Küçük meleğimi kaybettim :'(

Asminayaz1518

Canım yavrularım ♡♡
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
495
271
103
29
Bugun kadin dogumcuya kontrolum icin gittim. 9+5 olmasi gerekirken 8+5 dedi ve fka alinamadi dedi. Dunya basima yikildi... Detayli ultrasona girdim ve o minik ellerini gorunce daha cok aglmaya basladim. Kalbinin durdugunu soylediler ve hic bir nedeni yokmuş . Yarin kürtaj olacagim sabahtan. Tekrar hamile kalir miyim pcos hastasiyim. O kadar yikilan hayallerim offff. Anlatamam ... Benimle birlikte yaşayan var mi bu durumu..

Bende 10 haftalik bebeğimi kaybetmistim genetik testte pihtiasma cikti.çok zor yaşamayan bilmez ilk günler bu aci geçmez diyo insan çok agladim geçti mi hayir alistim sadece Allah sabir versin canim veren de Rabbim alanda.

hiç bir nedeni yok ne demek yahu belki vardır. tetkit vs bişey yapamaycaklar mı? başka bi doktora daha görün mutlaka.

çok geçmiş olsun. allah sabrını versin.

Zaten melekti, bu sefer kanatlarını açıp uçtu.

Allah sabır versin.

Rabbim sabırlar versin
Çok üzüldüm dualarım sizlerle

Ağlama, Rabbim sabrını verecektir elbette.
Tez vakitte evladını kucaklaman dilegiyle.

Bende 10 haftalik bebeğimi kaybetmistim genetik testte pihtiasma cikti.çok zor yaşamayan bilmez ilk günler bu aci geçmez diyo insan çok agladim geçti mi hayir alistim sadece Allah sabir versin canim veren de Rabbim alanda.

Minik elleri falan dedin içimi parçaladın ya.
Sabır diliyorum
Elbette olur bebeğin biraz zaman ver kendine.
Cok saolun kizlar bana destek oldugunuz icin rabbm sizinde gnlunuze gore versin...

Bugun kadin dogumcuya kontrolum icin gittim. 9+5 olmasi gerekirken 8+5 dedi ve fka alinamadi dedi. Dunya basima yikildi... Detayli ultrasona girdim ve o minik ellerini gorunce daha cok aglmaya basladim. Kalbinin durdugunu soylediler ve hic bir nedeni yokmuş . Yarin kürtaj olacagim sabahtan. Tekrar hamile kalir miyim pcos hastasiyim. O kadar yikilan hayallerim offff. Anlatamam ... Benimle birlikte yaşayan var mi bu durumu..
Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Ben oğlumda düşük tehlikesi atlattım ve drun söylediği şu kelime aklıma kazındı:
"Bu bebeğin yaşayacağı varsa, hergün şakır şakır kanama da yaşasan; yaşar. Ancak yaşamayacaksa; biz bacaklarını tavana da diksek yine de yaşamaz."
Melek olacakmış bebeğin demekki.
Böyle yazılmış kaderi.
Acını anlayabiliorum.
Lakin sabırlı ol.
Güçlü ol.
Sabret.
Şükret.
Daha güzel günler göreceksin emin ol.

İlk bebeğim 9+6 iken kürtaj olmuştum ben de kalbi atmıyordu sonraki hamileliğimde her gün kan sulandırıcı iğne kullandım kızıma kavuştum şimdi de oğlumu bekliyorum yine her güm iğne kullanıyorum

Rabbim yardımcın olsun geçmiş olsun canım:KK200:

Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Ben oğlumda düşük tehlikesi atlattım ve drun söylediği şu kelime aklıma kazındı:
"Bu bebeğin yaşayacağı varsa, hergün şakır şakır kanama da yaşasan; yaşar. Ancak yaşamayacaksa; biz bacaklarını tavana da diksek yine de yaşamaz."
Melek olacakmış bebeğin demekki.
Böyle yazılmış kaderi.
Acını anlayabiliorum.
Lakin sabırlı ol.
Güçlü ol.
Sabret.
Şükret.
Daha güzel günler göreceksin emin ol.
Cok saol canm benm ins rabbm banada tekrar anne olmayi nasip etsn . Herkesi de evlat sahibi yapsn

İlk bebeğim 9+6 iken kürtaj olmuştum ben de kalbi atmıyordu sonraki hamileliğimde her gün kan sulandırıcı iğne kullandım kızıma kavuştum şimdi de oğlumu bekliyorum yine her güm iğne kullanıyorum

Rabbim yardımcın olsun geçmiş olsun canım:KK200:
Neden kan sulandrici kullandn canm

Nasıl nedeni yokmuş? Sebepsiz yere neden böyle olur ki? Kürtajdan önce başka bi doktora daha mı gitseniz acaba? Sebebini bilirseniz belki bi sonraki hamileliğiniz için daha iyi olur.
Kizlar ne gibi testler yaptirablrm
hiç bir nedeni yok ne demek yahu belki vardır. tetkit vs bişey yapamaycaklar mı? başka bi doktora daha görün mutlaka.

çok geçmiş olsun. allah sabrını versin.

İlk gebeliklerde böyle olabiliyor, ama yinede farklı bir doktora daha görün için rahat eder. Kısmet böyleymiş, inşallah yine hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın

Back
X