Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Makyaj ÜrünleriKüçük Gözlerde Makyaj Nasıl Olmalı...???
Arkadaşlar Benim gözlerim küçük,ve göz kapağımda düşük kaşlarım düz bir türlü makyaj beceremiyorum, Eyeliner çekemiyorum bikere denemiştim sanki far sürmüş gibi olmuştu,ne gölgelendirme yapabiliyorum anca siyah kalem çekebiliyorum, Yardımcı olursanız sevinirim
gzünün içine asla kalem çekme. kirpik diplerinden dışarı taşırarak fırça yardımıyla sür canım eye liner'ı..gözün içine beyaz kalem sürebilirsin buda gözleri büyük gösterir.
kas altina aydinlatici bir renk sur ve acik renk farlar tercih et canim, pembe, yavru agzi gibi ten rengine yakin ve hafif sedefli renkler kullan. gozunun ustune eyeliner cekme bence cunku gozunun ust cizgisini kaslarina daha da yaklasmis gosterir... acik ve canli renkler kullanmaya calis, cok golgeli renkler kullanirsan daha kucuk gosterir. bir de goz pinarina acik renk far uygulayabilirsin...
küçük gözler için genel görüş göz içine siyah kalem çekmemekte birleşiyor doğrudur ama benimde çok iri değildir gözlerim ama yine de göz içime siyah kalem çekip daha sonra alt kirpik dibine siyah far sürüp dağıtıyorum ve bol rimel kullanıyorum daha büyük görünüyor gözlerim. eğer gözlerininizin bir fotosunu koyarsanız daha detaylı önerilerde bulunalım:)
benimde gözlerim kucuk bi de gulunce kayboluyolarkaydirigubbakcemile3ben lik once icine suruyorum sonra kiprik diplerime onude yayiyorum fircamla cok guzel oluyo ustede aynisini yapiyorum valla rimel surmeye bile gerek kalmiyo