• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Mutluluklarımız:)

Law__

Yüz,gez,oku,izle,dans et👌
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
3.122
1.709
373
36
slm canlarımm güzellerim,cirkinlerimsırnaşık şey ecüklerim cücüklerim böcüklerimsırnaşık şey
kücükte olsa yüregimize mutluluk hissini tattıran,gülücügün yüzümüze kosa kosa geldigi,kendimizi cok iyi hissettigimiz kücük mutluluklar olur hayatımızda..

peki paylasarak hep birlikte mutlu olmaya ne dersiniz:utangac::asigim:

gelin bu topikte mutluluklarımızı paylasalım

dip not:
(biliyorum artık senin konularından bıktım deyip kalwyeyi basma gecireceksinizsırnaşık şeyama napayım farklı duyguları keşfetmeyi seviyorum:asigim:)

Son düzenleme:
kücükken okulda bir oyun yazmıstım ve bu oyunu oynamak için ögrencileri secip günlerce calısmıstım..
ve 23 nisanda tüm okulun önünde bu oyunu oynadık..

aslında oyunun pek beyenilip beyenilmecegi pek umrumda degildi,sadece yazdım ve bunun bir sekilde gerceklesmesini istiyordum..birilerinin bunu oynamasını ve tüm insanların izlemesini hayal ediyordum.

23 nisan günü oyun bittiginde herkes bizi ayakta alkısladılarr..doyasıya ..hiç susmuyorlardı..ve banada kücük bir ödül verilmişti..

ve anladımki o alkıslar hayatımın anlamıydı.ömrümdü..cok güzeldi
kücük bir alkıs hayatımın mutluluguydu...

kıs forumca depresyona mı girdinizzzsırnaşık şey yok mu kimsenin mutlu anlarııyerimseniben

Son düzenleme:
herkes ayakta alkışlamış,doyasıya,hiç susmadan ve sana ödül wermişler sen hala küçük bi alkış diosun seni gidi nankör seniiiiii:hooray:saka bi yana da ben bi pamuk şekere mutlu oluyorum walla canımdelikafadulden

yazdigim her siiri ilk önce kuzenime gönderirim onun her seferinde begendigini söylemesi kücük yani aslinda büyük mutlulugumdur...

bizler mutluluklardan değil acılardan zewk alan bir güruhuz.....:delphin:

içimden geçen canımın istediği şeyleri çat kapı elinde poşetle gelip bu ne dediğimde ne biliyim öyle aldım getirdim sana demesi .. benim şok olmam. ve bunun bir iki değil onlarca kez olması..resmen beni hissediyor .. insanın sevgilisi bir poşet konserve mısır,topitop,burn,cips ,ton balığı,vanilyalı puro gibi şeylerle gelirse şaşırmaz mısınız?.. işte böyle ilginç isteklerim ve benimle telepati mi kuruyor yoksa ecinnili olan ben değilimde o mu? bilemedim gitti.. CADIARZU
ama mutluluk anlarımdan nadide bir örnekkyerimseniben

Ben doğumdan sonra kızımı ilk elime aldığım günü unutamam.Çok mutlu olmuştum.....................

mutfağa girip saatlerce uğraştığım pastanın afiyetle yenip çok güzel olmuş denmesi
ve her denememde tuturmam yorgun düşüp bir daha mutfağa falan girmem asla dediğimde
her seferinde aynı şeyi yapışım ve hiç şaşmayan lezzettli pastalarımın beğenilmesi
beni acayip mutlu ediyor mutfaktayken unutuyorum her şeyi
iş bulaşık kısmına gelince tekrar hatırlıyorum ama -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
öyle bir dağıtıyorum ki toplaması yapmasından uzun sürüyor benneyaptımkibenneyaptımki

tam senin konuyu görünce aha bizim kız gene konu açmış demiştimki sende aynı şeyi yazmışsın kaydirigubbakcemile3 konuya gelince ben en ufak şeylerden bile mutlu olurum tubicik mesela dışarıya bakarım hava güneşliyse içime bi mutluluk gelir yada çikolata yerken mutlu olurum ne biliyim en ufacık şeylerden bile mutlu olurum işte ben basit bi insanım -tatlicadiarzu-

kk ya gelip bildirileriniz 1-2-3 neyse artık
gördüm mü çok mutlu oluyorum ben

kafamda yeni bir film senaryosu var...güzel olacagına inanıyorum...bu yüzden cok mutluyum

Back
X