- 1 Aralık 2015
- 335
- 354
- 103
- 44
- Konu Sahibi goksel353535
-
Teşekkür ederim Allah razı olsunYeni eviniz hayırlı olsun inşallah güle güle oturun. Biz altı kişi yaşıyoruz. Çocuklar evlenince büyük bile gelecek bize.
Eviniz kucuk ama guzel temiz.Huzurlu olduktan sonra heryer cennet gibidir.gulerek oturun.Bu arada cocuklar evlenince demissiniz kac cocugunuz var,birde bebek var galiba.Yeni eviniz hayırlı olsun inşallah güle güle oturun. Biz altı kişi yaşıyoruz. Çocuklar evlenince büyük bile gelecek bize.
Teşekkür ederim.Küçük Ev Dekorasyonu İçin Uygun Mobilya Seçimi
Dekorasyon yetenek isteyen bir iştir. Büyük alanları herkes bir şekilde dekor eder ancak önemli olan küçük alanlarda yaratıcı olup dekorasyon yapabilmektir. Küçük ev dekorasyonu görüldüğü gibi çok da zor değildir. Küçük evler için gerekli mobilyaları seçerseniz eviniz küçük olsa da şık bir görüntü sergileyebilirsiniz.
Ev, insanın kendini en rahat hissettiği yerdir. Bu nedenle evin tasarımı da rahatlığı etkileyen hususlardan biridir. Eviniz küçük diye üzülmeyin, küçük evler için de oldukça çeşitli oda tasarımları mevcuttur.
Küçük Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır?
Küçük ev dekorasyonu için küçük ev eşyası seçmenizde fayda var. Küçük bir salonunuz varsa salon için köşe takımı tercih edebilirsiniz. Tam takım oturma odası küçük bir odayı boğucu hâle getirir. Adım atmaya zor yer bulacağınız bir oda kuşkusuz insanın içini daraltır. Bu nedenle oturma grubu olarak köşe takımı seçmek daha mantıklı olacaktır.
Yemek masası bir ev dekorasyonu için olmazsa olmaz eşyalardandır. Kalabalık bir misafiriniz geldiğinde salonunuza koyacağınız yemek masaları yemek saatlerinde ise çok yardımcı olacaktır. Bir salonda yemek masası genelde duvar dibine konulsa da küçük bir salonu geniş bir yemek masası daha da dar ve kullanışsız hâle getirir. Bu nedenle hem yemek masasından faydalanmak hem de salonunuzu daraltmamak için minimal yemek masaları modelleri arasından tercih yapabilirsiniz. Minimal yemek masalarının bir diğer avantajı sandalyeler de küçük boyuttadır ve fazla yer kaplamazlar.
Detaylı incelemek için;
21 yaşında büyük kızım, 13 yaşında oğlum, 3 yaşında küçük kızım var. Allah herkese sağlıklı ve huzurlu ömür versin inşallah.Eviniz kucuk ama guzel temiz.Huzurlu olduktan sonra heryer cennet gibidir.gulerek oturun.Bu arada cocuklar evlenince demissiniz kac cocugunuz var,birde bebek var galiba.
Ankara'da genelde eski evler böyle. Yeni evler daha geniş tabii biraz merkeze uzak. Biz çocukların okulu, işimiz, evimiz yakın olsun diye böyle düzen kurduk. Hayırlısı olsun.Eviniz gayet guzel gule gule oturun. Minimal olan herseyi seviyorum ama benim evim ondan cok uzak
Evet Anakara da merkezdeki evlerin eski oldugunu duymustum ama yinede oyle cok eski durmuyor. Gayet guzelAnkara'da genelde eski evler böyle. Yeni evler daha geniş tabii biraz merkeze uzak. Biz çocukların okulu, işimiz, evimiz yakın olsun diye böyle düzen kurduk. Hayırlısı olsun.
Biz 8 yıl önce komple tadilat yaptırdık. Ancak bu hale geldi. Eski hali çok berbattı.Evet Anakara da merkezdeki evlerin eski oldugunu duymustum ama yinede oyle cok eski durmuyor. Gayet guzel
Tadilat yaptirali bi hayli olmus ama cok guzel gorunuyor ancak boyle kullanilabilr o ev gule gule oturun. Bende evimde degisiklik dusunuyorum ama daha yani oldugu icin biraz daha beklemek istiryorumBiz 8 yıl önce komple tadilat yaptırdık. Ancak bu hale geldi. Eski hali çok berbattı.
Teşekkür ederim. İnsan yeniligi hep seviyor.Tadilat yaptirali bi hayli olmus ama cok guzel gorunuyor ancak boyle kullanilabilr o ev gule gule oturun. Bende evimde degisiklik dusunuyorum ama daha yani oldugu icin biraz daha beklemek istiryorum
Konuyu görünce ilk aklımdan geçen şey eğer dolap varsa küçük evler en rahatı idi ve heryerde dolaplarınızın olduğunu gördüm. Dolap olmayinca büyük ev bile dağınık ve üst üste duruyor. Benim evim 100m2 ama ben çok rahat ediyorum. Temizliği rahat ve herşeyin yeri belli çok rahatım bu büyüklükte bir evde.Aslında ev 118 m2 ama 4 balkon 3 gömme salon bağımlı oda falan derken bayağı bir biçimsizlik oluşmuş. Eski bina biz ancak bu kadar düzeltebildik.
Guzel gunlergecirin insallah eviniz cokta kucuk degil benmkne goreYeni eviniz hayırlı olsun inşallah güle güle oturun. Biz altı kişi yaşıyoruz. Çocuklar evlenince büyük bile gelecek bize.
Evet çok rahat. Ama biz biraz kalabalık olduğumuz için küçük geliyor.Konuyu görünce ilk aklımdan geçen şey eğer dolap varsa küçük evler en rahatı idi ve heryerde dolaplarınızın olduğunu gördüm. Dolap olmayinca büyük ev bile dağınık ve üst üste duruyor. Benim evim 100m2 ama ben çok rahat ediyorum. Temizliği rahat ve herşeyin yeri belli çok rahatım bu büyüklükte bir evde.
Çok teşekkür ederim. Gönlün sığdığı yere gövde sığar derler bizde huzur ve sağlıkla yaşayalım inşaallah.Guzel gunlergecirin insallah eviniz cokta kucuk degil benmkne gorebenmki 1 arti 1 cok sukur bunu hakketmeye calisiyoruz henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?