Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır sadece satış canım.fotolarını henüz çekemedim kameramda sorun var,halleder halletmez paylaşacambekliyoruz canım takipteyizzz takas yapacakmısın
Üzüldüm sizin adınıza,demekki kısmet başkasınınmış.bende bayılacak aldım ama malum doğum yağını geriye dönmek zor gözüktüğü için satmak zorunda kaldım
ay bayıldım :) bedeni nedir? diyecektim ki o küçücük minicik 40 ı gördüm hayallerim suya düştü
ceketi çok sevdim ya özellikle. Pantolon zaten kısa gelirdi belki fiyatı nedir ayrı satmayı düşünür müsünüz annem alır belkiÜzüldüm sizin adınıza,demekki kısmet başkasınınmış.bende bayılacak aldım ama malum doğum yağını geriye dönmek zor gözüktüğü için satmak zorunda kaldım
Takım olduğu için ayrı satamıyorum maalesef,pantolon bana tam geliyor,benim boyum 1.65 cm 55 kiloyken giyiyordumceketi çok sevdim ya özellikle. Pantolon zaten kısa gelirdi belki fiyatı nedir ayrı satmayı düşünür müsünüz annem alır belki
hmm tamam canım ya olmaz o zaman annem 170 ben 175im ikimize de gelmez alacak olan kişi güle güle giysin ama azcık gözüm kaldı ne zaman almıştın yeni mi kodunu versen vardır belki hala satıştaTakım olduğu için ayrı satamıyorum maalesef,pantolon bana tam geliyor,benim boyum 1.65 cm
Sanmıyorum bulabileceğini benim memleketimde Perekler diye bir mağaza vardı ordan 2008 de almıştımhmm tamam canım ya olmaz o zaman annem 170 ben 175im ikimize de gelmez alacak olan kişi güle güle giysin ama azcık gözüm kaldı ne zaman almıştın yeni mi kodunu versen vardır belki hala satışta
off 2008 ona ben elveda diyeyim o zaman :) iyi satışlar.. ilginiz için teşekkür ederimSanmıyorum bulabileceğini benim memleketimde Perekler diye bir mağaza vardı ordan 2008 de almıştım
O sizin Hüsn-ü kuruntunuz :) ilerde bigün satmak zorunda kalacağımı bilseydim etiketlerini saklardım sizin için :) ayrıca fiyatlar konusunda esnek olduğumu yazmıştım,al almak isteyenler için,teşekkürlerNeredeyse magazadaki fiyatlarla es deger tutmussunuz flyatları..hayırlı satıslar :)
O sizin Hüsn-ü kuruntunuz :) ilerde bigün satmak zorunda kalacağımı bilseydim etiketlerini saklardım sizin için :) ayrıca fiyatlar konusunda esnek olduğumu yazmıştım,al almak isteyenler için,teşekkürler
Valla ters bir cvp vermedim ama alıngan birisiniz demekki,aksine gülücüklü bir msj yazdım ayrıca bu siteye yeni girmiş olmam burdaki satışlardan bihaber Olduğum anlamına gelmez sadece bu site yok internette yada ikinci el satış yapan bir tek burası değil,tecrübeniz alışveriş duygunuzu bastırmasın :) iyi AkşamlarBen kotu bir sey yazmadım..ters cevap vermenize gerek yok. Elinizden cıksın istiyorsanız bu flyatlarla cıkaramazısnız..takdir edersiniz ki bit pazarı tecrubemiz sizden fazla.
Bir trikoya 35 lira verecek insan glder magazadan alır..bunu demek istedim..
Neyse iyi satıslar size..neden girdiysem..
Rica ederim inşallah başka bir elbisede denk gelir,çünkü daha var satacaklarım malesef,abiyelerim de var ilgilenirseniz takip edersiniz,iyi akşamlaroff 2008 ona ben elveda diyeyim o zaman :) iyi satışlar.. ilginiz için teşekkür ederim