Babanızın durumu nasıl ?
Verilen ağır ağrı kesicilerin yan etkisinden. Hastanedemisiniz doktorunuz ne diyor ?Bilinci tamamen gitmiş durumda..Sorulan sorulara cevap verebiliyor fakat halüsinasyonlar görüyor anlamsız haraketler yapıyor sakinleştiremiyoruz
Kortizon tedavisiyle biraz daha yaşar diyor.Ağrı kesici hiç almıyor herhangi bir ağrısı yok,beynin neredeyse yarısından fazlası tümör dolu şuandaVerilen ağır ağrı kesicilerin yan etkisinden. Hastanedemisiniz doktorunuz ne diyor ?
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Benim babam da küçük hücreli akciğer ca’idi, aynı şekilde halüsinasyonlar görüyordu. Çok zor bir durum. Bundan anlamlar çıkarmayın. Bazen suçlayıcı konuşup özellikle birine kafayı
Verilen ağır ağrı kesicilerin yan etkisinden. Hastanedemisiniz doktorunuz ne diyor e
Evet vardı,Çok teşekkür ederim.Babanızın beyin metastazı var mıydı
sizi okuyup ekrana baktım öylece, yazacak bir şey bulamadım... aynı süreçten geçmiş biri olarak size güç dilemek istedim. facebook'ta aktif kanser grupları var oralara bakabilirsiniz ama bilmiyorum daha da kötü mü hissedersiniz yoksa ne bekleyeceğinizi bilerek iyi mi... ne kadar bilirseniz bilin gene babanızın süreci kendine özgü olacak gerçi ama... olur da konuşmak isterseniz, yönlendirme isterseniz bildiklerimi paylaşır, bilgim yoksa da sizinle araştırabilirim.Nasıl bir süreç geçirdiğinizi anlatabilir misiniz bizi neyin beklediğini bilmiyorum çok fazla tümör var beyninde yürümesinde bozulmalar başladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?