Küçük kızına dışkı yedirdi!

Ocean

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
8.283
1.848
723
39
Bu insanlık nereye gidiyor ya, bunu bir anne nasıl yapabilir??:1shok:

"23 yaşındaki Texaslı bir kadın, kızına dışkı yedirdiği için tutuklandı.

Austin polisine göre Emily McDonald isimli kadının üç yaşındaki kızının 15 Nisan'da yüksek ateş ve kronik diyera şikayetinden tedavi altına alındı.

Araştırmacılar, doktorların çocuğun kan örneğinde dışkı kalıntıları bulduktan sonra şüphelendiğini söyledi. Durum, çocuğun sistemine alışılmışın dışında organizmalar soktuğu için ciddi enfeksiyona yol açtığını da belirtildi.

Hastane görevlileri McDonald'ın odasına gizli bir kamera yerleştirdiler. Bir süre sonra kaydedilen görüntüye bakıldığında kadının, çocuğunun bezinden dışkıyı alarak onun beslenme tüpüne koyduğu görüldü.

Hastane görevlileri polise haber vererek kadını tutuklattı. Polisin yaptığı açıklamaya göre kadın bunu beş kereden fazla yapmış. McDonald çocuğa zarar vermek suçundan 100bin dolar para cezasına çarptırıldı."

MYNET

:1shok: :1shok: :1shok: asıl o kadına da cezaların içinde birde çocuğunun dışkısını yediricekler ki aklı başına gelsin kötükedihüso
ya bu insanlar valla benim piskolojimi alt üst ediyolar :mymeka:

yazıkya savunmasız çocuğa yapılırmı bu pislik
bunlar nasıl anne ya..

neden butür anneler var bu dünyada aklım almıyorrrrrrrr
bunlar anne olamaazzzz

şok oldum :1shok:
resmen cinayete teşebbüs yuh yani
insan evladına bunu yapar mı

yuhhh ya inanılmaz haberler duyuyoruz nedir bunlar insan görüntüsü altında nasıl yaratıklar?kediler,kuşlar,köpekler bile nasıl yavrularını koruyor,nasıl yiyecek taşıyorlar yavrularına.cezayıda çok az buldum bu tür insanların tek cezaları vardır.

Yuh demek istiyorum yüksek müsadenizle,nedir bu kabus mu?!
Amacın ne idi senin be kadın?bizim bile okurken midemiz kalktı da o el kadar yavrunun cürmü ne ki bunu yaptın?
Evlat bir nimettir,külfet değil..Her ebeveyn çocuğa karşı şefkatli davranmalıdır!
Allah cc bu kadının ,anne olarak bile göremiyorum,yüreğinden MERHAMETİ çekip almış ona en büyük cezayı vermiş zaten..
Kesinlikle sağlıklı bir insan bunu yapamaz ruhen çökmüş demek ki..
Çocuklar gönlümüzün meyvesi,sırtımızın dayanağıdır.Bizler, onların ayağı altında yumuşak yer,başları üstünde gölge olur ve onlar için her müşkülata katlanırız.Ne isterlerse verir, öfkelenirlerse hiddetlerini teskine çalışırız.Sana olan sevgileri,seni memnun etsin. Sıkıntı verme ki,senden uzaklaşmasınlar ,usanmasınlar.. der Ahnef bin Kays..
Allah ıslah etsin

insan cocuguna nasıl boyle birsey yapar ya ...yazıklar olsun boylesini insanlara annelik yapamayacaksan hiç dogurma o zaman

:1shok: :1shok:
töbe töbe alıcan o dışkıyı dayıcan kendi ağzına nası oluyomuş görücek.annelikten hatta insanlıktan nasibini almamış yaratık

allahim bigün kalpten gidicem böyle seyleri duyup görüp okudukca

rabbim akil fikir versin böylelerine anne demeye dilim varmiyo aslinda rabbim b......i versin dicem oda olmicak en iyisini yine rabbim bilir

Allahım böyle vicdansızlara çocuk verme yarabbim

amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…