Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 2 kez burun estetiği oldum biraz bilgim var ama tam olarak nasıl olduğunu görsek daha iyi yorum yapıp yardımcı olabilirizNolur yardımınız dokunsun
Bir ay önce estetik ameliyatı oldum burun ucumun biraz küçülebiliceğini söylemiştim fakat beklediğimden daha küçük bir burun ucu yaptılar. Altüst oldum kendime gelemiyorum bunun revizyonla veya dolguyla genişlemesi mümkün mü yardım edin lütfen.
Özelden atıyorumBen de 2 kez burun estetiği oldum biraz bilgim var ama tam olarak nasıl olduğunu görsek daha iyi yorum yapıp yardımcı olabiliriz
Özelden atıyorumfoto atarsaniz yorumlayabiliriz su an kafamda bir sey canlanmadi
Gerçekten öyle mi şuan içimi çok rahatlattınız bir ay oldu kendime gelemiyorum eğer ameliyat yerine dolguyla hallolucak birşey ise çok güzel olurEvet büyüyebilir ama bence şuan stres yapmayın burnunuz genel olarak şiş oldugu için burun ucunuz size aşırı küçük görünüyor olabilir. Burun ucu için sadece basit bir müdahale yapabilir doktorunuz çok önermesemde dolgu gibi şeylerde var basit bir durum stres yapmayın
Görmeden bişey diyememNolur yardımınız dokunsun
Bir ay önce estetik ameliyatı oldum burun ucumun biraz küçülebiliceğini söylemiştim fakat beklediğimden daha küçük bir burun ucu yaptılar. Altüst oldum kendime gelemiyorum bunun revizyonla veya dolguyla genişlemesi mümkün mü yardım edin lütfen.
Özelden atıyorumGörmeden bişey diyemem
Ameliyat daha iyi olur dolguyu önermiyorlar genelde ama doktorunuz sizi daha iyi yönlendirir. Burun ucu dolgusu yazarsanız çok şey çıkar zaten. Bence gerek bile kalmayabilir bu arada çünkü burnunuzun şişliği inşnce belki gözünüze büyük bile gelebilir biraz zaman geçsin doktorunuzla iletişimde kalın bu süreçteGerçekten öyle mi şuan içimi çok rahatlattınız bir ay oldu kendime gelemiyorum eğer ameliyat yerine dolguyla hallolucak birşey ise çok güzel olur
Teşekkür ederim yardımınız içinAmeliyat daha iyi olur dolguyu önermiyorlar genelde ama doktorunuz sizi daha iyi yönlendirir. Burun ucu dolgusu yazarsanız çok şey çıkar zaten. Bence gerek bile kalmayabilir bu arada çünkü burnunuzun şişliği inşnce belki gözünüze büyük bile gelebilir biraz zaman geçsin doktorunuzla iletişimde kalın bu süreçte
Ben beğendimÖzelden atıyorum
İnşallah sabretmeye çalışıyorum elimden başka bişey gelmiyorBen beğendimbence çok yeni zaten şimdi hiç bir dr müdahale etmez ve gerekte yok.Biraz sabır kuzum
inşallah aminGençsin güzelsin.Burnunda kötü gelmedi yakışmış.bir kaç ay sonra bir daha değerlendireliminşallah çok beğenirsin
darısı başıma
TabiBana da basta cok kucuk gelmisdi burun ucum, hatta en sis halinde bile, ama sonradan burun oturunca alisdim galiba. Resmini banada atarmisiniz
İsterseniz özelden atabilirim size deburun ucunuz bariz bi şekilde minicik değilse bir anormallik olduğunu sanmıyorum özelden paylaşabilirsiniz deriniz ince mi kalın mıydı? ameliyatı olalı sadece bir ay olmuş muhtemelen ödeminiz dağınık olarak var hala