Ay ne bilim çok cnm sıkıldı. Şubatta boş gebelik yaşadım. Şimdide böle deyince stres oldmHiç canını sıkma
Bana da kese bozuk bu gebelik sonlanir demişlerdi 6 haftalikken.ama çok kafana takiliyorsa başka bir dr.a git
Bir hafta daha beklicem bakalım. Ama insan stres oluyo. İnş geç döllenmedirBelki geç döllenmedir. Niye korkuturlar ne zevk alırlar anlamam.. Çok canın sıkılıyorsa başka doktora git bence.. Benim bebiş geçen hafta 3 gün gerideydi yine de kötü bir şey demedi yani.. 7 haftalık bebek dedi usg de 6+6 göründü sata göre 7+2 ydi.. Doktor önemli canım böyle can sıkması hoş değil 9 ay geçireceksin
Ayy kıyamam. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ediyorum etmem miiBen bir kimyasal,bir düşük , bir kürtaj yaşadım . bazen boğmak istiyorum hissiz dr.ları.Hic düşünmeden konuşuyorlar.bence bol bol dua et.Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.içini ferah tut
Bir hafta daha beklicem bakalım. Ama insan stres oluyo. İnş geç döllenmedir
Genetik test yaptrdin mi canim vega rahim filmiBen bir kimyasal,bir düşük , bir kürtaj yaşadım . bazen boğmak istiyorum hissiz dr.ları.Hic düşünmeden konuşuyorlar.bence bol bol dua et.Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.içini ferah tut
Hayırlısı artık allah nasip ettiyse olur. Bnde yaptm bi düşükBnde kaybettm dusuk yasadim gec dollenme die umutlanmistm.hesaplar yapmistm devamli ama 1 dr disinda digerleri hep olumsuz konusmustu .hcg takibi yap ordan anlarsn
Ay bilmiyorum cnm ya keşke biraz daha geç gitseydim beklemek ayrı bi dertAllah Allah. erken dollenme olmustur kafana takma canim. olumlu dusunki olumlu olsun
Kan pihtilasmasi çıktı . pataloji temizdiGenetik test yaptrdin mi canim vega rahim filmi
canım bende gecen carsamba 7. haftamda gıttım. banada aynısını soyledı ondan bır hafta oncekeseyı gormustuk bu carsamba gıttıgımde buyumesı gerektıgı kadar buyumemıs dedi beta ma baktı 1500 den 10.000 e cıkmıs. şaşırdı bişey dıyemedı ne oldgnu sordum bılmıyorum sasırdım dedı yıne cagırdı carsamba. ama baska doktora pazartesı gıtcem. umarım kotu bısey yoktur. saglıkla gelır bebekler..Ya kızlar 6.haftam bitio bgn. Betam 3183 bgn keseyi gördük ama olması gerekenden küçükmüş. Moralim bozuldu düzelirmi
İnşallah öledir ya. Vakit geçmek bilmiyo ya.canım bende gecen carsamba 7. haftamda gıttım. banada aynısını soyledı ondan bır hafta oncekeseyı gormustuk bu carsamba gıttıgımde buyumesı gerektıgı kadar buyumemıs dedi beta ma baktı 1500 den 10.000 e cıkmıs. şaşırdı bişey dıyemedı ne oldgnu sordum bılmıyorum sasırdım dedı yıne cagırdı carsamba. ama baska doktora pazartesı gıtcem. umarım kotu bısey yoktur. saglıkla gelır bebekler..
valla oyle su kadınlar klubunde okumadıgım konu kalmadı kac gundurİnşallah öledir ya. Vakit geçmek bilmiyo ya.
Benim de adet tarihime göre bebeğim geriden geliyordu, 8.haftada ancak karından görebildik.
Hatta adet tarihimi değiştirdiler uyumlu olsun diye ama küçük bir bebek olarak dünyaya geldi.
İçinizi karartmayın, Allah sağlıklar versin ikinize de.
Merhababen ılk ogrendıgımden berı hep olumsuz konusan doktora denk geldım. adet gunumde raslantı olarak ogrendım hamılelıgımı ıkı gunde bır kan aldılar 147-231-390 cıktı. haastaneye yatıracagını dıs gebelık olabılecegını soyledı doktor hatta dıs gbelık degılsede dusecek saglıklı degıl dedı. butun sınır sıstemım alt ust oldu o hafta. bende baska doktora gıttım 1500 olmadan dıs gebelıgı anlayamayız dedı ztn kanama ve agrı hıc olmadı. bır hafta hıc gıtmedım doktora. sonra saglık ocagnda kan verdım 1500lere gelms hemn gıttım keseyı de gordum dıs gebelık rıskı kalktı ortadan.bu haftada kucuklugu cıktı ama beta 10.000lerde. ılk hafta cok taktım ama Allah ol derse olur onune gecemeyız yıpranmanın bı anlamı yok.cok degısık bı cocuk olacak bnmkı emınımhep bı atraksıyon pesınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?