Küçük Hanımefendi TRT1

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Yapımcılığını Atalay Taşdiken'in yaptığı, Muazzez Tahsin Berkand'ın ölümsüz eseri 'Küçük Hanımefendi' dizi olarak ekrana geliyor.Özer Kızıltan'ın yönettiği dizide başrolleri Barış Bağcı, Cansu Tosun, Arsen Gürzap, Derya Alabora, Kazım Akşar ve Bayazıt Gülercan paylaşıyor.

Karşılıklı zorunluluktan evlenen iki gencin hikayesinin anlatıldığı dizide, izleyenler Yeşilçam filmi çağrışımlarıyla temiz, naif bir aşk hikayesi ve iyi ile kötünün mücadelesine tanık olacak.Hastalıklı, zayıf ve çirkin bir kızın inanılmaz dönüşümü ve aşkına sonuna dek sahip çıkışı ekranlara yansıyacak.

'Küçük Hanımefendi' de Neriman rolü için 200 genç kızın arasından seçilen Almanya doğumlu ve profesyonel bir balerin olan Cansu Tosun seçildi. Torun "Çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Neriman gibi ben de 22 yaşındayım. Bu benim ilk rolüm. Belgin Doruk ve Hülya Koçyiğit'in oynadığı 'Küçük Hanımefendi' filmlerini defalarca izledim. Onları izleyerek bu role çalıştım" dedi.

25 Şubat cuma akşamı 19.55'de TRT 1'de ilk bölümüyle ekrana gelecek 'Küçük Hanımefendi'yi 1961'de ilk kez Belgin Doruk, 1970'de ise Hülya Koçyiğit oynamıştı.

Son düzenleme:
İzlemeye değer gibi görünüyor senaryo...

Eh bi de Trt farkı var,kesin kaliteli ve seviyeli bi dizi olur...:82:

Ben de izliyorum. Romanı günümüze uyarlamışlar. Sanatçılar da iyi.
Beğendim doğrusu

geçen akşam zap yaparken gözüm takıldı
söylemeden geçemeyeceğim
küçük hanfendiyi oynayan kızın yüzü ne öyle! kireç gibi
basmışlar pudrayı saçlarıda boya akmışhani bakımsız hastaydı boyadan geri kalmamış
ama oo ne ya
hiç beğenmedim
zaten izlemeyecektim kızı görünce iyice vazgeçtim
şu yapımcılar karakterlerini neden böyle gösterrler anlamam
söylemezsem içimde kalırdı
ohh yazdım rahatladm

Beğendim bu diziyi
İzlenmeye değer , yani diğer kanaldaki diziler gibi değil
Ama başroldeki kızı biran önce düzgün biri yapsalar ..

ilk bölümden itibaren izliyorum bence çok güzel tavsiye ederim

Neriman ne kadar güzel oldu öyle :)))

Evet ya bende çok beğendim ama yıllarca odadan çıkmamış bir kızın kendi başına bu kadar güzel giyinip süslenebilmesi bana saçma geldi. Oysa kitabında bir sürü aşamadan geçiyordu.

Ben de beğeniyorum diziyi,sürekli takip edemesem de vaktim olduğunda izliyorum,yalanlarından gına

gelen ve bayan Ferihadan daha kaliteli ve izlenebilir olduğu kesin ama..
.:97:

Neriman ne becerikli hatunmuş
Kendi makyajını kendisi yaptı , fönünü kendi çekti
Şu fön işini banada öğretse ya
Ama güzelde oldu hani , bu arada ömer yerine avukatı yapsaydılar ya taş gibi adam ya
Ömer ise mıymıntının teki ıyy

küçük hanım efendiyi ilk kez bu gece izledim ama tek kelime ile bayıldımmm gerçketen izlenilesi bir dizi kalitelii bugünden itibaren ferihayı izlemeyi bırakıorum ve küçük hanımefendi diorum

küçük hanım efendiyi ilk kez bu gece izledim ama tek kelime ile bayıldımmm gerçketen izlenilesi bir dizi kalitelii bugünden itibaren ferihayı izlemeyi bırakıorum ve küçük hanımefendi diorum

Ben de bunu haftalar önce yaptım,gına gelmişti yalandan dolandan,yapmacık ağır konuşan

karakterlerden,Küçük Hanımefendi çok sıcak ve samimi bi dizi,Nerimanın dönüşümü çok güzel oldu,o

küçük kız da çok şeker,turuncu saçları çok yakışıyo...

evet evet cnm bence de bundan sora kesinlikle küçükhanımefendi

küçükhanımefendiciler neredeee

İzleyemiyorum son iki haftadır,işler bitmiyo ki öfff.....

bende küçük hanımefendiyi izlemey başladım tesadüfen gördüm izledim şimdi her cuma izliyorum ama bu hafta sonunu kaçırdım neriman acaba eşini ve ski karısını gördümü zaten nüveyra eski karııs bilerek getirdi galiba ?

gördü ve orda bitti...
Ömer`in(isim doğrudur inşallah) eski eşi klasik kötü kadın gülümseyişini yaptı.
bildiğim kadarıyla sezonun son bölümüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…