Küçük göğüs sorunu ve mezuniyet!

zacquish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
164
42
118
Merhaba kizlar 18 yasindayim ve bu sene mezuniyetimiz var ama benim goguslerim yok denecek kadar kucuk ve bu durum cok sıkıcı oluyor nasil bir elbise giymeliyim sizce 50 kilo 1.70 im kisa bir elbise alacagim lutfen cevap verirseniz sevinirim

Dekolte yada straplez degilde gogusunun ustu tullu elbiseler var. o gayet iyi olur bence canim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sırt dekolteli bir elbise giy.Bence muhteşem duruyor sizin yaş grubunuzda.Hele siz bir de 1.70 boyunda 50 kg dal gibi bir kızmışsınız çok zarif durur.Ben zaten lise dönemindeki kızlara göğüs dekoltesini çok yakıştırmıyorum heleki çok büyük göğüslülerse ve dekolte çok açıksa zarif durmuyor bence.Daha geçen gün evde Atonement filmini izledik,orada Keira Knightley yeşil,sırt dekolteli bir elbise giymişti ve nefes kesiciydi.O da tam siz gibi uzun,ince ve küçük göğüslü.

Son düzenleme:

Başından beri istediğim sarı renkte mini bir elbisse aldım üstü robalı altı kloş boynuma kadar kapalı sırtında dekoltesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…