Küçük evde kız isteme:(

Daha net birşey yok kalabalık gelmek istiyolar evet ben söz nişan herşey o gün yapılsın istiyorum dediğim gibi daha kesinleşmedi birşey ama bu olay elbet bi gün olcak ama bu evde nasıl olacak

Evet söz kız evinde olur ama ev müsait değilse lokal tarzı yerler var uygun fiyatlı onlar tutulur

Daha net birşey yok kalabalık gelmek istiyolar evet ben söz nişan herşey o gün yapılsın istiyorum dediğim gibi daha kesinleşmedi birşey ama bu olay elbet bi gün olcak ama bu evde nasıl olacak
Bahçeniz uygunsa olabilir mesela masa sandalye getirirsiniz teras büyükse orda da olur..
Tabii bi yer tutamazsanız bunlar geçerli olur.. Bence salon tutup isteme falan olmadan nişan yapmak saçma yani mecbur olcak o isteme de

3 tane ablası var evli ve çocuklu
Illa evde olmasini istiyorlarsa, dersin. Benim evim boyle, ona gore az gelin. Ama eger bize birakirsaniz ve istediginiz kadsr kisi ile gelmek istiyorsaniz salon yada bir akfe vs. Tutacagiz dersin ki sen nisan isteme bir olmasini istedigin icin diyorum.
Niye kiz tarafinin isine karisirlar anlamam.
Yada istemeye eve gesinler annesi babasi ve damat. Isteme vs. Bittiginde kafeye yada salona gecilsin. Kardesleri akrabalarida evlerinden gelsinler. Olamaz mi?

Oluyor gidiyor takma kafana bu kadar bizim evde cok kucuk 74 m2 ama sigdik cokta guzel olmustu heesey tadini cikar

Erkek arkadaşım kız evi olmalı diye tutturdu.başka bir ev ben de düşündüm ama pek kabullenmiyor
ev kucuk diyin az kisi gelsinler
baska yerde kiz mi istenir ?
rahat olun hicbirsey olmaz. onmeli olan isin olmasi.

Yer tutmak için ekstra masrafa girmek istemiyorum pahalı olmaz mı öyle? Hem kız evinde olması gerekmez mi istemenin siz nişan için diyorsunuz anlıyorum ama ben bir günde olsun bitsin isterim
Benim isteme ve nisan bir oldu mesafe oldugundan dolayi.

Dusunki beni isterlerken ben ve esim kuafordeydik :) nisanligimi giymissim esim de giyinmis. Sonra beni istediler :))

Beni evde istediler, sonra disariya kapı onunde nisan yaptik. Orkestra getiriyor zaten sandaliye vs. Hersey icinde.
Cokta eglenceli oldu.
Cok enteresan oldu ama cokta guzel oldu.
:) cok komikti biz kuafforden geldik oyle beni istediler hehe...
Kaoi onunde yapamazmisiniz?

Herkese fikirleri için teşekkür ederim:) siz evde isteyin nişan için diğer grup sonradan gelsin diyenler için malesef uzak bir şehirden gelecekleri için bu nasıl olur bilemedim.kapı önü durumu için de kış olacagı için uygun olmaz hem ben oynama orkestra falan istemiyorum ya utangacım biraz baya sade bir şekilde olsun istiyorum sanırım tek yapacagım şey çok az kişi cagırmak

İyide erkek arkadaşını gereksiz cahilce tavrı neyin nesi? Sana neden destek olmuyor, seni anlayıp önemsemiyor? Hem kalabalık gelicez diyor hemde illa evde olacak?!

Saçmalık bence sen bu olayı bir daha düşün!

Hiçbirşey sorun olmaz bizimkiler çok anlayışlıdır biz öyle şeylere takılmayız demeye getiriyor kendince.daha yüzyüze detaylı konuşmadık viddi bir şekilde oturup konuşursak onun da bir çözüm yolu arayacagına inanıyorum

Kız evi diye tutturuyorsa bi zahmet anne babasini alır gelir.. küçük ev yoktur gereksiz kalabalık kız isteme vardır :)

kışın teras olmaz demişsin. illa evde olsun istiyorsanız terası mümkünse tabi kapattırın. elektrikli bi ısıtıcıyla misafirler gelmeden ısıtırsınız. aslında önce Çekirdek ailenin tanışmaya gelmesi ve evin durumuna göre söz-Nişan için kaç kişi gidileceğini Değerlendirmesi gerekir. ha yok illa önemli değil hop diye gelcez diyosalar ayakta kalacaklar ve dolayısıyla herşey çok hızlı halledilecek. tüm bunların dışında evleneceğin adama biri-leri söz kız evinde olur vs bişeyler demiş belli ki. erkekler bilmez öyle şeyleri. bence o insanları nereye oturtacağından çok başkasının ağzıyla sana konuşan biriyle ne yapacağını düşün :(

Kiz istemeye 30 40 kisi mi gelecek? O kadar kisinin ne isi var ki kiz istemede. Gozum buyudu valla.

Ayrica bencede cok sacma baskasinin evinde kiz istemek. Sanki evinizden kaldiginiz binadan utanirnis gibi. Yada " ay ne kiymetli evleri varmis bi adim attirmadilar esikten' denilmeye megilli. Her turlu agizlarina laf veriyosun erkek tarafinin.

Back
X