanmak istemiş. Siz doğruları söyleyince de zorlarına gitmiştir. Dobrasınız anlıyorum ama her gerçekte her yerde söylenmez. "Bence yaş farkı çok, benim tercih edeceğim veya kızıma uygun göreceğim bir durum değil ama herkesin hayatı, tercihleri kendine" diyip geçseniz de yeterdi.
Hayır gencecik kızı sırf adam zengin diye 40 yaşındaki adama reva görmek ne yahu?! Kaldı ki o evlilik yürümez. Bu kadar farklı iki kişi anlaşamaz. Kızın güzelliğine alışınca adam da pişman olacak..

Durum bana da ters, bence yapılmaması gereken bir evlilikmiş ama sizin tavrınız da aşırı gereksiz ve itici olmuş,
insanlar sizden fikir istemiş siz adama yaşlı kıza cahil diye oldukça ağır eleştirilerde bulunmuşsunuz :) fikir beyan etmek demek içimizden geçen her şeyi dan dun söylemek demek değil bence,
ortamda bulunan kişiler muhtemelen sizin kıskanç ve hadsiz olduğunuzu düşünüyor şu an, tabi bunun ne önemi var derseniz bence hiç yok ama kendinizi bu duruma düşürmeye de gerek yokmuş.

Ben sizi haklı buldum ya.kadın kendinden 20 yaş küçğk eğitimsiz biriyle evlense neler söylerlerdi.ama erkek olunca kötü niyetli olmuşsunuz.hayır yanlış yanlıştır.denk değiller.sorulduysa söylemeniz hata değil.iyi yapmışsınız.sefanız olsun

Ben sizi haklı buldum ya.kadın kendinden 20 yaş küçğk eğitimsiz biriyle evlense neler söylerlerdi.ama erkek olunca kötü niyetli olmuşsunuz.hayır yanlış yanlıştır.denk değiller.sorulduysa söylemeniz hata değil.iyi yapmışsınız.sefanız olsun

Bende aynı şeyi düşünüyordum.
Bırakın 20 yaşındaki erkeğin 25 yaşındaki erkek 40 yaşındaki kadınla evlenseydi, erkekler genç olgunlaşır diyip bebek muamelesi yaparlardı ama konu kadın olunca, 'sana ne, haddisizlik yapmışsın, kıskançlık yaptın' tarzı zırva yorumlar yapılmış. bazısıda kızı aşağılanmışın diyerek sözde kızı savunmuş. halbuki konu sahibi kıza acıdığı için kendini tutamamış ve bence çok iyi yapmış.

Şu kısımda yarıldım🤣🤣🤣

:KK70: :KK70: :KK70:

Bu adam vibeı aldım sizden🤣🤣🤣

O kadar dostum vardı ki
Şimdi bir elin parmaklarını geçmez
Artık insanlara hiç tahammül edemiyorum arkadaş gibi
Sahte yapmacık Geliyorlar
İki kişi oturuyoruz ortak tanıdığımız var oğlu lgs sınavında normal bir puan almış ondan bahsediyor sözde arkadaş
Vay efendim özel dersler dershaneler kaynaklar özel okullar boşuna o çocuktan olmaz diyor
Öylemi hele bi dur sen
3 ümüz beraberken çocuğu sordum işte heyecan yaptı kapasitesini gösteremedi dedi kadın
Yok ayol senin çocuktan olmaz diyor birileri
Boşuna para harcama dedim
İsim vermedim
Şimdi ikiside küs bana
Ülkenin ruh hali gibiyim valla

Yazıyı okuyunca pek patavstsızmış dedim ama neticede size sormuşlar da cevap vermişsiniz, ayrıca doğru da söylemişsiniz. Muhtemelen sizden övgü falan beklediler 🤣
Siz yine de her doğruyu her yerde söylemeyin 😋

Bir yakınımın oğlu çok iyi bir üniversitenin çok iyi bölümünü okudu çok iyi kazancı olan bir şirketi var
Adam 40 yaşında evli değil
Birkaç kez evlilik yoluna girdi olmadı
Şimdi kendinden 20 yaş küçük bir kızla nişanlanmak üzere
Ailleler aracı olmuş
Kız çok güzel adam çirkin
Kızın elle tutulur bir eğitimi yok
Ailesi sorunlu baba berbat biri
Ben bunları kesinlikle yakıştıramıyorum
Ortamda fikrim soruldu
Damadımızın annesine sırf güzel gelinim var demek için yapma denk değiller
6 7 kişiyiz ben öyle deyince ortalık karıştı
Ne demekmiş güzel gelinle böbürlenecek insanmıymış
Oğlun çirkin yaşlı(40 yaş yaşlı değilkıza göre kıyasım) Kız genç ve güzel
Oğlun eğitimli zengin kız cahil ve fakir
Şimdi denk mi bunlar
Ordan biri işte ne güzel eksiklerini tamamladılar dedi
Biz tartışıyoruz annenin çokta hoşuna gitmedi durum
Baktım olacak gibi değil işin içinden çıkamıyorum kaç kızım emine dedim
Bana müsade pazar yapmam laqzım dedim
Çıktım
Ha burada iyi geceler
Haksızsam haksızsın deyin ama
Çok linçlemeyin olur mu
Sizi ilgilendiren bi durum yok.kimse size fikrinizi de sormamis.herseyi pat diye söylemek doğru değildir

Anladım siz beni gömdünüz yoksa okuduğunuzu anlamadığınızı düşünmüyorum
Ya sizin kızla empati yapma durumunuz var
Ya da canınız sıkılıyor:)
Cani sikilan sensin sana ne ayol o kiz adamin parasini catir catir yerken gör bir de kim cahil aptal

Bari yasca büyük culsuzla evlenmemis 40 yasta yasli degil ama 20 yaş icin evet büyük

Cani sikilan sensin sana ne ayol o kiz adamin parasini catir catir yerken gör bir de kim cahil aptal
Ciddi misiniz?
Adam parasını nasıl ne kadar rahat yedirir bilmiyorum tek avantajı bu bide
Bu kadın 40 yaşında olunca adam 60 yaşında olacak
Kadının istekleri hevesleri bedeni canlı adamın ise içi geçmiş olacak
Bu paranın alamayacağı bişey

Son düzenleme:
Ciddi misiniz?
Adam parasını nasıl ne kadar rahat yedirir bilmiyorum tek avantajı bu bide
Bu kadın 40 yaşında olunca adam 60 yaşında olacak
Kadının istekleri hevesleri bedeni canlı adamın ise içi geçmiş olacak
Bu paranın alamayacağı bişey
Sizene ayol isiniz gücünüz yok mu

Kıza cahil diyip durmuşsun da kız zaten 20 yaşında, daha 20 senedir yaşıyor bu dünyada? Pek bir hayat tecrübesi olmadığına göre biraz alık ve cahil olması gayet normal. Ben kötü niyeti adamda ararım.

Kızı size göre o “fakirliği ve cahilliğiyle” öyle bi zenginliğe layık görmediniz dimi hadi itiraf edin. Oysa siz nelere layıktınız yazık oldu 🤣

Kızı size göre o “fakirliği ve cahilliğiyle” öyle bi zenginliğe layık görmediniz dimi hadi itiraf edin. Oysa siz nelere layıktınız yazık oldu 🤣
Sen varya tam tilkinin tekisin o kadarda sakladım gizledim
Nasılda anladın duygularımı pes vallahi:confused:
Yahu evladım yaşındaki kızın neyini kıskanacağım
Bu kız benim kızımın yaşında
Bi daha yazıyorum kızımın yaşında
Ben kızıma kendinden 20 yaş büyük birini ne kadar yakıştırabilirsem o kadar yakıştırırım
Bu adam çirkin ve yaşlı kıza göre babası gibi duruyor yanında
Hayat arkadaşı diyoruzya
Bu iki insan oturup ne konuşacak
Kız çocuk daha kore dizileri izleyenhayat tecrübesi bilgi birikimi Entelektüel birikimi olmayan biri
Öte taraftan adam kızın tam tersi
Öff nasıl düşünürseniz düşünün
İstiyorsanız kıskanıyor deyin umurumda değil
Benden uzak olsunlar yeter

Back
X