Küçük çocuğum ile tüp bebek süreci zorlukları 😔

bi_perva

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2017
567
677
103
Merhaba arkadaşlar 3 yaşında bir çocuğum var. Kendisi de tüp bebek uzun bekleyiş ardından dünyaya geldiği için ne kadar şımartmak istemesek de bir miktar şımarttık. Yani sürekli ilgi tek onun üstündeydi salı günü iki embriyo transferi yapıldı. Fakat izin alıp evde olmama ve oğlumun kreşi olmasına rağmen. Evde birlikteyken kucak istiyo koşuyo düşecek diye bir an unutup hızla yetimden kalkıyorum. Biraz önce motorunun üstünden düştü ve koştum kucağıma aldım anlık refleks ile. O an unuttum bile. Doktorum 1 kilodan gazla bir şey kaldırma uzanma zıplama dedi ama mümkün olmadı. Böyle şeyler yaşayıp pozitif sonuç alan var mı acaba. Gerçekten şu son olaydan sonra tutacağına dair umudum kalmadı 😞

Merhaba arkadaşlar 3 yaşında bir çocuğum var. Kendisi de tüp bebek uzun bekleyiş ardından dünyaya geldiği için ne kadar şımartmak istemesek de bir miktar şımarttık. Yani sürekli ilgi tek onun üstündeydi salı günü iki embriyo transferi yapıldı. Fakat izin alıp evde olmama ve oğlumun kreşi olmasına rağmen. Evde birlikteyken kucak istiyo koşuyo düşecek diye bir an unutup hızla yetimden kalkıyorum. Biraz önce motorunun üstünden düştü ve koştum kucağıma aldım anlık refleks ile. O an unuttum bile. Doktorum 1 kilodan gazla bir şey kaldırma uzanma zıplama dedi ama mümkün olmadı. Böyle şeyler yaşayıp pozitif sonuç alan var mı acaba. Gerçekten şu son olaydan sonra tutacağına dair umudum kalmadı 😞
Ben böyle bir süreç yaşamadım ama inanın eğer Allah onun canımı verecek ve yine sizin kucağınıza bebek verecekse hiç bir şey engel olamaz. En azından bugünden sonra daha dikkatli olun. Her şey gönlünüzce olsun

Endişelenmeyin bence , mutlaka çok dikkat edin mümkünse bir yakınınızdan destek alın , istirahat edin . Ama ben şuna inanıyorum bu dünyada yiyecek ekmeği varsa siz ne yaparsanız yapın tutunur. Eğer yoksa tüm gün yatsanız da fayda etmez . Stresten uzak durun kendinize iyi bakın . Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Teşekkür ederim. Aslında oğlum olmadan önce de çok uğraştım çok üzüldüm en rahat olduğum ve kafama takmadığım dönemde tutunmuştu. Yine çok düşünmüyorum tabibim hayırlısı ise nasip edecek biliyorum ama gerildim.
Bir de sizin nasıl oldu bilmiyorum ama doltorum çok fazla ilaç verdi gün de üç iğne yapıyorum göbeğim mosmor oldu. Bu kadar uğraşırken bir yandan aniden koşup irkildim diye tutunmazsa diye korktum

Çok haklısınız aslında tecrübe de ettim daha önce bunu ama yine de insan telaş ediyor. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 🙏

Ben transfer sonrası ihmal yüzünden hastanede yataktan düştüm doktorlar dahil tutacağına dair umudumuz yoktu kızım şuan 5 aylık tutunacak bebek kolay kolay düşmüyor annelerimiz hamile halleriyle ne kadar ağır işlerde çalışıyorlardı nasibi olan dünyaya geliyor ikizlerimde herşey yolunda full yattığım halde kaybettim nasibi olmayana da yerinden kalkmasan bile durmuyor pozitif sonuç almanız dileğiyle güzel düşünün güzel olsun

Ben transfer sonrası ihmal yüzünden hastanede yataktan düştüm doktorlar dahil tutacağına dair umudumuz yoktu kızım şuan 5 aylık tutunacak bebek kolay kolay düşmüyor annelerimiz hamile halleriyle ne kadar ağır işlerde çalışıyorlardı nasibi olan dünyaya geliyor ikizlerimde herşey yolunda full yattığım halde kaybettim nasibi olmayana da yerinden kalkmasan bile durmuyor pozitif sonuç almanız dileğiyle güzel düşünün güzel olsun
Çok haklısınız aslında biliyorum ama insanoğlu bir de duymak istiyor demek ki biraz rahatlamak için. Benimde ilk tüp bebek denemem tutmuştu full evde yattım yaz tatiliydi dışarı çıkmadım inle ama kalbi durmuştu. Oğlum da ise üç gün yatıp okula başladım. Normal hayatıma döndüm çalıştım gezdim tutundu. Allahım isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Back
X