Kucuk kese sorunu yasayanlar var mi?

Rrugzan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2013
18
1
86
Merhaba kizlar.. Bende martda hamile oldugumu ogrendim.. Gec dollenmeden dolayi dr once anlamadi ve 200 olan kan degerimi az bulup yuksek ihtimal bu dis gebelik dedi.. O tranvadan sonra 4 kara gun gecirdim .. Bunlada bitmedi tabi.. Dr lar arasinda kotu hbr verme modasi mi var anlamis da degili,... Neyse sonraki kontrolde kan degerim 2000 lere gelmisti ve bu sefer kese gozukmedi.. Sonra kese gozuktu ama icinde bebek yoktu vekese cok kucuktu bu seferde bos gebelik olabilir dendi.. Artik en son kurtaj icin cagirdiginda ben iki dr a daha gozukme karari aldim.. Cok umutsuzdum ilk dr bozuk kese dedi..bos gebelik bebek yok kurtaj dedi.. Ondan bi kac gun sonra Ikinci dr da artik kurtaj hazirliklarimi dusunurken bir anda ultrasondan kalp sesleri gelmeye basladi.. Hala sevinemiyorum cunku kese biraz kucuk.. Iki hafta sonra kalbi durmazsa bebegimin cok mutlu olucam.. Bi rahat nefes alamadim.. Sizde benim gibi kese ufak olupta sonra toparlayan oldu mu? 7 haftalikken bebeginiz ve kese olculeri kacti?

Bu doktorlar zaten kötü haberci.6. Haftada kesem 1.71 cmmış canım.Kalp atışınıda duymusuz..Dur bakalm kalp atımıda warmiş,kotu dusunme hemen.

Bu doktorlar zaten kötü haberci.6. Haftada kesem 1.71 cmmış canım.Kalp atışınıda duymusuz..Dur bakalm kalp atımıda warmiş,kotu dusunme hemen.

Insallah cnm.. Bi doya doya gebelik yasayamadim bu dr lar yuzunden.. Bu sefer bebege gore kese biraz kucuk.. Eyer beklemesem dr lara inansam bebek suan kurtajla alinmisti..

İyi ki beklemissin gercekten bazi doktorlar gec dollenmeyi umursamiyo hemen kurtaj diyolar.İnsallah hayirlisiyla kucagina alirsin kotu dusunme

Back
X