• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük misafir

GÜNAYDINNNNNN
hedwigin gözü iyileşti artık sulanma da kalmadı!
küçük küçük uçuş denemelerine başladı bile evin içinde

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    44 KB · Görüntüleme: 120
  • image.webp
    image.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 124
Vallahi bu ara sadece Hedwig`i görmek icin KK dayim su an, kendi topigime bile bakmiyorum yani.
Bu arada Zeytinim video`ya doyamiyorum, kac kere seyretim, dikkatimi cektide ayaklari Masallah nasilda büyük öyle. Hele o göz kirpmalari....
Mavisim senden ümidimi kestim, sen daha eve kedi bile alamamissin. Aile fertlerimi istemiyor, orasini tam anlamadim ?
Ya bende hayvan delisiyim ama benimde daha hic bir seyim yok baliklar disinda. :KK61::KK61:
ayakları kocaman pençe gibi
tırnakları da çok keskin daha şimdiden

Yaa tipe bak şebelek şapşik koca gözlü bıdık tipsiz seniiiiiiii:KK70::KK70:

Doyamıyorum hayvanlara işte, bir baykuş bir Lorikeet bir Kakadu ve bir ringneck fena olmazdı:KK70:
Bugün facecbookta gördüm, Yedikule barınağına da bir baykuş gelmiş, baykuş bulma zamanıdır demek ki, ormana koşalım a dostlar:KK70:

onlar ney be koalina :D
bakıcam internetten şimdi o hayvanları hiç bilmiyorum ben :)

Vallahi bu ara sadece Hedwig`i görmek icin KK dayim su an, kendi topigime bile bakmiyorum yani.
Bu arada Zeytinim video`ya doyamiyorum, kac kere seyretim, dikkatimi cektide ayaklari Masallah nasilda büyük öyle. Hele o göz kirpmalari....
Mavisim senden ümidimi kestim, sen daha eve kedi bile alamamissin. Aile fertlerimi istemiyor, orasini tam anlamadim ?
Ya bende hayvan delisiyim ama benimde daha hic bir seyim yok baliklar disinda. :KK61::KK61:

Evet Olicim şimdilik var öyle bi sıkıntı:KK42:Geçici olmasını umuyorum
Zeytin nasıl tatlı bişi bu yaa minik canavar :KK45:
Bizi hiç habersiz bırakmadığın için sana minnettarız:KK200:

ne kuşunuz var ben de görmek isterim :KK68:
Eklektus,Qaker,Sultan papağanları..Bunlar evdeki kadro..
İş yerinde de jako papağan var,onu da unutmayayım..
Sabit konularda topik var,oraya eklediklerim var.. (Ayrıca evde 2 akvaryum ve 1 pisi ve 1 de köpik var..)

Eklektus,Qaker,Sultan papağanları..Bunlar evdeki kadro..
İş yerinde de jako papağan var,onu da unutmayayım..
Sabit konularda topik var,oraya eklediklerim var.. (Ayrıca evde 2 akvaryum ve 1 pisi ve 1 de köpik var..)

ayy maşallah bi sürü dostunu varmışş
jako konuşuyor mu :)

Günaydın herkese
Hedwig ötmeye başladı civciv gibi sesler çıkarıyor yemeği gördüğünde :)
ve bugün tarttım onu TAM 66 GRAM

Zeytincik çok uslu bir bebek dimi Hedwig :KK37:
Kuş olduğunun hele ki baykuş olduğunun farkında olsa eminim o tartının üstünde durmazdı öyle uslu uslu
Yerim onu ben :KK34:

Back
X