Sivilceli Ciltler küçük küçük sivilce sorunu :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

yaseminmutlu18

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
36
1
6
35
Bartın
arkadaşlar cildimde hiç birşey yoktu aslında tertemizdi. son bir haftadır alnımda ve çenemde küçük küçük sivilce gibi bişeyler çıkmaya başladı. çözüm önerilerinizi bekliyorum lütfen
?????

normalde sivilce sorunun yoksa stres kaynaklı yada fazla abur cubur yağlı bişiler yemiş olabilirsin. yada alerjik birşeyde olabilir. alerjik gibi bir şüphen varsa dikkat et tükettiklerine. bir şey tetikliyor olabilir. mesela yumurtayı fazla yemek gibi. onun dışında maske kullan, doğal bişilerde yapabilirsin limon mesela kurutur sivilceyi, bebek pudrası ile limon karıştırıp 15 dk bekletiyorlar kızlar. çok etkisini gören var.yada kozmetik dükkanlarından sivilce için hazır maskeler var. özellikle rossmanın kendi üretimi maskeleri bende çok işe yaradı. onları önerebilirim.

çok sivilce çıkmıyor. tatlı alerjim var dikkat ediyorum ona. bu ara baharatlı şeyler çok yedim o yüzden sanırım ama şu tavsiyelerinizide deneyeceğim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…