Küçük Kadınlar - Star Tv

yani dürüstlük her zaman için iyidir...

Bu arada kızlar Özge Borak(Eylül) eyvah eyvah 2 filminde nişanlanmış galiba tam bilmiyorum ama nişan gerçek oldu diyorlar Ata Demirer Özge Borak'a evlenme teklif etmiş oda hiç düşünmeden ''evet''demişş..!!

ayy hala inanamıyorum o güzel kız Ata'ya gider mi yaaa..!!

Bence Ata çok şeker biri bir tek kilosu var ama yüzü çok şeker. Ayrıca fiziki özellikler değil anlaşmak önemli olan demekki sette çok iyi anlaştılar. Yalnız, ilk filmde gözümden kaçmış magazin programında gösterdiler geçenlerde Özge'nin eski koca Bülentte oynamış ilk filmde firuzanın yardımcısı rolünde ve Ata ile ikili diyolagları felan var adam sonradan duyunca şok olmuştur heralde ama o zaman bişi yoktu bence 2. filmde olmuş. Ben çok yakıştırdım valla ikisi de sansasyonel kişiler değil ikisi de şirin olur yanii.. Demet Akbağ'da nikah şahidi olacakmışş..

yani dürüstlük her zaman için iyidir...

Bu arada kızlar Özge Borak(Eylül) eyvah eyvah 2 filminde nişanlanmış galiba tam bilmiyorum ama nişan gerçek oldu diyorlar Ata Demirer Özge Borak'a evlenme teklif etmiş oda hiç düşünmeden ''evet''demişş..!!

ayy hala inanamıyorum o güzel kız Ata'ya gider mi yaaa..!!

Kesinlikle , dürüstüklük her zaman iyidir..
O yüzden Alinin o davranışı çok hoş..
Ne yaptıysa arkasında , yaptım diyecek kadar dürüst..

Bu arada ben Özge Ve Atayı birbirine çok yakıştırıyorum:34:

Alıntı Tripliii kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Kabak tadı veren dizilerden. Küçüklükleri mi kaldı ayol hepsi eşşek kadar oldular her haltı yiyorlar maşallah.

Hiç sorma cnm yaa..

bncede cok ama cok sacma bi dizi oldu artik bu sezon hic izlemedim desem yeridir sinir oluyorum artik bu diziye reklamina bile tahmmulum yokk

kizlar bu pazar yani 13 martta final yapiyorlar.ama saati gec:20: kücük kadinlarin yayin saatine baska bir dizi gelince unutmustum diziyi ne oldu diye dün facebooktan baktim 2 bölüm gecmis bile izleyemedgim.neyse finalin konusu söyle kizlarin babasi geliyor tam kaynasmislar eli silahli adamlar geliyor kizlar baba diye bagiriyorlardi orda bitti fragmani.neyse hadi bakalim nasil olucak?

Ne zamandır izlemiyordum geç saatte yayınladıkları için. Ama bu akşam final bölümü varmış. Geç de bitse merakımdan izleyeceğim galiba :26:

Dızı su saat ıtıbarıyle bıtmıstır:güzel mutlu bır sonla bıttı. Tabı her dızıde oldugu gıbı cözümlenmeyen bazı konularla.küückte olsa.ılkdefa bukdara ıyı bır üvey anne görüyorum yanı masallah:yurt dısında türkıyeden 1saat daha gec verılıyor dıye star tv den canlı ızledım"ıntten" sızler begendınızmı??

Finali guzeldi, ben begendim.
Dizinin gittikce cok sacmaladigini dusunuyordum, cok severek izlesem de bitmesi daha hayirliydi. Zaten sanirim dunyada insanin basina gelebilecek her turlu derdi cektiler, daha birsey kalmadi. :)

kizlar bu pazar yani 13 martta final yapiyorlar.ama saati gec:20: kücük kadinlarin yayin saatine baska bir dizi gelince unutmustum diziyi ne oldu diye dün facebooktan baktim 2 bölüm gecmis bile izleyemedgim.neyse finalin konusu söyle kizlarin babasi geliyor tam kaynasmislar eli silahli adamlar geliyor kizlar baba diye bagiriyorlardi orda bitti fragmani.neyse hadi bakalim nasil olucak?

yok artık bi babalarını diriltmedikleri eksiktiiiiii :52:

yok artık bi babalarını diriltmedikleri eksiktiiiiii :52:

:20:babalari ölmemiski babasini bulmuslar hastanede yatirmislar 5.kursun cikarmislar.adam hafizasini kaybetmis.sonra hastanede kendine bakan hemsireyle evleniyor .5 yil sonra bilge tv ye cikinca onu hatirliyor ve yavas yavas diger seyleride hatirlamaya basliyor.sonra kizlarin yanina dönüyor dirilmemis yani:1::60::66::52:

Nihayet bitti..:66::66:

Dizinin yönetmeni ''daha bu çektikleri acı ne ki''demişti niye final yaptı,kimse izlemedi galiba,kabak tadı vermişti artık iyi oldu..

Back
X