kucuk evi olanlar...

suefsan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.417
2.326
208
arkadaslar beni evim 2 artı bir...bir oglum var ikinci yolda..şimdilik sıgıyorum..kendi evim oldugu için sukur diyorum..ama misafir geldiginde cok sıkıntı cekiyorum...misafir agırlamak degil ama kucuk evde agırlamak inanın cok zor...salonum yok...oturma odam hemde salonum aynı zamanda...yemek masam yok...yere sofra hazırla..sıgmayanlara mutfaga hazırla..nebiliyim ya sizler neler yapıyorsunuz..en ufak fazladan birşey eve alamıyorsunuz...helede geniş evlere gidince eve gelmek istemiyorum..

arkadaslar beni evim 2 artı bir...bir oglum var ikinci yolda..şimdilik sıgıyorum..kendi evim oldugu için sukur diyorum..ama misafir geldiginde cok sıkıntı cekiyorum...misafir agırlamak degil ama kucuk evde agırlamak inanın cok zor...salonum yok...oturma odam hemde salonum aynı zamanda...yemek masam yok...yere sofra hazırla..sıgmayanlara mutfaga hazırla..nebiliyim ya sizler neler yapıyorsunuz..en ufak fazladan birşey eve alamıyorsunuz...helede geniş evlere gidince eve gelmek istemiyorum..

canım benim evde küçük fakat öyle çok gelen gidenim yok.satıp büyük almayı planlıyoruz.eşya çok ev tıkış tıkış.bende geniş eve hasret olanlardanım:)

$2013-08-06-00-30-04--1221898748.webp

canım biz bundan aldık çok kullanişli kücük evler icin süper çok memnunuz orta sehpa bi tık açılinca yarim masa 2 kişilik gibi bidaha aciliyo 6 kişilik masa oluyo :34:

ve şuan bebek alışverişi de başladı onda bile kısıtlanıyor insan düşünüyorum şuan evde bi yürüteç olsa üstünden atlayıp geçmemiz lazım hadi biz üstünden geçtik diyelim çocuk nasıl yürüyecek nasıl oynayacak bi beşik bi yürüteç birde ana kucağı olsa evde adım atacak yer yok resmen :D

ve daha komik olan komşularım benim evim kadar evde 2 çocukla yaşıyorlar ve çok mutlular yoo evin neresi küçük gayet iyi falan diyorlar şok oluyorum ben bi tuhafım sanırım :)

en öenmli ölçüt evin dekorasyonunu akıllıca yapmak.
pratiklik önemli.
çok eşyan olmayacak.
mesela biblolar vs küçük evde göz yoruyor.
her şey kullanışlı olmalı.
gereksiz her şeyi çıkar bence.

canım benim bencekendine dert etme şükret üstelik kendi evinmiş...ev değiştirmek maliyetli bir durum yavaş yavaş evine göre eşyalarını değiştir cnm....bende 85 m2 evde oturuyorum cnm ..oturma odamda 1 3lü 1 2li 1 de tekli koltuk var ...
duvara montalı bir lc di tv.(onuda yeni aldık) altımda 1,5 metre genişliğinde şifonyer var...

daha önce bir köşe koltuk bir çekyat ve masa vardı çıkardım attım...mutfağa soktum masamı
bu sene tadilat yaptırdık ...mutfaktan antreye geçirdim buzdolabımı gömme portmanto ile uyumlu oldu...

göze batmadı genişliği 1,5 metreydi...

mutfağımda L tezgahtı onuda düz yaptırdım çok şükür 6-7 kişi olunca mutfakta yiyoruz...fazlası olunca masayı içeri taşıyoruz..
ama arkadaşın önerdiği orta sehpa görünmümlü masadan alacağım...içeriye taşımak zor oluyor....

ayrıca ikizilerim var odalarında gizli yataklı ranza var şimdilik gizli yatağını ve alt ranzayı kullanıyoruz...2 kapalı dolapları var geri alan boş
okul döneminde değerlendireceğiz....yatak odamda 4 kapılı dolap 1 şifonyer mevcut...

banada bazen dar geliyor ama çok büyük evler nasip olamadı , sen mutlu olursan inan bana hiç sıkılmazsın...
ama biran önce masa işini hallet...arkadaşın önerdiği masa gibi bişey alabilirsin..onun içinde şık tabureler var onlarla yer kazanırsın ...

bunu satın üstüne kredi çek,n büyük eve geçin herkes öyle yapıyor bizde öyle yaptık.her güzelliğin bir zorlugu var herkese ev anasından babasından kalmıyor.

bizimde evimiz küçükk..bi yatak odası bi kardeşimle benim odam birde oturma odası var.minicik odalar..koltuk takımları köşeli aldık bizz hani köşeli ama kibar daha ufak olanlarda ortası genişledi biraz.mutfakta küçük geçen iftara kaynanamları çağırdık zor sığıştık.zor oluyo gerçekten.eve misafir gelince yatılıı yatak odasını bile verio annem artık napsın.bu yüzden genelde bahane buluo yatılı almıo eve.kendi evimiz die kabullenioz artık..zaten ben evlnip gidicem kardeşim ünv gidicek bu yıl öyle idare ederler

Back
X