canım benim bencekendine dert etme şükret üstelik kendi evinmiş...ev değiştirmek maliyetli bir durum yavaş yavaş evine göre eşyalarını değiştir cnm....bende 85 m2 evde oturuyorum cnm ..oturma odamda 1 3lü 1 2li 1 de tekli koltuk var ...
duvara montalı bir lc di tv.(onuda yeni aldık) altımda 1,5 metre genişliğinde şifonyer var...
daha önce bir köşe koltuk bir çekyat ve masa vardı çıkardım attım...mutfağa soktum masamı
bu sene tadilat yaptırdık ...mutfaktan antreye geçirdim buzdolabımı gömme portmanto ile uyumlu oldu...
göze batmadı genişliği 1,5 metreydi...
mutfağımda L tezgahtı onuda düz yaptırdım çok şükür 6-7 kişi olunca mutfakta yiyoruz...fazlası olunca masayı içeri taşıyoruz..
ama arkadaşın önerdiği orta sehpa görünmümlü masadan alacağım...içeriye taşımak zor oluyor....
ayrıca ikizilerim var odalarında gizli yataklı ranza var şimdilik gizli yatağını ve alt ranzayı kullanıyoruz...2 kapalı dolapları var geri alan boş
okul döneminde değerlendireceğiz....yatak odamda 4 kapılı dolap 1 şifonyer mevcut...
banada bazen dar geliyor ama çok büyük evler nasip olamadı , sen mutlu olursan inan bana hiç sıkılmazsın...
ama biran önce masa işini hallet...arkadaşın önerdiği masa gibi bişey alabilirsin..onun içinde şık tabureler var onlarla yer kazanırsın ...