• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük kızın başına gelen korkunç olay.. :(:(:( tecavüz

arkadaşım iyi misin sen? sen dedin yukardaki mesajında tecavüz edenin çocuğuna tecavüz edilsin diye. ben ona istinaden yazdım, böyle olması doğru mu diye? hadi ağzından çıkanı kulağın duymuyor, okuduğunu da mı anlamıyosun? fesüphanallahhh.

kusura bakma arkadasım ben yanlıs anlamısım , sinirdne ne yazdıgını farkedemedim .

çok zoruma gitti çünkü , nasıl bi dünyada yaşıyoruz böyle .

yanlış anladınız arkadaşlar, bu benim düşüncem değil. bu tarz düşünceler yazanlara sitem ettim sadece.

kusura bakmayin ya oyle konuyu okudum sinirlendim bide bu yorumu gordum sasirdim kusura bakma:34::34::34:atalarimiz bosuna dememis bin dusun bi konus diye ani bi tepki iste

yanlış anladınız arkadaşlar, bu benim düşüncem değil. bu tarz düşünceler yazanlara sitem ettim sadece.

düşünceler birbirine karıstı baya hızlı ılerledı bu topik...kısacası benim düşüncem şu...bu tarz olaylar çevremızde yasnıyor...en yakınlarımızdan bıle şüphe etmemız gereken bır cagdayız...bu olay ya da başka x bir olay...çocuk istismarına karşı toplum biliçlenmeli ve duyarlı olmalıdır..görev yaptıgım koyde amca cocukları arasında bole bır olay yasandı yapan benım eskı oğrencım yapılanlar da kız oğrencılerım ..bır falıyet yok ama taciz var...kızlar ve bunu yapan erkek öğrencim akrabalar hatta bır kısmı aynı evde yasıyor..ben kızlardan öğrendim(2.sınıf) ağlayarak anlattılar...hemen annelerı cagırdım ve ınanırmısınız annelerı yavrularına ınanmadı yalan soluyorlar dedıler...kızarını cagırdım hepsı ağlamaya basladı ..bu sefer korktular...olanın annesı kabul etmedı...ve olay sıneye cekıldı ben babalara anlatacaktım..kan cıar dedıler..bız hallederız dedıler..benım elımı kolumu bagladılar...ama ben boş durmadım o çocuga gereklı seylerı yaptım...demem o ki anneler bu kadar duyarsızken toplum aydınlatılmalı dıyorum...sadece bu ...kızımız da en yakın zamanda toparlanır ınsallah cunku cok zor atlatılması guc bır olay

Bu yazılanlar gerçek yada fake ne fark eder??? okumuyormuyuz gazetelerde, izlemiyormuyuz haberlerde??? hergün tecavüz edilen kızlar, kadınlar, çocuklar, bebekler.... hatta erkek çocuklar....

benimde tanıdığım 2 kıza tecavüz edildi biri yıllar önceydi ben liseye gidiyordum o kız benden en az 4 yaş küçüktü. Geçen yaz bir tanıdığımın daha tecavüze uğradığını duydum kız daha 12 yaşındaydı. adam yakalandı hapiste. ama o kızın yaşadıklarını değiştirdi mi hayır.....

yasalara bırakılsa tecavüzcü hapise atılır bir kaç yıl yatar şansı varsa hapisten çıkar devam eder tecavüze.... şansı yaver gitmezde aynı koğuşta namuslu biri olursa öldürülür. ama devlet onları beslemekten başka hiç bir şey yapmaz.

ben idam edilsinler demiyorum... ben kısasa kısas diyorum.... yaşattıklarını yaşasınlar, işkence görsünler, bağıra bağıra ölemesinler.... hadım edilsinler ve sakat bırakılsınlar. ama asla ölmesinler. bu dünyada yaptıklarını bu dünyada fazlasıyla çeksinler.....

benim henüz bebeğim yok ama ablamın 8 aylık bir kız bebeği var. hergün dua ediyorum Allahım onu korusun kötü insanlarla karşılaştırmasın.

tüylerim diken diken oldu,sinirden başıma ağrı saplandı :43: :43: :43: ..Allah cezasını versin böyle sapıkların inşallah yakalanmıştır pislik.. Allahım korusun evlatlarımızı..o yavrucuğada Allahım unuttursun bu yaşadıklarını çok zor onun ve ailesi için Allah yardımcıları olsun..

bazı arkadaşları gerçekten tebrik ediyorum.
Burada yaşanılan bir tecavüz olayı hemde küçüçük bir yavruya yapılmış.
Diyorsunuz ki o adamın kaısna kzına tecavüz edeceksin.
Peki o adamdan ne farkınız kaldı?
Onun evladı babasının böyle birşey yapmasını ister mi?
Eşi ister mi?
Allah korusun eşiniz yaptı bu olayı sizin çocuğunuzda tecavüze uğrarak mı bedel ödeyecek?
Yapmayın allah aşkına.
Sinirden yazdığınızı düşünüyorum.
Hiçbir çocuk bunu haketmez.

Birde konuya inanmayanlar var.
Konu sahibi arkadaş düşünmüş taşınmış böyle bir olay uydurup
rekor kırayım demiş.
Olayı bizzat görmediği için anlatılanlardan yola çıkarak
duyduklarını anlatmış.
Ha ağzına boşalmış ha üzerine.
Pantolonunu çıkaramamış belki küçük bir teselli
direk tecavüze uğramamış.
Alıp çatıya çıkardı birşey yapamadı diyelim.
çocuk yine travma yaşayacak.
Konu fake diyelim.
Ama burda herkes bu konuyu hafızasına yerleştirip,
bir kez daha ders çıkarmış olacak.

bu olayların çözümü, aynısını tecavüzcü adamın kızına,anasına,kardeşine yapmak mıdır?eğer çözüm buysa,bu şekilde tecavüz önlenecekse hemen başlayalım!hatta diğer konularda da bu cezalandırma yöntemini kullanabiliriz.zaten o insanlar tecavüzcü bir manyağın yakını olma utancını ömür boyu taşıyorlar.bundan büyük ceza mı olur ailesine?üstelik onların gerçekten suçu yok.

bence gerçek çözüm yolu hadım etmektir,ciddi söylüyorum.

kızın ağzında buldular zaten raporda ağızdan tecavüz denmiş. adamın kimlik çıkarmı bu kızın ağzında bulduklarıyla?? inşş çıkar yaa

Son düzenleme:
düşünceler birbirine karıstı baya hızlı ılerledı bu topik...kısacası benim düşüncem şu...bu tarz olaylar çevremızde yasnıyor...en yakınlarımızdan bıle şüphe etmemız gereken bır cagdayız...bu olay ya da başka x bir olay...çocuk istismarına karşı toplum biliçlenmeli ve duyarlı olmalıdır..görev yaptıgım koyde amca cocukları arasında bole bır olay yasandı yapan benım eskı oğrencım yapılanlar da kız oğrencılerım ..bır falıyet yok ama taciz var...kızlar ve bunu yapan erkek öğrencim akrabalar hatta bır kısmı aynı evde yasıyor..ben kızlardan öğrendim(2.sınıf) ağlayarak anlattılar...hemen annelerı cagırdım ve ınanırmısınız annelerı yavrularına ınanmadı yalan soluyorlar dedıler...kızarını cagırdım hepsı ağlamaya basladı ..bu sefer korktular...olanın annesı kabul etmedı...ve olay sıneye cekıldı ben babalara anlatacaktım..kan cıar dedıler..bız hallederız dedıler..benım elımı kolumu bagladılar...ama ben boş durmadım o çocuga gereklı seylerı yaptım...demem o ki anneler bu kadar duyarsızken toplum aydınlatılmalı dıyorum...sadece bu ...kızımız da en yakın zamanda toparlanır ınsallah cunku cok zor atlatılması guc bır olay

bir anne çocugunun rahatsızlık duydugu seyı anlatması sonucu nasıl inanmaz

aklım almıyor elin adamalrı yapamdık deyınce ınanacakalr biricik yavruları analtınca inanmayacakalr

ne demek bu ya anlamıyorum böyle kadınalrı :47: :47: :47:

eski mahallemde ki bir komşumuzun kızının başına gelen korkunç olayı anlatmak istiyorum.ben şok oldum.çok üzüldüm ve ağladım.

olay bir apartmanda geçiyor. 7-8 yaşlarındaki kız annesinden izin alarak.evinin bahçesinde oynuyor.anne mutfakta yemek yapmakla meşgul.
kız oyun oynarken evin önüne bir servis arabası yanışıyor küçük kızı oynarken görüp yanına geliyor. kıza tamir için felan geldiğini ve çatıya çıkması gerektiğini ve birde orada fotoğraf çekinmek istediğini küçük kıza söylüyor. kızda tamam çekerim diyor. çatıya çıkıyorlar.....

(nasıl yazacağımı bilemedim hepinizden özür dilerim yanlış bir kelime kullanırsam)

pislik adam kızın ağzını tutuyor ve oradan tecavüz ediyor ve kızın ağzına boşalıyor.
kız tabiki bağıramıyor çağıramıyor yardım isteyemiyor.
sonra kıza cinsel organından tecavüze kalkışıyor. ama kız pantolanunu çom sıkı tutarak indirmiyo.
ve bu aşşağlık pislik adam kızın cinsel organını ıssırıyor.kız büyük bir acıyla Anneciiimmmmmmmm diye bağırıyor.
kızın anneside kızına sesleniyor adamda hemen kaçıyor kaçarken kızın annesiyle yüzyüze geliyor. kadın yukarı biryere tamire geldiğini zannediyor adamın.

kızı aşağıya doğru iniyor.kız korkmuş ağzı köpük dolu.aşağı taraf kanlı ...
kendinden geçiyor kız bayılıyor doktora felan götürdüler adli tıp raporu felan çıkarıldı. kız psikoloğa gidiyor. adam aranıyor.

o küçük kızı düşünüyorum kaç gündür nasıl atlacak bunu nasıl okula gidecek...nasıl okuyacak..nasıl yemek yiyebilecek....:14::14::14::14:

allahım sen çocuklarımızı koru.ne yazacağımı bilmiyorum.bu aşşağılık adama söyleyecek sözüm çok ama yazamıyorum buraya işte..

çocuk dünyaya getirmekten korkuyorum bu dünyaya ....:43::43:çocuğumu koruyamamaktan korkuyorum

peki sen bu olayı gördün mü yanlış anlamada sanki olayı görmişsün gibi anlattında

Cok üzüldüm gercekten sinirlerim bozuldu.Allah cümlemizin yavrusunu korusun.o kadar mi gözünüz dönüyor ben anladim bu erkekleri 7-8 yasinda cocuktan ne istersin ben anlamadim bu insanlari.allah böylelerine firsat vermesin..

konuyu ve yorumları tam olarak okuyamadım bile,yüreğim dayanmıyor böyle şeylere.
her zaman söylerim yine söyliyeceğim.
'''bu adamlar hadımedilmeli'''
böyle bir ceza ancak caydırıcı olabilir bunlara.

ben bu konuda öğretmen arkadaşlarıma çok iş düştüğünü düşünüyorum.
çoğu öğretmenimizde bu konuda çok duyarlı zaten sağolsunlar.
son zamanlarda dikkat ediyorum,dışarıya kapalı ,cahil ortamlardaki cinsel istismar olaylarını hep dikkatli öğretmenler açığa çıkartıyor.

çocuklara ilkokuldan itibaren vücudunun kendine özel olduğu,kimsenin dokunmasına izin vermemesi gerektiği,
ve başına gelenleri güvendiği insanlara anlatması gerektiği okullarda öğretilmeli.

Çocuğa Karşı Cinsel İstismarda 24 saat Açık İhbar Ve Bilgi Hattı:0216 450 54 54

--------------------------------------------------------------------------------
ayrıca sokak işçiliği yaptırılan şiddet gören çocukları bildirmek için de 183 ihbar hattını kullanabiliyoruz.

Back
X