- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Kara üzüm bu yaa
Annesi iyi bakmış ona belli
Bi de lütfen bize minik Hedwig kafasını çevirirken video çekebilir misin acaba
Kedin de çok tatlıymış, baykuşun yeri ayrı tabinispet yapar gibisin bu şirin şeylerlerle.
Katılıyorum. Evlenmeden önce vardı. Ama eve gelenlerin tepkileri olsun, tatil zamanlarında yaşanan sıkıntılar olsun evlenince kendi evime almadım.ay hiç nispetolur mu
her eve bi kedi lazım ama
Bİz de sinir oluyoruz. Kuşlardan ürken ya da rahatsız olanlar oluyor, tüyü uçuyo kokuyor vs diye. Bir gün eşimin akrabaları gelecekti, dedim kaldırsak bizim odaya mı koysak. Niye koyacakmışım bu evin bireyi bu kuşlar onlar değil, beğenmeyen gelmesin dedi çok sevinmiştimKatılıyorum. Evlenmeden önce vardı. Ama eve gelenlerin tepkileri olsun, tatil zamanlarında yaşanan sıkıntılar olsun evlenince kendi evime almadım.
Çok kızıyorum ayyy tüy döküyordur, ay pis, ay mundar hayvan dediklerinde. Koltuğa tırmanan arkadaşlarım olmuştu çığlık çığlığa.
Sevdiğim birisi böyle tepkiler verince soğuyorum o kişiden. Saçma ama böyle. Ben de uzaktan sevmeye karar verdim. Mahalledeki kedilerle falan idare ediyorum.
Ama seninki çok güzel tüyleri nasıl parlak çok sağlıklı bir kedi olduğu belli. Burnundan öp onu benim yerime
Bİz de sinir oluyoruz. Kuşlardan ürken ya da rahatsız olanlar oluyor, tüyü uçuyo kokuyor vs diye. Bir gün eşimin akrabaları gelecekti, dedim kaldırsak bizim odaya mı koysak. Niye koyacakmışım bu evin bireyi bu kuşlar onlar değil, beğenmeyen gelmesin dedi çok sevinmiştim
İşte bizde 8 tane olunca sürekli bir tüy dökme, çırpınınca kepeklerini etrafa saçma durumu mevcut:) Hala bana o kuşlara bir çözüm bul diyenler oluyorBen kediden rahatsız olanlara kızıyordum, kuştan bile rahatsız mı olunurmuş. O kişiler anca kendilerini severler zaten
Eşiniz de ne kadar güzel düşünceli. Herkes öyle düşünse keşke.
uuuuuuu annem, minik bebiş. çok sevindim eşiniz buldu diye, kıyamam. umarım bir çaresini bulursunuz şişmiş göz için
benim babam da öyle bir kuş bulmuştu yavru, uçamıyordu. Babam annesi sandı kendini kuşun uçmayı öğretti, sürekli onunla uğraşıyorduhafiften kanat çırpıyor
kutunun içinden kenarına uçup çıktı ama elimden uçmaya çalıştı halıya düştü mesela
kısa mesafe uçuyor sanırım
yerim onu ben :) gece gece mutlu oldum bunları okudukça, durup durup yazıyorumben de şaşkınım valla :)
çok değişik ya kafasını falan okşayınca gözlerini kapatıyor
Hedwig nasil Zeytinim ?
Bugün ne yapti, ne yedi, kakasini yaptimi, suyunu ictimi ? Morali ve keyfi yerindemi ?
Bu arada siz Türkiye`nin neresinde oturuyorsunuz ?
Kafa videosunu ben de sabırsızlıkla bekliyorumBen bu sorulara bir de 'kafasını çevirdi mi'yi ekliyorum
En sonda nssıl sevdiriyor kendiniBak zeytin seninkine benziyor
Yaa ben de baykuş istiyorum
Hedwig nasil Zeytinim ?
Bugün ne yapti, ne yedi, kakasini yaptimi, suyunu ictimi ? Morali ve keyfi yerindemi ?
Bu arada siz Türkiye`nin neresinde oturuyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?