Küçük çocuğun varken burun ameliyatı olmak

Uysal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
73
20
98
Merhaba,

2 Ay içinde burun estetik ameliyatı olmayı düşünüyorum. 3 yaşında bir kızım var. Ameliyattan sonra kızım ameliyatlı halimi görünce olumsuz bir tepki verir mi, korkar mı vs. bu gibi konularla ilgili çekincelerim var. İçinizde küçük çocuğu varken estetik olan var mı ? Nasıl tepkiyle karşılaştınız ? Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

Merhabalar, ben evli değilim haliyle durumu birebir yasamadim ama ayni gün ayni doktora ameliyat oldum bir arkadaş vardı hastanede. Kendisimin 2 cocugu vardi. Sonrasında kontrolde karşılaştık . Ben sormadan kendisi çocukların yanina yaklasmadiklarini korktuklarını söylemişti.

Durumun normal olduğunu düşünüyorum. Sonuçta yüzünde kocaman bi sargı, sis vr mor gözler çocuğu korkutur. Ama çok dert etmeyin derim nihayetinde 4 gün hadi atel yada alçı çıkacak derken 1 haftalık bir süreç bu. Bu surede çocukla ilgilenecek biri varsa bence bu sebepten vazgeçmeyen derim :)

o mor halinizle dayak yemiş gibi oluyorsunuz..çocuklar annem dayak yedi diye üzülebilir.

ben ameliyat olalı 6 gün oldu. 2yaşında bir oğlum var. hastaneden eve döndüğümde yüzüm gözüm şiş burnum alçılı, dudağımın üstü bandajlı tanınmayacak haldeydim. oğlum kapıda beni görünce donup kaldı, o anı hiç unutamam kalbim sıkıştı... önceden evdekileri sakın üzgün telaşlı endişeli tepki vermeyin ki korkulacak birşey olduğunu düşünmesin diye tembihlemiştik. yine de herkes o halime bir an donup kaldı. sonra birden ayyy anne güzel olacak dr. cici yapmış dedi biri... ben de elimi yıkamaya koşmuştum o esnada, oğlum geldi bana kocaman içten biçimde anneem dedi... o an ameliyat olduğuma pişman olmadım dersem yalan olur... sonra alışsa da arada yanıma gelip iyileş dedi bana... anlayacağınız acil değilse biraz daha anlayacağı yaşı bekleyebilirsiniz... belki de hiç morarmazsınız bilemeyiz ama evet çocuklar şiş mor bir surattan etkileniyor...

Ben de tam olarak o durumu yaşadım yalnız tam tersi olarak:) sizin yazdıklarınızı okuyunca kendimi görür gibi oldum. Babam ameliyat geçirdiği zaman eve döndüğü anı hatırlıyorumda gözlerinin altı şiş, mor burunda alçı çok korkmuştum. Eski halini gözüm hep aramıştı bidaha eskisi gibi olmycak diye üzülüyordum anlam veremiyodum çocukluk işte sonra alıştım sizinde Çocuğunuz zamanla alışcak tabi. Yakın zamanda ben de ameliyat geçirdim acaba babam gibi zorlu bi ameliyat sürecim olur mu diye düşünyordum olmadı ben de morluklar vs şanslıyım o konuda sanırım geçmiş olsun buarada:)

Merhaba, benimde çocuğum yok lakin yeğenim benim iyileşme sürecinde son günlerimi yani şişliklerin çok kaldığı bir dönemi görmesine rağmen korktu benden.
Yüzüme garip garip bakıp çekik duruyordu.
Sonradan yanaştı ama çocukların biraz garibine gidiyor.
Ayrıca çok dikkatli olmak gerek bi süre ben alçımı aldırdığım gün doktor özellikle bi kaç hafta çok dikkat et çarpma darbe alma dedi tamam dedim.Eve geldim yeğenimi öpeyim derken nasıl olduysa burnumu çocuğun kafasına çarptım ve bi kaç gün sızladı hep.
Ameliyat olmayı düşünüyorsanız her şeyi başlı başına düşünmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…