ben siparişlerimde nako kullanıyorum.. bu elbise için nako bon bon veya nako vizon uygun olur.....
4 tane yerli olur..yün almasına alayım da 2-3 yaş için yaklaşık kaç taneden çıkar? onu bilmeden yün almamayı tercih ederim çünkü yakınımda yüncü yok özel gitmem gerekiyor
4 tane yerli olur..
şişin ve yünün kalınlığına göre değişir onları temin edin yzın bana yardımcı olayım...
modele etek ucundan başlanıyor ilmek sayısını giydiği bir elbiseye göre ayarlayabilirsin..yukarıya doğru çıktıkça belli aralıklarya yanlardan eksilteceksin..kolay bir model ..daha sonra haroşe kısmı..kollar sonradan örülüp dikilecek...ceplerde....
ben ilemek sayısını müşterim kime ördürecekse onun ölçülerini alıp öyle örüyorum..çocukdan çocuğa fark edebiliyor..6 aylık bebeğe 1 yaş ölçülerinde örüyorum mesela..daha sonra ölçü alınca hesaplıyorum 10 ilmek üzerinden ,,bir şişe öreceğim yünle 10 ilmek atıp onu cm olarak ölçüp öyle başlıyorum...umarım yardımcı olmuşumdur...biraz büyük ör bence seneye giyecek çünkü yaz geliyor ve çocuklar çabuk büyüyor..birde bu modelde yani senin öreceğinde uzun olursa elbise,kısa olursa taytla tunik şeklinde kullanabilir..en kötü ihtimal olmazya çok kısa olursa çok hoş süveter olur...çok amaçlı bir model uzun yıllar giyebilir..kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?